PRIME X STÄNDIMYYNTI

20.3.2023

Primellä on tapahtunut viime aikoina paljon uusia huikeita juttuja, joten kirjoitetaanpa vähän niistä tännekin.

Starttaamme kesällä STÄNDIMYYNNIN eli pääsemme viemään 12 vuoden aikana puhelimessa hankittua kokemusta myös kasvotusten tehtävään asiakastyöhön. Ja koska vaatimattomuus ei kaunista ketään, niin aloitamme tämän uuden liiketoiminnan todella isosti! Tulemme näin alkuun tekemään kesän aikana ROADSHOWn, jossa kierrämme Suomea ainakin viidellä eri paikkakunnalla tekemässä ständimyyntiä. Ja kyseessä ei ole mikään perinteinen kauppakeskuksen nurkkaan ahdettu ständi, vaan iso, jopa jättimäinen ständipiste, joihin normaalisti törmätään vain messuilla. On todella mahtavaa sekä päämiehemme että primeläisten kannalta, että pääsemme aloittamaan ständimyynnin näin näyttävästi!

Ständille etsitäänkin nyt tekijöitä, jotka haluavat päästä kiertämään kesällä Suomea ns. firman piikkiin! Ständillä siis kohdataan asiakkaita, tehdään aktiivista myyntityötä sekä luodaan hyvää brändimielikuvaa. Tehtävä sopii hyvin jo kokeneelle ständimyyjälle, mutta myös livenä tehtävästä markkinoinnista kiinnostuneille. Meidän tapa tehdä ständimyyntiä on huomattavan erilainen kuin muilla ja työvälineet ovat takuulla kunnossa! Ständin työpaikat täältä: https://primesales.fi/tyopaikkailmoitukset/standi/

Törmätäänpä ständillä kesällä!

PSSSSTT.

Tämän lisäksi olemme jo viime vuonna aloittaneet ulkoistetun asiakaspalvelun tuottamisen.

Me soitimme Primen ensimmäiset 11 vuotta puheluita n. 6 miljoona kappaletta vuodessa ja sitten totesimme, että tällä kokemuksella voi myös vastata puhelimeen ja luoda upeita asiakaskokemuksia. Kasvatamme suunnitelmallisesti tätä liiketoiminnan aluetta uusien asiakkaiden kanssa, joten jos haluatte parantaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa myyntiä, niin suosittelemme tutustumaan:

https://primesales.fi/ulkoistettu-asiakaspalvelu/

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?