Asiakaspalvelun ulkoistaminen parantaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa myyntiä

Moni yritys kohtaa tilanteen, jossa yhteydenottomäärät kasvavat ja asiakkaita on linjoilla enemmän kuin ehditään palvella. Asiakaspalvelun ulkoistaminen sopii yritykselle, joka haluaa kehittää asiakaspalvelun laatua ja tehostaa sen tuloksellisuutta tai tarvitsee apua ruuhkahuippujen ja ylivuodon käsittelyyn.  Ulkoistettu asiakaspalvelu mahdollistaa laadukkaan palvelun asiakkaillesi ilman rekrytointiin kuluvaa aikaa ja rahaa. 

Saavatko asiakkaasi laadukasta asiakaspalvelua tarpeeksi nopeasti?

Nykypäivän asiakas odottaa nopeaa palvelua kaikissa kanavissa, kaikkina vuorokauden aikoina. Erinomainen asiakaskokemus sitouttaa asiakkaat yritykseesi, kun taas huono kokemus johtaa yrityksen imagon heikkenemiseen. Jo yksi vastaamaton puhelu saattaa johtaa asiakkaan pettymiseen ja myynnin peruuntumiseen. Miten yrityksesi vastaa nykypäivän asiakaspalvelun vaatimuksiin?  

Prime Salesin vahvuus asiakaspalvelussa on myynnillinen ote, asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja monikanavainen palvelu. Tiedämme, että asiakas soittaa harvoin asiakaspalveluun kehuakseen. Yhteydenoton taustalla on ongelma, joka tulee ratkaista. Tavoitteemme on ratkaista asiakkaan ongelma kanavasta riippumatta, kääntää kokemus positiiviseksi sekä luoda mahdollisuus lisämyyntiin, jolla voimme parantaa yrityksesi kokonaiskannattavuutta.  

Ulkoistettu asiakaspalvelu Primella käsittää perinteisen puhelinkeskuksen lisäksi monikanavaisen asiakaspalvelun vaatimat kanavat. Meillä on myös mahdollisuus tuottaa asiakaspalvelua 24/7. 

Monikanavainen ja monipuolinen asiakaspalvelu

Määritämme yhdessä yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan palvelu-, kanava- ja aukioloaikakokonaisuuden, minkä pohjalta ulkoistettua asiakaspalvelua toteutetaan. Voimme siis yhdessä määrittää ulkoistuksen laajuuden: ulkoistatko asiakaspalvelun kokonaisuudessaan vai osan siitä.  

Meille voit ulkoistaa puhelinsoittojen, sähköpostin, sosiaalisen median kanavien ja chatin asiakaspalvelun. 

Ulkoistaessa maksat vain käytöstä

Ulkoistamalla asiakaspalvelun ja vaihteenhoidon maksat palvelusta käytön mukaan. Yrityksellesi ei tule ylimääräisiä asiakaspalvelutoimintoihin liittyviä henkilöstö-, tila- ja tietotekniikkakustannuksia. Me myös koulutamme henkilöstön puolestasi ja voit luottaa siihen, että puhelimeen vastaa aina osaava ja asiantunteva asiakaspalvelun ammattilainen. 

Liiketoimintasi tavoitteita tukeva ratkaisu

Hoidamme asiakaspalvelua yrityksesi liiketoimintatavoitteiden mukaisesti. Osaamme ohjata päivittäiset rutiinit tukemaan yrityksesi laajempaa strategista päämäärä. Palvelun tuloksellisuutta seurataan jatkuvasti ja siitä raportoidaan sinulle säännöllisesti. 

Ulkoistettu asiakaspalvelu skaalautuu kasvun mukana

Yksi asiakaspalvelun ulkoistamisen suurimmista eduista on mahdollisuus skaalata sitä yrityksesi kasvaessa. Kun sinulla on sisäinen asiakastuki, henkilökuntaa on vaikea lisätä yrityksesi laajentuessa. Kun ulkoistat asiakastuen, työntekijöitä on helppo lisätä tarpeen mukaan, jotta asiakkaasi saavat aina myönteisen kokemuksen. Ulkoistaessa resurssien määrittely onnistuu joustavasti viikon jaksoissa. 

Lupaamme palvella 100%:sti kaikki asiakkaat, jotka ottavat yhteyttä asiakaspalveluun.

Palvelemme jokaisen asiakkaan, joka ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Ulkoistettu asiakaspalvelu sisältää ainakin nämä asiat: 

  • Monikanavainen asiakaspalvelu (yhdessä sovitut kanavat puhelin, sähköposti, chat…)
  • Puhelinpalvelun tiedotteet
  • Tulosten mittaaminen ja raportointi
  • Henkilöstön perehdytys sekä jatkuva laadun seuranta ja toiminnan kehitys
  • Yrityksen tarpeita vastaava asiakaspalveluympäristö

Missä ajassa ulkoistetun asiakaspalvelun saa käyttöön?

Palvelu saadaan käyntiin nopeasti, jopa 1–2 viikossa. Tähän sisältyy aloituspalaveri, tietopankin määrittely, järjestelmätyöt sekä asiakaspalvelijoiden koulutukset. Nopeimmillaan olemme aloittaneet asiakaspalvelutoimeksiannon 12 tunnissa uudelle asiakkaalle! 

Onko yritykselläsi käytössä oma tilaus- tai ajanvarausjärjestelmä?

Ei hätää! Yrityksen oma järjestelmä ei ole este ulkoistetun asiakaspalvelun käyttöönotolle. Käytämme sujuvasti asiakkaidemme omia järjestelmiä ja opettelemme uusien käytön.  

Herättääkö asiakaspalvelun ulkoistus kysymyksiä?

Asiakaspalvelun ulkoistamiseen liittyy paljon kysymyksiä. Olet saattanut miettiä… 

  • ulkoistamista hyvänä vaihtoehtona, mutta epäröit, sillä et tiedä mitä siitä seuraa?
  • pystyykö ulkopuolinen taho palvelemaan asiakkaitasi toivomallasi tavalla?
  • voiko ulkoistettu asiakaspalvelu oikeasti kehittää palvelun laatua?
  • Mitä tapahtuu, jos ulkoistettu asiakaspalvelija ei osaa vastata hänelle esitettyyn kysymykseen? 

Vastaan mielelläni kysymyksiisi! Soita tai laita meiliä, niin keskustellaan. 

Antin vastuualueisiin tärkeimpänä koko organisaation myynnistä vastaaminen, mutta myös kokonaisvaltainen myynnin kehittäminen, laadunvalvonnan kehittäminen sekä uusien asiakkuuksien mahdollistaminen. Johtoryhmän jäsen ja osakas.
Antti Veteläinen

Antti Veteläinen
Liiketoimintajohtaja

Antin vastuualueisiin tärkeimpänä koko organisaation myynnistä vastaaminen, mutta myös kokonaisvaltainen myynnin kehittäminen, laadunvalvonnan kehittäminen sekä uusien asiakkuuksien mahdollistaminen. Johtoryhmän jäsen ja osakas.

Jätä tarjouspyyntö

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?