HERE COMES THE SUN!

2.5.2023

HERE COMES THE SUN!

Aurinko alkaa jo hieman lämmittää, joten on aika päivittää kuulumiset kesän korvilta tännekin.

Rekrytoinnit myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin on nyt tältä keväältä saatu valmiiksi ja olemme kyllä löytäneet kivoja uusia työkavereita tiimeihin! Tänä keväänä tehtiin rekrytointeja useisiin eri tehtäviin, niin buukkariksi, myyjäksi, asiakaspalveluun sekä uutena myös ständimyyntiin. Osa uusista primeläisistä on aloittanut jo työnsä ja osa aloittaa vielä touko- ja kesäkuun aikana, joten hyvää vipinää ja vilskettä on vielä luvassa, kun pääsemme vielä loppukeväästäkin valmentamaan uusia primeläisiä PrimeSTEPS™-koulutuksella. Ja isolla innolla suuntaamme myös uuteen eli ständimyyntiin, jonne olemme kevään aikana luoneet upean valmennuspolun, jonka kautta päästään tehokkaasti tositoimiin ympäri Suomea!

Kiitos kaikista kesätyöhakemuksista, joita tuli tänäkin keväänä satoja ja olemme iloisessa asemassa, koska myös tänä kesänä kymmenet ihmiset pääsevät maistamaan Primeä kesätöiden muodossa. Kesätyöt ovat monesti tärkeä kosketus työelämään opiskelujen keskellä tai jopa näppärä polku vakituiseen työsuhteeseen. Toivotaan lämpimiä kesäkelejä ulos ja myös sitä, että toimistoilla jäätelö- ja virvoketarjoilu toimii! 😊

Tässä vaiheessa siis iso kiitos kaikille hakijoille ja uusille primeläisille tervetuloa perheeseen!

Varsinaiset rekrytoinnit ovat nyt tauolla ensimmäisen vuosipuoliskon osalta ja avaamme rekryt taas heinäkuun loppupuolella tai elokuun alussa, riippuen vähän Pekka Poudan sääennustuksista. Jos akuutti työpaikan tarve iskee kuitenkin nyt kesän aikana ennen elokuuta, niin voit toki lähettää avoimen hakemuksen nettisivujemme kautta, niin eiköhän me jotakin yhdessä keksitä. Täältä löytyy lomake, jos toinenkin https://primesales.fi/rekry/

Syksylle on tulossa mielenkiintoisia tehtäviä hakuun ja tavoitteemme on elo-syyskuun aikana löytää sopivat uudet pelaajat tiimeihin ja sitten aloittaa yhteinen matka primeläiseksi. Tässä vaiheessa voidaan jo sanoa, että tehtäviä on useammassa projektissa uusmyynnin parissa, useammassa projektissa nykyasiakasmyynnin tehtävissä, buukkaustiimissä, asiakaspalvelutiimissä sekä ständimyynnissä. Aika kova kattaus tulossa loppuvuodelle, joten nautitaanpa kesästä täysin rinnoin ja lähdetään sitten syksyn työkuvioiden kimppuun.

Ihanaa alkavaa kesää just sulle 😊

PS. Ja mikä parasta; Kun haet syksyllä töihin ja tulet valituksi, niin pääset osallistumaan myös legendaariseen PRIMEN GAALAAN, josta riittää puhuttavaa vielä pitkälle seuraavaan vuoteen, joskus jopa juhannukseen saakka!

Gaalan aftermovien sekä muita videoita arjesta ja juhlasta löydät täältä:

https://www.youtube.com/@primesalesofficial

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?