24.2.2023

Prime Salesin johtoryhmään on kutsuttu yrityksessä pitkään työskennelleet Jere Järvinen, Jiri Mikkola sekä Jonne Riikola. Tämä kova kolmen J:n ryhmä täydentää nykyistä johtoryhmää ja mahdollistaa yrityksen kehittämisen myös johtoryhmän toiminnan kautta.

Prime Salesin johtoryhmän kokoonpano 1.3.2023 alkaen on Joonas Puurunen, Antti Veteläinen, Emilia Karvonen, Jere Järvinen, Jiri Mikkola ja Jonne Riikola.

Lisäksi;

Antti Veteläinen on nimitetty Prime Salesin liiketoimintajohtajaksi 1.3.2023 alkaen. Veteläinen on työskennellyt aiemmin myyntijohtaja-nimikkeellä vuodesta 2019 lähtien.

Tämä muutos ei tuo käytännön muutoksia työtehtäviin vaan ainoastaan muuttaa nimikkeen tehtävien tasalle. Aiempi nimike ei ole enää pitkään aikaan kuvannut työtehtävien oikeaa luonnetta ja uusi nimike antaa parhaan kokonaiskuvan Veteläisen työtehtävistä sekä vastuualueista.

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Buukkarina sovit tapaamisia myyjille, jotka hoitavat myyntiprosessin loppuun. Toisin sanoen buukkari tarjoilee tapaamisia kuten Raimo Helminen lättysyöttöjä ja myyjä viimeistelee kaupat maaliin kuten Teemu Selänne. Eräänlainen tutkapari!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?