Prime Sales -
Me & Meidän tarina

Mikä Prime Sales Oy?

Prime Sales on vuodesta 2012 lähtien aidoksi myyntisirkukseksi muovautunut myynnin ammattilaisten työyhteisö, jossa sekä työnteko että huvitukset otetaan vakavasti. Mottomme ”leipää ja sirkushuveja” kuvaa hyvin Primen rennon letkeää, hulvatonta, mutta tuottoisaa meininkiä. Toimimme valtakunnallisesti tehden aitoa rehellistä myyntityötä, jota emme kainostele ja teemmekin työmme intohimolla ja ammattitaidolla. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan velvoitteemme moitteettomasti ja olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Panostamme primeläisiin ja heidän viihtyvyyteensä, sillä hyvässä porukassa myyntikin kukoistaa. Oli kyseessä sitten tiukka myyntikisailu työkavereiden kesken, kahvitauko pingispöydän äärellä taikka hurjat halloween bileet työpäivän päätteeksi, meillä viihdyt varmasti! Yli 140 hengen sirkusperheemme pitää sisällään sitoutuneita ja ammattitaitoisia kavereita, joilta ei vitsitkään lopu kesken. 

Me Primellä tarjoamme laadukkaasti tuotettuja palveluita asiakkaillemme. Puhelimitse sekä kasvotusten tapahtuvan myynnin lisäksi hoidamme niin buukkauksen, markkinatutkimukset kuin ulkoistetun asiakaspalvelunkin. Yhdessä saamme aikaan mielettömiä asiakaskohtaamisia. Meille tullessa ei tarvitse olla valmis myynnin ammattilainen, sillä koulutamme uudet työkaverimme kattavasti oman PrimeSTEPS -valmennusohjelman avulla.

Prime Sales - Arvomme

Ahkeruus

Ahkera työnteko toimii perustana toiminnallemme. Ahkeruudesta syntyy tulosta itselle ja asiakkaillemme.

Rohkeus

Rohkeus näkyy työssämme pelottomana asenteena, jolla otamme haasteet vastaan ja saavutamme halutun lopputuloksen.

Vastuu

Jokaisella on vastuu itsestään ja omasta työnteostaan. Annamme vastuuta ja kannustamme toimimaan sen mukaisesti!

Osaaminen

Osaamista kehitämme jatkuvasti, jotta pystymme hoitamaan toimeksiannot laadukkaasti.

Tiimi

Tiimi ja tiivis työyhteisö tukevat yksilöitä parempiin suorituksiin. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhtenä tiiminä yhteisiä tavoitteita kohti.

Kaikki esihenkilömme ovat enemmän ''leadereita'' kuin ''bosseja'' ja siksi meillä on vahva näkemys ja osaaminen myynnistä sekä myyntiorganisaation kannattavasta kehittämisestä!

2011

Vuonna 2011 aloimme miettiä telemarkkinointialaa, sen tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Prime Sales on perustettu lähtökohdista, joissa haluttiin luoda yritys, joka edistää koko alan positiivista kehitystä omalla toiminnallaan!

Samalla alan likaiset pelurit joutuvat jopa poistumaan tai ainakin muuttamaan toimintatapojaan!

Näin syntyi Prime Sales.

2012-2014

Prime Sales Oy perustettiin tammikuussa 2012. Toiminta alkoi CityBusiness-lautapelin mainosmyynnillä. Telemarkkinointitoiminta aloitettiin lautapelin valmistuessa toukokuussa ja ensimmäiset työntekijät aloittivat työnsä Oulussa Suomen Asiakastiedon projektissa. Loppuvuodesta yritys työllisti omistajien lisäksi n. 15 henkilöä. Muutto isompiin toimitiloihin tapahtui loppuvuodesta. Show oli alkanut!

2016-2017

Valtakunnallisen toimijan tittelin saimme viimeistään Seinäjoen toimiston avaamisen yhteydessä tammikuussa 2016. Työllistimme tuolloin n. 40 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Jatkettiin edelleen sähkösopimusten myymistä ja buukkauspalvelun tuottamista. Liikevaihto ylitti 2 miljoonaa euroa. ja samalla yhtäkkiä työllistimmekin jo yli 60 henkilöä!

2018- 2021

Organisaatio kehittyy ja Antti Veteläinen nimitettiin myyntijohtajaksi 2019 ja Jiri Mikkola myyntipäälliköksi. Lyötiin kättä päälle uuden asiakkaan, Fortumin kanssa ja kaksi tiimiä siirtyi tekemään projekteja Fortumille. Keväällä käytettiin myyjiä Minskissä palkintomatkalla katsomassa KHL-peliä. Huhtikuussa 2019 järjestettiin matkarastikisa, jonka palkinto, viikon yhdistetty työ- ja lomamatka toteutuu syyskuussa Bulgariassa.

2022

Uusi vuosi aloitettiin uusilla kujeilla! 2022 Prime Sales siirryimme moderniin hybridityöympäristöön, koska tarvitsemme valtavasti uutta työvoimaa ja haluamme rekrytoida osaajia ympäri Eurooppaa. Mahdollistamme jatkossa monimuotoisen työskentelyn toimistotyöskentelyn rinnalle, koska nykyinen työelämä asettaa omat uudet vaatimuksensa, emmekä halua tai voi olla kehityksen jarruna juurtumalla vanhaan. Vuoden lopussa Primellä tapahtui kaksi suurta ja hienoa asiaa; Saimme uusia omistajia Joonaksen rinnalle, kun Antti ja Emilia liittyivät Primen omistajiin sekä teimme yrityskaupan, jossa hankimme Generaatio Oy:n liiketoiminnan oston myötä toimistot Porista ja Tampereelta. Ja kasvutarina jatkuu…

2025 - Edelleen edellä

Kehittyvä yritys katsoo aina eteenpäin ja suunnittelee toimintaansa pitkäjänteisesti. Haluamme olla edelleen edellä ja luoda timanttista työpaikkakulttuuria, koska ihmiset ovat se tärkein voimavara yrityksessämme. Tulevaisuudessa kehitämme palvelukonspetiamme siten, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme vielä enemmän lisäarvoa ja samalla laajentamaan palvelutarjontaamme. Kasvumme jatkuu edelleen, luomme ihmisille mahdollisuuksia ja olemme yksi toimialamme johtava toimija.

Haluamme olla se, joka luo polun, jota niin sanotut ''edelläkävijät'' voivat kulkea!

Haastamalla vanhat tavat ja luomalla uusia toimintatapoja yritys on myös pystynyt nopeaan kasvuun. Uuden luominen ja kehittyminen tuovat jatkuvasti uusia hyviä työntekijöitä ja lisää asiakkaita, joiden kanssa yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Tänä päivänä yritys työllistää 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea, yrityksen johdon ollessa tiiviisti mukana päivittäisissä toimissa.

Samanlaisen ahkeruuden ja rohkeuden, mikä Joonaksella on ollut yritystä perustaessa, haluaa Joonas nähdä primeläisissä. Intohimon, jolla hoidetaan toimeksiannot laadukkaasti ja saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet. Lisäksi työntekijöiden osaamista ja myyntitaitoja kartutetaan PrimeSTEPS- valmennusohjelmalla, jonka tavoitteena on saada jokaisesta työntekijästä esiin paras versio ja koulia heistä rautaisia ammattilaisia.

Prime Sales

Haluatko liittyä myyntisirkukseen?

Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Oletko sinä seuraava tulevaisuuden huipputekijä?
Meillä aukeaa säännöllisesti uusia paikkoja motivoituneille tekijöille. Tutustu avoimiin paikkoihin alta!

Hei sinä myynnin ammattilainen tai sellaiseksi tahtova, oletko valmis ottamaan askeleen kohti menestystä ja liittymään mukaan huippujengiin?
Olemme Suomen Yrittäjien virallinen jäsenhankintakumppani ja etsimme nyt jäsenhankkijaa, jolla on intohimoa, reipas asenne ja sinnikkyyttä!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.
Oletko ehkä tehnyt ja kokeillut jo myyntityötä, mutta haluat toiselle puolelle? Eli kiinnostaako sinua...
Nyt on monipuolista ja hauskaa työtä tarjolla Oulussa, nimittäin Primellä on tarjolla jotain aivan uutta!!!
Hei tuleva myynnin ammattilainen. Me koulutamme aina työntekijämme huolella alusta loppuun ja nyt voit meillä...

Muutamia asiakkaistamme

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?