BUUKKARI

Oletko ehkä tehnyt ja kokeillut jo myyntityötä, mutta haluat toiselle puolelle? Eli kiinnostaako sinua auttaa myyjiä sopimalla heille tapaamisia?

Palkkaamme nyt tiimiimme 4 uutta buukkaria. Tiedätkö sinä, että mikä se buukkari oikein on? NO….

Buukkari, ajanvaraaja, markkinoija, bookkari (rakkaalla ammatilla on monta nimeä) on myyntiukkojen- ja akkojen etulinjan apuri, joka on yhteydessä B2B- tai B2C-asiakkaisiin ja sopii myyjän puolesta tapaamisaikoja. Tässä työssä ei siis myydä mitään, paitsi itseään, omaa ääntä ja ajatuksia. Työpaikan lisäksi saat samalla vahvaa kaupallisen alan työkokemusta ja pääset kehittämään itseäsi.

SINUN UUSI TYÖ?

Työssäsi sovit asiakastapaamisia päämiestemme myyjille ja asiakasvastaaville. Et ole vastuussa kaupan loppuun saakka viemisestä vaan järjestät myyjille maalipaikkoja tapaamisten muodossa.

Pääset tekemään monipuolisesti projekteja B2B- sekä B2C-puolelle, mutta toki otamme huomioon vahvuutesi ja kohdistamme osaamisesi projekteihin sen mukaisesti. Toimimme lukuisten asiakkaiden kanssa, joiden palvelut vaihtelevat laidasta laitaan. Muutama esimerkki asiakkaidemme liiketoiminnoista: ohjelmistokehitys, taloyhtiöiden älyratkaisut, ajoneuvot, HR-työkalut, markkinointi, koulutukset, SaaS-palvelut. Lista on pitkä!

Meidän asiakkaamme ovat tunnettuja, joten soittaminen on mukavaa, kun tapaamisiin on aina syy ja meillä on oikeaa asiaa kun soitamme. Työssäsi sinua tukee osaavat esihenkilöt sekä ammattimaiset kollegat. Tehokkaan konseptimme ja alan parhaiden työvälineiden ansiosta sinä saat keskittyä varsinaiseen työhösi.

TARJOAMME

📈 Työpaikka sijaitsee Oulussa modernissa toimistossa Technopoliksessa aivan keskustassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä
⏰ Työaika arkisin 8-16
💸 Kiinteä kuukausipalkka 1500-2000 € + bonukset. Palkkausmallimme on läpinäkyvä ja tiedät aina mikä on kuukauden palkkakertymäsi. Keskimääräinen palkka meillä on n. 2750 €/kk
🤝 Työtä voi tehdä hybridimallilla eli osan viikosta toimistolla ja osan esim. kotikonttorilta
🚀 Työllistyt suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen
🎉 Aamupalaa, välipalaa, kahvikonetta, pleikkaria, pingispöytää, illanviettoja, palkintomatkoja eli sirkushuveja löytyy normaalin työn vastapainoksi!
😋 Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (11/23) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

ESIMERKKIPÄIVÄSI

👨‍👩‍👧‍👦 Aamupalaveri tiimin kanssa
☕ Kahvikoneen kautta töiden kimppuun
📝 Prospektointia sopivista asiakkaista
☎ Soitat ja sovit tapaamisia
🎉 Tuuletat onnistumisia

Kuulostaako mukavalta? Meistä ainakin!

HAKUPROSESSI

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule käymään toimistolla kahvilla kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

1. Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä
2. Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme
sulle, niin sovitaan työhaastattelu. (Vastaa kun me soitetaan, niin hommat
etenee!)
3. Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy
myös limua!
4. Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja tutustutaan,
jotta voimme tehdä päätöksen jatkosta!

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

KYSY JOS MIETITYTTÄÄ!

Jos haluat kysyä tästä työtehtävästä jotain tai olla noheva ja kertoa halukkuudestasi työskennellä tässä tiimissä puhelimitse, niin Jonne Riikola vastaa sinulle numerosta 0449702931

Tai jos haluat kirjoittaa sähköisen postin, niin kirjoita vastaanottajakenttään jonne.riikola(at)primesales.fi mutta laita tuohon (at)-hirviön tilalle @-merkki.

Jonne Riikola
Reilun pelin jäsen

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Erkki Manerus, ETÄ

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Lue lisää!

Miidu Khalifa, Oulu

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Lue lisää!

Jere Järvinen, Seinäjoki

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Lue lisää!

Tiina Saarela, Hämeenlinna

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

Lue lisää!

Henri Leppäniemi, Seinäjoki

”Tullaan töihin, syödään aamupala, lähdetään soittelemaan, tehdään kauppaa, saadaan onnistumisia ja sitten sekoillaan”. Näin kuvailee perinteistä työpäiväänsä kissoja rakastava, aito nurmolainen Henri Leppäniemi.

Henri työskentelee Seinäjoen toimistolla uusasiakashankinnassa, jonka tiiminvetäjäksi hänet nimitettiin marraskuussa 2023. Henri kuvailee itseään kilpailuhenkiseksi persoonaksi ja salaiseksi kyvykseen mainitsee voittamattomuuden. Kilpailuhenkisyydestä kertoo myös salibandyn toiseksi korkeimmalla divaritasolla pelaaminen.

Lue lisää!

Jan Vuorela, Oulu

”Täällä on ihmisen hyvä olla”. Näin kiteyttää Jan Vuorela vastatessaan kysymykseen miksi suosittelisi Prime Salesia työpaikkana.

Jan hyppäsi mukaan myyntisirkukseen ennakkoluulottomasti toukokuussa 2019 vaikka aiempaa työkokemusta tai odotuksia alalta ei ollut. Prime Salesin työpaikkailmoitus oli kiinnittänyt itseään perusjantteriksi tituleeraavan huumorimiehen huomion erityisesti sillä, että ilmoituksesta oli välittynyt hauskan ja rennon työyhteisön meininki.

Lue lisää!

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Sales on myynnin ammattilaisten työyhteisö, joka on toiminut vuodesta 2012 lähtien ja samalla muovautunut aidoksi myyntisirkukseksi, jossa sekä työnteko että huvitukset otetaan vakavasti. Mottomme ”leipää ja sirkushuveja” kuvaa hyvin Primen rennon letkeää, hulvatonta, mutta tuottoisaa meininkiä. Toimimme valtakunnallisesti tehden aitoa rehellistä myyntityötä, jota emme kainostele ja teemmekin työmme aina intohimolla ja ammattitaidolla. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan velvoitteemme moitteettomasti ja olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Panostamme primeläisiin ja heidän viihtyvyyteensä, sillä hyvässä porukassa myyntikin kukoistaa. Oli kyseessä sitten tiukka myyntikisailu työkavereiden kesken, kahvitauko pingispöydän äärellä taikka hurjat halloween-bileet työpäivän päätteeksi, meillä viihdyt varmasti! Yli 140 hengen sirkusperheemme pitää sisällään sitoutuneita ja ammattitaitoisia kavereita, joilta ei vitsitkään lopu kesken. 

Emme tuijota uuden työkaverin aiempia meriittejä, vaan meille on tärkeintä, että olet rohkeasti oma itsesi ja omaat intohimoisen myynnillisen asenteen. Meille tullessa sinun ei tarvitse kuitenkaan olla valmis myynnin ammattilainen, sillä koulutamme uudet primeläiset kattavasti oman PrimeSTEPS -valmennusohjelman avulla.
Prime Sales on enemmän kuin työpaikka ja meillä on aito tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työpaikan mukana. Eikä sen työnkään tarvitse aina olla oikeasti niin vakavaa, kunhan sitä tekee tosissaan. Tule mukaan sirkusperheeseen!

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava!

’’Aloitin Primellä syyskuussa 2016 ja tätä ennen työkokemusta oli yrittäjänä toimimisen lisäksi kertynyt mm. pankkivirkailijan toimesta. Prime Sales vaikutti energiseltä ja henkilökunnasta huolehtivalta yritykseltä’’

MARJA-RIITTA MARKUS, OULU

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?