BUUKKARI

Oletko ehkä tehnyt ja kokeillut jo myyntityötä, mutta haluat toiselle puolelle? Eli kiinnostaako sinua auttaa myyjiä sopimalla heille tapaamisia?

Buukkari on myyjien etulinjan apuri, joka on yhteydessä B2B- tai B2C-asiakkaisiin ja sopii myyjän puolesta tapaamisaikoja. Tässä työssä ei siis myydä mitään, paitsi itseään, omaa ääntä ja ajatuksia.

Tässä tehtävässä on se hyvä puoli, että saat kivan kuukausipalkan mutta myös bonukset. Meillä sinut ja työpanoksesi huomioidaan. Takaamme 1500-2000 € kiinteän pohjapalkan sekä kannustavan bonusmallin. Olet tärkeä osa tiimiä, mikä näkyy myös kuukausiansoissasi! Kokemuksen karttuessa pääset etenemään senior-vaiheeseen, jossa kiinteän palkkasi osa nousee vielä aloituspalkasta. Parhaillaan senior-vaiheeseen pääsee muutamassa kuukaudessa!

Pääset tekemään monipuolisesti projekteja B2B- sekä B2C-puolelle, mutta toki otamme huomioon vahvuutesi ja kohdistamme osaamisesi projekteihin sen mukaisesti. Toimimme lukuisten asiakkaiden kanssa, joiden palvelut vaihtelevat laidasta laitaan. Muutama esimerkki asiakkaidemme liiketoiminnoista: ohjelmistokehitys, taloyhtiöiden älyratkaisut, ajoneuvot, HR-työkalut, markkinointi, koulutukset, SaaS-palvelut. Lista on pitkä!

NICE TO KNOW

  • Työpaikka sijaitsee Oulussa modernissa toimistossa Technopoliksessa aivan keskustassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä.
  • Työaika arkisin 8-16 tai 9-16.30
  • Kiinteä kuukausipalkka 1500-2000 € + bonukset
  • Työtä voi tehdä hybridimallilla eli osan viikosta toimistolla ja osan esim. kotikonttorilta
  • Työllistyt suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen
  • Aamupalaa, välipalaa, kahvikonetta, pleikkaria, pingispöytää, illanviettoja, palkintomatkoja eli sirkushuveja löytyy normaalin työn vastapainoksi!
  • Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/23) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään!

TERVETULOA TÖIHIN!

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule käymään toimistolla kahvilla kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!
Lähetä hakemus tämän sivun lomakkeen kautta!

Hakuaika päättyy 30.9.2023. Haastattelemme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Ps. Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet tässä projektissa sekä muutenkin talon sisällä, mikäli eteneminen tiiminvetäjäksi tai myyntipäälliköksi kiinnostavat.

Tervetuloa upeaan tiimimme, jonka nokkamiehenä toimii loistava Jonne Riikola. Hän on todellinen voimanpesä, joka johdattaa meitä kohti upeita saavutuksia omalla murskaavalla ammattitaidollaan. Jonne ei ainoastaan johda tiimiämme, vaan hän myös kannustaa sinua kohti huippusuorituksia. Hän on vastaus kaikkiin kysymyksiisi ja apunasi matkallasi kohti menestystä. Ei hätää, sillä meillä olet osa yritystä, jolla on kasvot ja haluamme olla sinulle lähellä. Tartu rohkeasti puhelimeen ja ota yhteyttä Jonneen numerossa 044 970 2931.


Hän odottaa innolla kuulevansa sinusta ja lupaa vastata kaikkiin kysymyksiisi. 

Jonne Riikola

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava!

’’Aloitin Primellä syyskuussa 2016 ja tätä ennen työkokemusta oli yrittäjänä toimimisen lisäksi kertynyt mm. pankkivirkailijan toimesta. Prime Sales vaikutti energiseltä ja henkilökunnasta huolehtivalta yritykseltä’’

MARJA-RIITTA MARKUS, OULU

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?