Saitko meiltä puhelun?

Miksi olemme soittaneet sinulle?

Saitko meiltä puhelun?

Teemme asiakkaillemme useita erilaisia myyntitoimeksiantoja puhelimitse. Voit saada meiltä puhelun esimerkiksi sähkösopimuksiin tai B2B-tapaamisiin liittyen. Otamme yhteyttä puhelimitse sekä nykyisiin että potentiaalisiin asiakkaisiimme.

Miksen voi soittaa takaisin teille?

Myyntineuvottelijamme soittavat satoja puheluita päivässä ja tästä syystä numeroihin, joista soitamme ei voi soittaa takaisin. Kaikki puhelinmyyntimme tapahtuu omasta call-centeristämme. Meillä on korkeat laatuvaatimukset myyjillemme ja meillä on tarkka laadunvalvonta.

Haluatko, että soitamme Sinulle uudestaan?

Jos haluat vielä keskustella uudestaan myyntineuvottelijamme kanssa, voit ottaa yhteyttä meihin alla olevalla lomakkeella, niin me olemme Sinuun pikimmiten yhteydessä. Emme ikinä luovuta myyntiprosessissa kerättyjä tietoja eteenpäin, joten kaikki tiedot ovat turvassa.

Onko Sinulla palautetta yhteydenotostamme?

Olemme Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsenyritys ja noudatamme kaikessa toiminnassamme liiton laatimia käytännesääntöjä. Myynnin ja asiakaspalvelun laatu ovat meille tärkeitä kulmakiviä. Otamme mielellämme vastaan niin positiivista kuin rakentavaakin palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme. Jätä palautteesi meille alla olevan lomakkeen kautta.

Haluatko, että poistamme tietosi tai lisäämme numerosi estolistalle? Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella!

Numerotietojen lähteet:

ProFinder, Suomen Asiakastieto, Postin kuluttajapalvelut, Aller Media markkinointirekisteri, eGentic ja Fonecta.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?