Tiedote: Jiri Mikkola on nimitetty Prime Salesin myyntijohtajaksi

1.9.2023

Prime Salesilla, pitkään ja intohimoisesti, vuodesta 2014 erilaisissa myynti- ja esimiestehtävissä työskennellyt Jiri Mikkola on nimitetty 1.9.2023 alkaen Prime Salesin myyntijohtajaksi. Tehtävänimike on nyt ajan tasalla tehtävänkuvaan nähden ja ennen kaikkea tulevien tavoitteiden saavuttamista varten!

Myyntijohtajan vastuualueelle kuuluu laaja-alaisesti koko organisaation myynnin ja myynnintekijöiden kehittäminen tulosvastuullisesti. Myyntijohtajan tehtävissä Jiri tulee työskentelemään erittäin aktiivisesti Primen myyjien sekä myös esihenkilöiden kehittämisessä. Tämän nimityksen avulla haluamme parantaa myyjiemme sekä esihenkilöidemme mahdollisuuksia onnistua omassa työssään niin tiimien kuin myös projektien kanssa ja tehdä kovia tuloksia! Jirin vastuulla on tähänkin saakka ollut jo sisäinen valmennustoiminta sekä myynnin kehittäminen, joten nimityksen myötä näihinkin tehtäviin saadaan kohdistettua enemmän aikaa ja syvyyttä!

Olemme asettaneet kovat myyntitavoitteet vuoden 2023 lopulle sekä vuodelle 2024 ja niihin tavoitteisiin päästäksemme meidän on onnistuttava myynnin kasvattamisessa ja kehittämisessä, joten nyt panostamme tätä kautta ihmisiin ja tuloksen tekoon!

’’Jokainen esihenkilö, jokainen tiimi ja jokainen yksilö tulee takuulla saamaan Jiriltä eteenpäin vievää jeesiä myyntityössä menestymiseen, siitä olemme aivan varmoja’’, kommentoi Prime Salesin hallintojohtaja Emilia Karvonen nimitystä.

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?