Asiakaskokemuksia
Prime sales

Asiakas-
kokemuksia prime sales

Tahdomme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen!

Asiakaskokemuksia Prime Sales – Lue täältä asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme kuten buukkauspalvelusta. Tahdomme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Olemme helposti lähestyttävä, mutta ammattimainen yritys.

''Olemme kokeilleet muitakin buukkausfirmoja, mutta emme olleet täysin tyytyväisiä niihin. Käytimme välissä myös omia buukkareita, mutta totesimme ulkoistamisen olevan sopivin vaihtoehto meille. Buukkaus on raskasta työtä, joka vaatii ammattimaista tekemistä. Sitä Prime Sales on pystynyt tarjoamaan''

 Jens Sundqvist, WorkRelax Oy Ab

Tapaamiset suoraan myyjien kalentereihin

WorkRelax Oy Ab on hyvinvointilaitteita myyvä suomalainen kasvuyritys. WorkRelax alkoi tehdä yhteistyötä Prime Sales Oy:n kanssa, kun buukkausten ulkoistaminen tuli ajankohtaiseksi. WorkRelaxin toimitusjohtajan Jens Sundqvistin mukaan Prime Sales toimii todella ammattitaitoisesti.

”Prime Salesista tuli heti ammattimainen, mutta kuitenkin kaverillinen fiilis. Heidän asiakaspalvelunsa on todella hyvää, ja meillä klikkaa toistemme kanssa hyvin”, Sundqvist kuvailee.

Asiakaskokemuksia Prime Sales

Sundqvistin mukaan tieto esimerkiksi mahdollisista tapaamisten perumisista kulkee yritysten välillä hyvin. Yritysten työntekijät käyttävät yhteydenpidossa Telegram-sovellusta, jonka avulla yhteydenpito on nopeaa ja esimerkiksi avun kysymiseen on matala kynnys.

”Mitä enemmän tapaamisia on, sitä parempaa tulosta teemme. Tuloksemme on noussut koko sen ajan, jonka olemme tehneet yhteistyötä Prime Salesin kanssa”, Sundqvist summaa.

Sundqvist suosittelisi yhteistyökumppania kaikille buukkauspalveluita tarvitseville yrityksille. WorkRelaxilla pystytään luottamaan Prime Salesin toimintaan ja siihen, että yhteistyökumppani ajattelee aina asiakkaansa parasta.

Asiakaskokemuksia Prime Sales

Prime Sales on auttanut meitä validoimaan potentiaalisten asiakkaiden tarvetta kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamiseen. Meille on tärkeää löytää teknologia-alan asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään kansainvälisille markkinoille tai ovat jo siellä ja miettivät uusien markkinoiden avaamista. Tällaisia yrityksiä on vaikea saada suoraan generoitua jonoksi asti, joten työ vaatii niin tarkkaa yritysten prospektointia kuin niiden jatkuvaa kontaktointia ja kartoittamistakin. Prime Salesin vakiohenkilö on auttanut meitä avaamaan keskusteluja tämän kaltaisiin yrityksiin.”

Petri Rinne

Educo Valmennustalo Oy on koko Suomen alueella toimiva tuloshakuinen ja innovatiivinen koulutus-, valmennus- ja asiantuntijatalo. Educon ja Prime Salesin yhteistyö on lähtenyt liikkeelle Educon tarpeesta löytää kumppaniksi monipuolinen, tehokas ja luotettava telemarkkinoinnin toimija. Prime Sales vastasi haasteeseen. Toimiva telemyyntikonsepti on sittemmin hiottu maltilla ja tulokset ovat olleet koko ajan nousujohteisia. Educo Valmennustalon myyntijohtaja Samuli Rönkkösen mukaan yhteistyö Prime Salesin kanssa on ollut poikkeuksellisen sujuvaa ja tehokasta!

Samuli Rönkkönen

''Prime Sales on buukannut meille myyntitapaamisia yli 200 kpl sekä consulting- että education-liiketoimintaamme jo vuodesta 2018. Tapaamisten lisäksi olemme saaneet analyysin soittotyön aikana tehdyistä havainnoista. Yhteistyö primeläisten kanssa on ollut aina helppoa etenkin jatkuvan Telegram-viestinnän vuoksi. Meidän nimissä soittotyötä tehnyt Aleksi Hernesniemi on tehnyt pitkäjänteistä työtä ja on ollut oikea mies avaamaan meille uusia ovia!"

Mikko Koistinen

”Prime Sales on toteuttanut meille kaksi eri buukkausprojektia ja tulokset ovat olleet erinomaisia. Sovittujen tapaamisten lisäksi olemme saaneet konsultaatiota omaan myyntiimme sekä tarkemmat soittoanalyysit kummankin projektin päätteeksi. Yhteistyö primeläisten kanssa on ollut yhteinen matka myynnin kehittämiseksi, joka jatkuu edelleen. ”

Sari ja Jorma Sonninen, yrittäjät

''Prime Sales Oy on toimittanut meille bisnestapaamisia pitkään. Yhteistyö ja vuorovaikutus heidän kanssaan toimii oikein hyvin ja se on kehittänyt meidänkin toimintoja. Prime Sales Oy on yrityksenä ilmeisen hyvin johdettu. He ovat kyllä pitäneet sen, mitä ovat luvanneet. Suosittelen lämpimästi!''

Timo Katajamaa

”Prime Sales on sopinut meille tapaamisia vuodesta 2018 lähtien reilut 100 kpl yli 50 % hitratella. Yhteistyö heidän kanssaan on sujunut alusta asti sujuvasti ja kommunikaatio on ollut nopeaa kaikkiin asioihin liittyen! Olemme saaneet apua myös kohderyhmien määrittämisessä, mikä on auttanut uusien kampanjoiden uudelleenkäynnistämistä.”

Henri Huttunen

Softwave on vahvan substanssiosaamisen IT-talo, joka tuottaa ja kehittää Opiferus-tuoteperhettä. Opiferus-ohjelmat on tarkoitettu niin julkiselle sektorille kuin myös yrityskäyttöön. Softwave Ohjelmistot Oy ulkoisti buukkauksen ammattilaiselle ja yhteistyö on ollut toimivaa heti alkumetreiltä lähtien. QualityTIME™-palvelumme poikkeaa normaalista buukkauspalvelusta monella tapaa. Kumppanuus-ajattelu, riittävä kartoitus ja tarkka raportointi ovat asioita joihin panostamme ja joita kehitämme jatkuvasti! ’’ Ns. kylmäsoittelu ei lähtenyt meillä itse toteutettuna tuottamaan ja tämä johtui luultavimmin siitä, että myyjämme yrittivät myydä sovelluksen jo puhelimessa kun olisi ollut parempi buukata tapaamisaika. Tämä oli kehityskohta, johon haimme ratkaisua buukkauksen ulkoistamisella’’, kertoo Jenni Tuliniemi. Softwaven tavoitteena oli saada hyviä ja laadukkaita tapaamisia kuntasektorille; kohderyhmään joka oli osittain vielä tuntematon myös Prime Salesille. Kuntasektorin oikeat päättäjät saavutettiin hyvin ja tapaamisia on syntynyt. Yhteistyötä on jatkettu vielä pilottikauden jälkeen syksystä 2015 eteenpäin.

Jenni Tuliniemi

Prime Sales on ollut merkittävässä roolissa DNA:n uuden taloyhtiöille suunnatun Wattinen älylämmityspalvelun myynninedistämiseen liittyvien toimenpiteiden osalta. Prime Salesin myynninedistämispalveluiden avulla olemme vauhdittaneet myyntiämme. Olemme jalostaneet yhteistyön aikana buukkaus- ja kartoitustoiminnot hyvin pitkälle palvelemaan myyntiprosessin kaikkia vaiheita parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme räätälöineet ajan mittaan palveluamme juuri sellaiseksi kuin me sitä tarvitsemme. Ammattilaisuus ja mm. nykyaikaisten CRM-järjestelmien osaaminen ja sitä kautta jatkuva käyttö osana tekemistä on vahvasti läsnä Primen tekemisessä.

Rastor on ainoa aidosti valtakunnallisesti toimiva koulutus- ja valmennusorganisaatio, jonka tavoitteena on parantaa työelämälähtöisten asiakasratkaisujensa avulla asiakkaan organisaation suorituskykyä. Rastorilla on myös tutkinto-oikeudet lähes 30 ammatti- ja erikoisammattitutkintoon. Koulutukset ovat käytännönläheisiä, joustavia ja räätälöitäviä ja ne suunnitellaan aina opiskelijan ja hänen organisaationsa nykyisten ja tulevaisuuden tarpeiden mukaan. Prime Sales on auttanut Oulun asiakasratkaisupäällikkö Antti Vaselaa asiakastapaamisten sopimisessa helmikuusta 2016 asti. Tapaamisia on sovittu muun muassa Ouluun, Vaasaan, Rovaniemelle, Kokkolaan ja Ylivieskaan kaikkiaan yli 180 kappaletta. ”Yhteistyö on ollut sujuvaa ja meidän palvelutarjonta on omaksuttu hyvin. Tapaamiset ovat olleet laadukkaita ja edistäneet työskentelyä koulutuspalvelun toteuttamiseksi.”

Antti Vasela


”Aloitimme Prime Salesin kanssa yhteistyön vastataksemme asiakasodotuksiin haastavassa markkinatilanteessa syksyllä 2022.Yhteistyö on ollut alusta asti ketterää, asiakastarpeet huomioivaa sekä asiakkaiden tarpeet huomioiden kehittyvää. Yhteistyömme kulmakiviä ovat molemmin puoleinen luottamus, arvostus sekä kunnioitus yhteistyöhön, joka välittyy suoraan myös asiakkaillemme.”

Jessica Juhola

”Aloitimme Prime Salesin ja Juhanin kanssa yhteistyön, jossa he buukkaavat yhtiöllemme myyntitapaamisia. Juhanin kanssa yhteistyön aloittaminen oli äärimmäisen helppoa. Ammattitaito, joka Juhanista huokui heti yhteistyön alkumetreillä teki vaikutuksen. Asiat Juhanin kanssa hoituvat nopeasti ilman turhia viivytyksiä. Miehestä huomaa, että hän on täysillä mukana työssään ja huolehtii asiakkaistaan. Suosittelen Prime Salesia ja Juhania kaikille niille, jotka miettivät buukkauksen ulkoistamista ja tavoittelevat kasvua yhtiössään. Tässä on kivuton tapa ostaa ulkopuolelta laadukkaita myyntitapaamisia, jotka tehostavat oman yrityksen toimintaa.”

Kalle Hämäläinen, yrittäjä

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Autamme yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla. Prime Sales tarjosi osaamistaan Suomen Asiakastiedon tuotteiden telemyyntiin. Myyntikampanjoita tehtiin useille eri tuotteilla 2-6 henkilön tiimin voimin. Projekti vaati vahvaa osaamista ja ymmärrystä suomalaisten yritysten toimintakulttuurista ja pelikentästä.

Suomen Asiakastieto Oy

Suomen Sopimustieto Oy:n päätuote on Sopimuskone, joka muotoilee yritysten sopimukset tekoälyä hyödyntäen juridisesti pätevään muotoon asiakkaan valintojen mukaan. Lisäksi sopimukset voidaan allekirjoittaa etänä millä tahansa mobiililaitteella helpottaen käytännön arkityötä merkittävästi. Prime Sales käynnisti ja vastasi Sopimuskoneen uusasiakashankinnasta kevään 2018. Soittotiimi koostui neljästä henkilöstä, jotka sopivat Sopimustiedon myyjille yhteensä 1664 etäesittelyä. Myyjiin pidettiin päivittäin yhteyttä chat-palvelu Telegramin avulla, mikä auttoi soittajia omaksumaan tuotteen nyanssit erityisen hyvin. Myyjät saivat valmiit esitiedot ja kalenterimerkinnät jokaisesta sovitusta etäesittelystä.’’ Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Prime Sales Oy:n kanssa. Sujuva keskinäinen viestintä, ammattimaiset buukkarit ja toimintatavat tekivät meihin suuren vaikutuksen heti alusta lähtien’’

Mika Ahola

Prime Sales toteutti JYP:lle PrimeCHART™-kartoituskampanjan. PrimeCHART™ on yritysten sekä urheiluseurojen tarpeisiin suunniteltu kartoituspalvelu, jonka avulla tuotetun tiedon avulla, on erittäin helppo suunnitella markkinointitoimenpiteitä paremmiksi. ’’Yhteistyö Prime Sales Oy:n kanssa käynnistyi keväällä 2015, kun Prime Sales otti yhteyttä ja kertoi PrimeCHART™-palvelusta. Organisaatiomme markkinointi oli hyvällä tasolla, mutta halusimme vielä löytää sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita JYP-palveluista, mutta joita emme vielä tunteneet tai olleet osanneet lähestyä,’’ kertoo JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Kari Tyni. ’’Olemme saaneet liidien kautta uutta kauppaa ja myös sellaisia kontakteja, joiden kanssa kaupan syntyminen on hyvin mahdollista myöhemmin. Suurin arvo tällä kierroksella oli saada kohdennettuja päänavauksia yrityksiin, joissa oli aitoa kiinnostusta markkinointiin jääkiekon avulla’’, summaa Tyni. ’’Lähdimme kokeilumielellä testaamaan Prime Salesin uusittua palvelua ja se kannatti. Kartoituspalvelu oli luvatun mukaista ja voisimme sopivan tilaisuuden tullen hankkia vastaavan palvelun myöhemmin uudestaan Prime Salesilta’, kiteyttää Tyni. PrimeCHART™-palvelu sopii kaikille organisaatioille, joilla on halu kehittää myyntiä ja etsiä uusia asiakassegmenttejä tehokkaasti.

Kari Tyni

Asiakaskokemuksia Prime Sales - Kiinnostuitko?

Luettuasi asiakaskokemuksia - Haluatko liittyä myyntisirkukseen?

Tällä hetkellä työllistämme yli 140 myynnin ammattilaista. Oletko sinä seuraava tulevaisuuden huipputekijä?
Meillä aukeaa säännöllisesti uusia paikkoja motivoituneille tekijöille. Tutustu avoimiin paikkoihin alta!

Hei sinä myynnin ammattilainen tai sellaiseksi tahtova, oletko valmis ottamaan askeleen kohti menestystä ja liittymään mukaan huippujengiin?
Olemme Suomen Yrittäjien virallinen jäsenhankintakumppani ja etsimme nyt jäsenhankkijaa, jolla on intohimoa, reipas asenne ja sinnikkyyttä!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.
Oletko ehkä tehnyt ja kokeillut jo myyntityötä, mutta haluat toiselle puolelle? Eli kiinnostaako sinua...
Nyt on monipuolista ja hauskaa työtä tarjolla Oulussa, nimittäin Primellä on tarjolla jotain aivan uutta!!!
Hei tuleva myynnin ammattilainen. Me koulutamme aina työntekijämme huolella alusta loppuun ja nyt voit meillä...

Asiakaskokemuksia Prime Sales

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?