Buukkari

Oletko ehkä tehnyt ja kokeillut jo myyntityötä, mutta haluat toiselle puolelle? Eli kiinnostaako sinua auttaa myyjiä sopimalla heille tapaamisia?

OULU, HYBRIDI, TAMPERE

Buukkari on myyjien etulinjan apuri, joka on yhteydessä B2B- tai B2C-asiakkaisiin ja sopii myyjän puolesta tapaamisaikoja. Tässä työssä ei siis myydä mitään, paitsi itseään, omaa ääntä ja ajatuksia.

Tässä tehtävässä on se hyvä puoli, että saat kivan kuukausipalkan mutta myös bonukset. Meillä sinut ja työpanoksesi huomioidaan. Takaamme 1500-2000 € kiinteän pohjapalkan sekä kannustavan bonusmallin. Olet tärkeä osa tiimiä, mikä näkyy myös kuukausiansoissasi! Kokemuksen karttuessa pääset etenemään senior-vaiheeseen, jossa kiinteän palkkasi osa nousee vielä aloituspalkasta. Parhaillaan senior-vaiheeseen pääsee muutamassa kuukaudessa! 

Pääset tekemään monipuolisesti projekteja B2B- sekä B2C-puolelle, mutta toki otamme huomioon vahvuutesi ja kohdistamme osaamisesi projekteihin sen mukaisesti. Toimimme lukuisten asiakkaiden kanssa, joiden palvelut vaihtelevat laidasta laitaan. Muutama esimerkki asiakkaidemme liiketoiminnoista: ohjelmistokehitys, taloyhtiöiden älyratkaisut, ajoneuvot, HR-työkalut, markkinointi, koulutukset, SaaS-palvelut. Lista on pitkä! 

Miksi meille töihin?

  • Työpaikka sijaitsee Oulussa modernissa toimistossa Technopoliksessa aivan keskustassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä. 
  • Työaika arkisin 8-16 tai 9-16.30 
  • Työtä voi tehdä hybridimallilla eli osan viikosta toimistolla ja osan esim. kotikonttorilta 
  • Työllistyt suoraan meille vakituiseen työsuhteeseen 
  • Aamupalaa, välipalaa, kahvikonetta, pleikkaria, pingispöytää, illanviettoja, palkintomatkoja eli sirkushuveja löytyy normaalin työn vastapainoksi! 
  • Työtyytyväisyytemme oli uusimmassa (3/22) mittauksessa 4,3/5 eli meillä viihdytään hyvin, mutta toki aina löytyy kehitettävää ja kohti vitosta mennään! 

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule käymään toimistolla kahvilla kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös! 

Hakuaika päättyy 15.3.2023. Haastattelemme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Tämän tiimin esihenkilönä työskentelee upea Jonne Riikola. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Jonnen tavoitat (044 970 2931), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot. 

Ps. Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet tässä projektissa sekä muutenkin talon sisällä, mikäli eteneminen tiiminvetäjäksi tai myyntipäälliköksi kiinnostavat. 

Tutustu meihin TikTokissa, Instagramissa tai Facebookissa, koska siellä on todella kosminen meininki!  

Hae paikkaa nyt

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

”Tiimin johtamisen näkökulmasta toiminnan mukauttaminen on tarjonnut tosi kiinnostavia haasteita ja olen päässyt oppimaan paljon uusissa tilanteissa.”

Jonne Riikola, 27v.

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?