20.6.2023

Kannattaa muuten lukea loppuun asti….

Tervetuloa lukemaan uusinta kirjoitustamme, jossa kerromme teille niistä jutuista, joita me tarjoamme työntekijöillemme. Työssä Primellä ei ole kyse vain pelkästä työstä, vaan tarjoamme sinulle paljon enemmän. Haluamme luoda sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen, jossa viihdyt ja menestyt sekä työn parissa että sen ulkopuolella. Meillä työn rinnalle kuuluu paljon muutakin.

Ensinnäkin, Primellä on aina syytä juhlaan! Järjestämme säännöllisesti erilaisia juhlia ja tapahtumia, joissa voit rentoutua ja nauttia yhteisestä ajasta kollegoidesi kanssa. Olipa kyseessä perinteinen pikkujoulugaalamme tai kesän minigolfturnaus, me haluamme luoda yhteisöllisyyttä ja hyvää tunnelmaa työympäristöömme.

Lisäksi panostamme myös urheiluun ja kulttuuriin, virikkeitä siis sielulle ja ruumiille! Uskomme, että terveellä keholla ja mielellä on suuri merkitys työssä jaksamisessa ja luovuuden ylläpitämisessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia osallistua erilaisiin urheilutapahtumiin ja kulttuuritapahtumiin, joko katsojan tai mukanaolijan roolissa. Tavoitteenamme on edistää tasapainoista elämää ja mahdollistaa sinulle myös laadukas vapaa-aika!

Yhteiset matkat luovat yhteishenkeä ja vahvistavat tiimihenkeä ja siksi järjestämme säännöllisesti retkiä ja matkoja, joissa voit tutustua työkavereihisi rennommassa ympäristössä. Tämä vahvistaa yhteistyötä ja luo pitkäaikaisia ystävyyssuhteita jopa loppuelämäksi.

Prime on yritys, jossa normaali tyyppi tienaa normaalin palkan, mutta huippumyyjällä on mahdollisuus huipputiliin. Me emme lähde siihen kelkkaan, että lupaisimme, että tienaat ensimmäisessä kuussa määräänsä enempää, mutta toki sekin on mahdollista. Sen sijaan me panostamme sinuun pitkäjänteisesti ja mahdollistamme laatua (työ)elämään!

Yllä mainittujen asioiden lisäksi tarjoamme paljon muutakin, mikä tekee Primestä ainutlaatuisen. Haluamme, että työntekijämme kokevat olevansa arvostettuja ja että heillä on mahdollisuus kehittyä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti.

Jos olet etsimässä pelkkää tylsää työtä, suosittelemme sinua kääntymään muiden yritysten puoleen. Me tarjoamme sinulle enemmän kuin pelkkää työtä – tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja nauttia elämästäsi työn ohella.

Tervetuloa joukkoomme!

Ps. Nyt täytyy nostaa käsi pystyyn ja tehdä tunnustus! Halusimme testata tekoälyn osaamista ja annoimme sille ylläolevan tekstin aiheet ja pyysimme kirjoittamaan blogitekstin. No ihan ensimmäistä versiota ei olisi voinut julkaista, oli se niin konekielistä tekstiä, mutta muokkasimme tekoälyn kirjoittamaa tekstiä, korvasimme sanoja ja muutimme rakenteita. Oikeita asioita tekoäly sai tähän koottua ja puettua sanamme lauseiksi, joten voidaan todeta, että tällainen ihan ok siitä tuli, mutta uskallan väittää, että jatkossa kirjoitamme blogitekstit itse alusta loppuun 😊 Luetko mieluummin tekoälyn vai ihmisen kirjoittamia tekstejä?

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?