Prime Sales -
Me & Meidän tarina

Mikä Prime Sales Oy?

Prime Sales Oy on vuonna 2012 perustettu valtakunnallinen myynnin ammattilaisten ja asiakaspalvelijoiden työyhteisö, jossa työhön suhtaudutaan intohimoisesti ja yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Telemarkkinoinnin ohella palveluihimme kuuluu buukkauspalvelut ja markkinatutkimukset. Jatkuva kehittyminen ja uusien toimintatapojen luominen ovat siivittäneet Prime Salesin nopeaan kasvuun ja yhdeksi Suomen merkittävimmistä myyntiorganisaatioista.

Huolehdimme työntekijöistämme, panostamme viihtyvyyteen ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Olemme enemmän kuin työpaikka. Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Työskentelemme sekä modernissa etätyöympäristössä että toimistoilla! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa ja Tampereella. Ja uusia toimipisteitä on luvassa…

Liikevaihtomme kaudella 2021-2022 oli 6 milj. € ja kauden 2022-2023 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, mikä kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Prime Sales - Arvomme

Ahkeruus

Ahkera työnteko toimii perustana toiminnallemme. Ahkeruudesta syntyy tulosta itselle ja asiakkaillemme.

Rohkeus

Rohkeus näkyy työssämme pelottomana asenteena, jolla otamme haasteet vastaan ja saavutamme halutun lopputuloksen.

Vastuu

Jokaisella on vastuu itsestään ja omasta työnteostaan. Annamme vastuuta ja kannustamme toimimaan sen mukaisesti!

Osaaminen

Osaamista kehitämme jatkuvasti, jotta pystymme hoitamaan toimeksiannot laadukkaasti.

Tiimi

Tiimi ja tiivis työyhteisö tukevat yksilöitä parempiin suorituksiin. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhtenä tiiminä yhteisiä tavoitteita kohti.

Kaikki esihenkilömme ovat enemmän ''leadereita'' kuin ''bosseja'' ja siksi meillä on vahva näkemys ja osaaminen myynnistä sekä myyntiorganisaation kannattavasta kehittämisestä!

2011

Vuonna 2011 aloimme miettiä telemarkkinointialaa, sen tulevaisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Prime Sales on perustettu lähtökohdista, joissa haluttiin luoda yritys, joka edistää koko alan positiivista kehitystä omalla toiminnallaan!

Samalla alan likaiset pelurit joutuvat jopa poistumaan tai ainakin muuttamaan toimintatapojaan!

Näin syntyi Prime Sales.

2012-2014

Prime Sales Oy perustettiin tammikuussa 2012. Toiminta alkoi CityBusiness-lautapelin mainosmyynnillä. Telemarkkinointitoiminta aloitettiin lautapelin valmistuessa toukokuussa ja ensimmäiset työntekijät aloittivat työnsä Oulussa Suomen Asiakastiedon projektissa. Loppuvuodesta yritys työllisti omistajien lisäksi n. 15 henkilöä. Muutto isompiin toimitiloihin tapahtui loppuvuodesta. Show oli alkanut!

2016-2017

Valtakunnallisen toimijan tittelin saimme viimeistään Seinäjoen toimiston avaamisen yhteydessä tammikuussa 2016. Työllistimme tuolloin n. 40 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Jatkettiin edelleen sähkösopimusten myymistä ja buukkauspalvelun tuottamista. Liikevaihto ylitti 2 miljoonaa euroa. ja samalla yhtäkkiä työllistimmekin jo yli 60 henkilöä!

2018- 2021

Organisaatio kehittyy ja Antti Veteläinen nimitettiin myyntijohtajaksi 2019 ja Jiri Mikkola myyntipäälliköksi. Lyötiin kättä päälle uuden asiakkaan, Fortumin kanssa ja kaksi tiimiä siirtyi tekemään projekteja Fortumille. Keväällä käytettiin myyjiä Minskissä palkintomatkalla katsomassa KHL-peliä. Huhtikuussa 2019 järjestettiin matkarastikisa, jonka palkinto, viikon yhdistetty työ- ja lomamatka toteutuu syyskuussa Bulgariassa.

2022

Uusi vuosi aloitettiin uusilla kujeilla! 2022 Prime Sales siirryimme moderniin hybridityöympäristöön, koska tarvitsemme valtavasti uutta työvoimaa ja haluamme rekrytoida osaajia ympäri Eurooppaa. Mahdollistamme jatkossa monimuotoisen työskentelyn toimistotyöskentelyn rinnalle, koska nykyinen työelämä asettaa omat uudet vaatimuksensa, emmekä halua tai voi olla kehityksen jarruna juurtumalla vanhaan. Vuoden lopussa Primellä tapahtui kaksi suurta ja hienoa asiaa; Saimme uusia omistajia Joonaksen rinnalle, kun Antti ja Emilia liittyivät Primen omistajiin sekä teimme yrityskaupan, jossa hankimme Generaatio Oy:n liiketoiminnan oston myötä toimistot Porista ja Tampereelta. Ja kasvutarina jatkuu…

2025 - Edelleen edellä

Kehittyvä yritys katsoo aina eteenpäin ja suunnittelee toimintaansa pitkäjänteisesti. Haluamme olla edelleen edellä ja luoda timanttista työpaikkakulttuuria, koska ihmiset ovat se tärkein voimavara yrityksessämme. Tulevaisuudessa kehitämme palvelukonspetiamme siten, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme vielä enemmän lisäarvoa ja samalla laajentamaan palvelutarjontaamme. Kasvumme jatkuu edelleen, luomme ihmisille mahdollisuuksia ja olemme yksi toimialamme johtava toimija.

Haluamme olla se, joka luo polun, jota niin sanotut ''edelläkävijät'' voivat kulkea!

Haastamalla vanhat tavat ja luomalla uusia toimintatapoja yritys on myös pystynyt nopeaan kasvuun. Uuden luominen ja kehittyminen tuovat jatkuvasti uusia hyviä työntekijöitä ja lisää asiakkaita, joiden kanssa yhdessä luodaan timanttisia asiakaskokemuksia. Tänä päivänä yritys työllistää 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea, yrityksen johdon ollessa tiiviisti mukana päivittäisissä toimissa.

Samanlaisen ahkeruuden ja rohkeuden, mikä Joonaksella on ollut yritystä perustaessa, haluaa Joonas nähdä primeläisissä. Intohimon, jolla hoidetaan toimeksiannot laadukkaasti ja saavutetaan yhdessä asetetut tavoitteet. Lisäksi työntekijöiden osaamista ja myyntitaitoja kartutetaan PrimeSTEPS- valmennusohjelmalla, jonka tavoitteena on saada jokaisesta työntekijästä esiin paras versio ja koulia heistä rautaisia ammattilaisia.

Prime Sales

Haluatko liittyä myyntisirkukseen?

Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Oletko sinä seuraava tulevaisuuden huipputekijä?
Meillä aukeaa säännöllisesti uusia paikkoja motivoituneille tekijöille. Tutustu avoimiin paikkoihin alta!

TEE TÖITÄ KOTOA TAI MISTÄ VAAN!
Illat ja viikonloput vapaat, mutta silti vakituinen, kokoaikainen työ, hyvä palkka ja bonarit päälle. Kunnon koulutus ja tuki työn alkaessa sekä jatkuva PrimeSTEPS™-valmennus!
Myyntiä tarvitaan jokaisella alalla, ilman myyntiä ei maailmassa ole liiketoimintaa. Prime kouluttaa sinusta myynnin ammattilaisen.
Tiedämme, että jokaisella on omanlaiset tarpeet sekä halut työlle, joten siksi emme halua sulloa Sinuakaan muottiin, vaan tarjota Sinulle sellaiset työtehtävä, jotka sopivat juuri Sinulle!
Kokoamme nyt uutta myynnin DREAM TEAMIA, johon haluamme Suomen kovimmat myynnintekijät mukaan.
Buukkarina sovit tapaamisia myyjille, jotka hoitavat myyntiprosessin loppuun. Toisin sanoen buukkari tarjoilee tapaamisia kuten Raimo Helminen lättysyöttöjä ja myyjä viimeistelee kaupat maaliin kuten Teemu Selänne. Eräänlainen tutkapari!

Muutamia asiakkaistamme

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?