TYÖKAVERIA ETSIMÄSSÄ

Haluatko olla osa sisukasta ja innostavaa työporukkaa, varsinaista myyntisirkusta? Tule osaksi mahtavaa työyhteisöä! ME HALUTAAN JUST SUT! Meille tärkeintä on, että tulet sellaisena kuin olet!

TYÖKAVERIKSI PARHAASEEN TIIMIIN? 🤴👸

Me elämme nyt monella muotoa globaalisti haasteellisia aikoja, jolloin tarvitsemme sosiaalisia ja iloisia kanssakäymisiä toisten ihmisten kanssa. Veikö korona (tai jokin muu kriisi) sinultakin elämänhalun tai romuttiko se Sinun sosiaalisen elämän ja sulki kotiin? Oletko kyllästynyt mediaa myllertäviin ikäviin ja negatiivisiin uutisiin? Haluatko olla mukana meidän kanssamme tekemässä toimistotyön comebackin sekä jakamassa Meidän kanssamme onnistumisen iloa ja hyvää mieltä kaikille?! Meillä ihmisistä välitetään aidosti, emme jätä ketään yksin ja olemme valmiita auttamaan kaikkia pääsemään hyvään fiilikseen ja onnistumiseen. Yhdessä tekemällä kaikki tuntuu helpommalta ja innostavammalta. Meille riittää, että tulet omana itsenäsi ja tuot oman persoonallisuutesi tiimiin!

Yhtenä esimerkkinä välittämisestä annamme jokaiselle työntekijälle takuulla parhaimman ja stressittömän tavan opiskella työntekoa rauhassa, nimittäin jo harjoitteluajalta maksamme kiinteän palkkion 1500 €/kk ja kun saat homman jujusta kiinni niin, kiinteä palkka pysyy kanssasi, mutta saat kiinteän palkan osan lisäksi jokaisesta kaupasta maksettavan provision + bonukset! Tässä tiimissä tavoitteena ansaita vähintään 2500 €/kk, mutta hyvänä kuukautena mahdollisuus yli 4500 € tuloihin. Ja olemme tehneet syksylle isot korotukset provikoihin, joten täällä ei tarvitse senttejä laskeskella, vaan nyt mennään isosti!

AINIIN!

Ainiin! Työtehtävästäkin varmaan pitäisi mainita vähän elikkä elikkä tehtävänäsi on myydä palveluja B2C-tiimissä ja keskittyä tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ostokokemuksia puhelimitse. Olet päivittäin yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoitat heidän tarpeensa ja tarjoat heille markkinoiden parhaita ratkaisuja. Käydään koko työnkuva tarkemmin läpi työhaastattelussa!

Työhön ja tuotteisiin koulutetaan, joten emme vaadi aiempaa kokemusta. Lisäksi tukenasi on koulutettu, valmentava ja ymmärtäväinen esihenkilötiimi.

Pähkinänkuoressa me tarjoamme Sinulle:

💥 Loistavan työympäristön ja kaupungin parhaat työkaverit
💸 Takuulla parhaimman palkkiomallin: Turvallinen kiinteä palkkio (1500 €/kk) ja lisäksi jokaisesta kaupasta maksettava provisio+bonukset. Jos olet jo myyntialalla, niin tule ja kilpailuta provikkasi!
🚀 Myyntituotteet, joiden takana voi seistä eikä niitä tarvitse selitellä kavereille tai asiakkaille 
🎁 Kannustavat myyntikilpailut (palkintoina mm. ulkomaanmatkoja, lahjakortteja sekä elektroniikkaa)
🍽 Joka aamu työpaikalla on tarjolla aamiainen, joten töihin ei lähdetä nälkäisenä, vaan kaupannälkäisenä! Lisäksi meillä on tarjolla virvokkeita ja välipalaa!

Odotamme Sinulta ainoastaan hyvää asennetta ja avointa mieltä, koska kaiken muun voimme Sinulle opettaa!

🤹‍♀️ 🤹‍♂️Toivotamme Sinut ja myös kaverisi Meille lämpimästi tervetulleeksi. Jos haluat kuulla meistä lisää niin voit soittaa tai watsapata suoraan meidän tiimien esihenkilöille!  

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Prime Sales yrityksenä

Tervetuloa Prime Salesiin, moderniin ja dynaamiseen valtakunnalliseen myyntiorganisaatioon, joka tarjoaa asiakkailleen myös erinomaista ulkoistettua asiakaspalvelua sekä buukkauspalveluita. Olemme ylpeitä edistyksellisestä työympäristöstämme ja innovatiivisesta lähestymistavastamme myyntiin. Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Tampereella ja tämän lisäksi meillä työskennellään etänä ympäri Eurooppaa. Kokonaisuutena olemme yli 150 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten perhe – oikea myyntisirkus.

Kaudella 2022-2023 yrityksemme liikevaihto oli 6 miljoonaa euroa, ja olemme asettaneet vieläkin kunnianhimoisemman tavoitteen, 7 miljoonaa euroa kaudelle 2023-2024. Olemme ylpeitä siitä, että Bisnode on myöntänyt meille korkeimman AAA-luottoluokituksen, mikä osoittaa taloudellisen vakautemme ja luotettavuutemme. Lisäksi sitoudumme eettisiin liiketoimintakäytäntöihin ja olemme mukana ASML:n Reilun pelin -ohjelmassa.

Primellä uskomme ihmiskeskeiseen liiketoimintaan, minkä vuoksi investoimme vahvasti työntekijöihimme ja heidän ammatillisen kasvunsa tukemiseen. Lähde mukaan matkallemme kohti jatkuvaa kasvua ja menestystä myynnin jännittävässä maailmassa.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

”Vahvuutemme on se, ettei henkilön taustalla ole mitään väliä, vaan kaikkia kohdellaan tasavertaisina. Työntekijät ovat ykkösasia. Työpaikassani parasta on myös se, ettemme ole jäykkä organisaatio, jossa päätöksentekoon menee monta kuukautta ja asioita hyväksytetään monen eri ihmisen kautta.”

EMILIA KARVONEN, OULU

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSIA

Antti Veteläinen

Antti Veteläisen matka Primellä on alkanut monen muun tavoin myyntineuvottelijan pestistä. Antti aloitti työt ammattikorkeakoulun ohella helmikuussa 2014 silloisessa iltavuorossa. Myyntityö vei kuitenkin heti mennessään eikä koulun penkille tullut palattua enää kuin yhden matematiikan tentin ajaksi.

Lue lisää!

Jiri Mikkola, Oulu

Jiri Mikkola on pitkänlinjan Primeläinen ja on astunut taloon jo vuonna 2014. Silloin juuri nuoriso-ohjaajaksi valmistunut Jiri etsi töitä ja törmäsi Prime Salesin työpaikkailmoitukseen, joka veti miestä puoleensa.
Jiri aloitti työskentelyn myyntineuvottelijana sähkömyynnin parissa, jossa viihtyikin tovin aikaa. Välissä kokeiltiin yritysmyyntiä mutta pääsääntöisesti puheluita otettiin kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Työkokemuksen karttuessa Jiri eteni ensin tiiminsä vastuumyyjäksi ja sitten tuli aika tarttua ensin tiiminvetäjän pestiin ja vuonna 2019 myyntipäälliköksi.

Lue lisää!

Erkki Manerus, ETÄ

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Lue lisää!

Miidu Khalifa, Oulu

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Lue lisää!

Jere Järvinen, Seinäjoki

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Lue lisää!

Tiina Saarela, Hämeenlinna

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

Lue lisää!

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?