Blogi Prime sales

Prime Sales Blogi - Pysy ajan tasalla kuulumisistamme lukemalla blogiamme!

Mikä Prime Sales? Mikä Blogi? 

Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myyntiorganisaatio, jossa myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Telemarkkinoinnin ohella palveluihimme kuuluu buukkauspalvelut ja markkinatutkimukset.

Suomen paras myyntiblogi! Blogissa käsittelemme myyntiä, avoimia työpaikkoja sekä näihin liittyviä aihealueita. Blogistamme löydät paljon hyvää tietoa meistä sekä yleisesti myynnistä.

KESÄBLOGI

20.6.2023 Kannattaa muuten lukea loppuun asti…. Tervetuloa lukemaan uusinta kirjoitustamme, jossa kerromme teille niistä jutuista,

Lue lisää!
Kesätöitä tarjolla

KESÄTYÖT ETÄNÄ

Kesätöihin etänä! Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös syksyllä!

Lue lisää!

PRIME X STÄNDIMYYNTI

Starttaamme kesällä STÄNDIMYYNNIN eli pääsemme viemään 12 vuoden aikana puhelimessa hankittua kokemusta myös kasvotusten tehtävään asiakastyöhön

Lue lisää!

TIEDOTE

24.2.2023 Prime Salesin johtoryhmään on kutsuttu yrityksessä pitkään työskennelleet Jere Järvinen, Jiri Mikkola sekä Jonne

Lue lisää!

TIEDOTE

24.2.2023 Jonne Riikola on nimitetty yksikönjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.3.2023 alkaen. Riikola on työskennellyt aiemmin

Lue lisää!

ASIAKASPALVELIJA

Haemme nyt Hämeenlinnan asiakaspalvelutiimiin uusia tekijöitä. Kohtaamasi asiakkaat ovat olemassa olevia kuluttaja-asiakkaita, joiden kanssa etsit vastaukset heidän kysymyksiinsä!

Lue lisää!
Hae kesätöihin

KESÄTYÖT PORISSA

Kesätöihin Poriin! Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös vakituisena työntekijänä!

Lue lisää!

KESÄTYÖT TAMPEREELLA

Kesätöihin Tampereelle! Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös syksyllä!

Lue lisää!
Prime Sales Blogi

Haluatko liittyä myyntisirkukseen?

Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Oletko sinä seuraava tulevaisuuden huipputekijä?
Meillä aukeaa säännöllisesti uusia paikkoja motivoituneille tekijöille. Tutustu avoimiin paikkoihin alta!

TEE TÖITÄ KOTOA TAI MISTÄ VAAN!
Illat ja viikonloput vapaat, mutta silti vakituinen, kokoaikainen työ, hyvä palkka ja bonarit päälle. Kunnon koulutus ja tuki työn alkaessa sekä jatkuva PrimeSTEPS™-valmennus!
Myyntiä tarvitaan jokaisella alalla, ilman myyntiä ei maailmassa ole liiketoimintaa. Prime kouluttaa sinusta myynnin ammattilaisen.
Tiedämme, että jokaisella on omanlaiset tarpeet sekä halut työlle, joten siksi emme halua sulloa Sinuakaan muottiin, vaan tarjota Sinulle sellaiset työtehtävä, jotka sopivat juuri Sinulle!
Kokoamme nyt uutta myynnin DREAM TEAMIA, johon haluamme Suomen kovimmat myynnintekijät mukaan.
Buukkarina sovit tapaamisia myyjille, jotka hoitavat myyntiprosessin loppuun. Toisin sanoen buukkari tarjoilee tapaamisia kuten Raimo Helminen lättysyöttöjä ja myyjä viimeistelee kaupat maaliin kuten Teemu Selänne. Eräänlainen tutkapari!

Muutamia asiakkaistamme

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?