Buukkauspalvelut

Buukkaus-
palvelut

Meiltä asiakastapaamiset ja buukkaus laadukkaasti yli 10 vuoden ammattitaidolla

Opening the right doors for you

Buukkauspalvelussa sovimme asiakastapaamiset puolestasi suoraan kalenteriisi. Buukkaamme asiakastapaamiset kohdistetusti aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kyseessä voivat olla niin new business -tapaamiset kuin vanhojen asiakkaiden lämmittelykin. Buukkauspalvelu auttaa sinut nopeasti samaan pöytään (joko virtuaaliseen tai fyysiseen) potentiaalisten asiakkaidesi kanssa. Kokemuksemme mukaan buukkauspalvelu on parhaimmillaan silloin, kun potentiaalinen kohderyhmä on hyvin tunnistettu tai uuden palvelun tai tuotteen myyntiä täytyy happotestata. Meidän buukkaamat asiakastapaamiset laadukkaasti aina raportoituna asiakkaillemme.

Primen buukkauspalvelun valttikortit

Kokemus

Me olemme tuottaneet buukkauspalveluita yli 10 vuotta ja tiimimme jäsenillä on työkokemusta usealta eri toimialalta. Olemme huomanneet, että laaja-alainen kokemus on hyödyksi liike-elämän ymmärtämisessä ja tulosten tekemisessä!

Raportit

Tulokset puhuvat puolestaan, mutta niiden tueksi tuotamme asiakkaillemme laadukasta automatisoitua raportointia erilaisilla mittareilla. Mitkä ovat teille tärkeitä seurattavia parametrejä?

Kohderyhmät

Kohderyhmät ja niiden toimivuus ratkaisevat onnistumisen ja siksi meillä on taustalla työkalut (Vainu, Profinder, LinkedIn Sales Navigator) heti valmiina auttamaan Teitä kohti tehokasta myyntiä. Olemme tulleet tunnetuksi kohderyhmien tuntemisesta ja auttaneet tunnistamaan juuri oikeita asiakassegmenttejä.

Hinnoittelu

Läpinäkyvyys myös hinnoittelussa luo perustan toimivalle yhteistyölle. Hinnoittelumme on joustava ja toimimme usean eri hinnoittelumallin (esim. CPH ja CPO) pohjalta. Hintahaitarimme on 120 ja 350 euron välillä riippuen projektista, volyymista ja vaativuudesta. CPH-mallissa tuntiveloitus on junior-tekijöillä alkaen 42,5 € / h ja senior-tekijöillä alkaen 55 € / h. Hinnoittelemme jokaisen projektin tapauskohtaisesti, joten PYYDÄ TARJOUS!

Visiomme

”Opening the right doors for you” on lähtökohtamme purkaa sellainen ansa, johon buukkauspalvelulla on vaarana usein astua: turhat tapaamiset, jotka on sovittu ymmärtämättömyydestä. Me sovimme puolestanne laadukkaita tapaamisia oikeaan kohderyhmään ja teidän tehtävänä on mennä tapaamisiin. Niin ja tehdä kauppoja!

''Emme vain myy palveluitamme, vaan autamme teitä aidosti menestymään liiketoiminnassanne!''

Kuinka prosessi toimii?

Tarpeisiinne tutustuminen

Myynnin kehittäminen lähtee aina asiakkaan tilanteen ymmärtämisestä. Mikä myynnin osa-alue kaipaa tukea tällä hetkellä? Tapaamismäärä, liidien generointi tai muut myynnin tukitoiminnot? Riittääkö aika kaikkeen oleelliseen?

Ps. Käytämme aina virallisia ja brändättyjä puhelinnumeroita, jotka luovat ammattimaisen kuvan alusta lähtien!

Kättä päälle ja aloituspalaveri

Myynnin kehittäminen lähtee aina asiakkaan tilanteen ymmärtämisestä. Mikä myynnin osa-alue kaipaa tukea tällä hetkellä? Tapaamismäärä, liidien generointi tai muut myynnin tukitoiminnot? Riittääkö aika kaikkeen oleelliseen?

Kohderyhmät

Myynnin kehittäminen lähtee aina asiakkaan tilanteen ymmärtämisestä. Mikä myynnin osa-alue kaipaa tukea tällä hetkellä? Tapaamismäärä, liidien generointi tai muut myynnin tukitoiminnot? Riittääkö aika kaikkeen oleelliseen?

Live and action

Työn aloittaminen tapahtuu sovittuna päivänä. Jokainen myyntiaktiviteetti (tapaaminen, liidi tai kauppa) raportoidaan teille reaaliajassa. Tässä vaiheessa myös vastuuhenkilömme oppii uutta ja kysymyksiä saattaa herätä useita päivän aikana. Chat-ryhmä on todettu kerta toisensa jälkeen tärkeäksi työkaluksi tässä vaiheessa, jotta tieto vaihtuu riittävän nopeasti.

"Sinulla ei tarvitse olla valmista suunnitelmaa näiden palveluiden ostamisesta. Me kuuntelemme tarinanne, kerromme omamme ja sitten etsimme parhaimman mahdollisen ratkaisun auttaaksemme teidän liiketoimintaanne!"

Lisäpalvelut

Liidinhankinta

Liidinhankinta on hyvä matalan kynnyksen keino esikartoittaa potentiaalista asiakasmassaa. Kontaktoimme yhdessä sovitun kohderyhmän ja keräämme siitä haluamaasi tietoa. Mikäli liidin ehdot täyttyvät, myyjät saavat siitä heti tiedon. Tämä palvelu toimii hyvin silloin, kun kohderyhmää on paljon ja myyjillä on hyvin aikaa itse kontaktoida liidejä. Liidinhankinta toimii myös silloin, kun asiakasmassa on jo varsin kyllästetty samankaltaisten palveluiden tapaamisehdotuksilla.

Soittovalmennus

Jos oma myyntihenkilöstönne kaipaa sparrausta ja uusinta tietoa tapaamisten sopimiseen, järjestämme puolen päivän pituisia soittovalmennuksia. Nämä räätälöidään aina toimialakohtaisesti. Kysy tarjous!

Asiantuntijaraportit

Soittoprojektin päätteeksi olemme laajentaneet palveluitamme asiantuntijaraportilla, joka on kattava katsaus yrityksenne markkinakentästä. Kun projektista riippuen olemme puhuneet satojen päättäjien kanssa, tietämyksemme asiakkaiden reagoinneista kasvaa. Pystymme vastaamaan muun muassa siihen, miten tuotteenne vastaanotetaan, mitä asiakkaat ovat kysyneet, mitä epäselvyyksiä palveluun liittyen on ollut, miltä markkinatilanne vaikuttaa tai mikä päättäjien suhtautuminen kilpailijoihin on. Riippuen projektin laajuudesta asiantuntijaraportin lähtöhinta on 499 € + alv.
 

Juhani voi soittaa sinulle, kun jätät huolesi ja tietosi tähän

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?