URATARINAT

JIRIN URATARINA

”Kyllä työssä parasta on ihmiset”

JIRI MIKKOLA, MYYNTIJOHTAJA

”Kyllä työssä parasta on ihmiset”.

Jiri Mikkola on pitkänlinjan Primeläinen ja on astunut taloon jo vuonna 2014. Silloin juuri nuoriso-ohjaajaksi valmistunut Jiri etsi töitä ja törmäsi Prime Salesin työpaikkailmoitukseen, joka veti miestä puoleensa.

Jiri aloitti työskentelyn myyntineuvottelijana sähkömyynnin parissa, jossa viihtyikin tovin aikaa. Välissä kokeiltiin yritysmyyntiä mutta pääsääntöisesti puheluita otettiin kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Työkokemuksen karttuessa Jiri eteni tiiminsä vastuumyyjäksi ja sitten tuli aika tarttua ensin tiiminvetäjän pestiin ja vuonna 2019 myyntipäälliköksi.

Jirin työpäivät ovat hyvin vaihtelevia, eikä samanlaisia päiviä ole juurikaan. ”Yllättäviä juttuja ja tilanteita tapahtuu koko ajan ja eletään hetkessä”. Työpäivät kuitenkin koostuvat usein myyjien sparrailusta ja heidän kanssaan pidetyistä keskusteluista, oli aiheena sitten myynti tai ihan arkinen elämä. Jiri vetää myös paljon erilaisia koulutuksia koko talon väelle. Suurimmaksi vastuukseen Jiri kuitenkin kokee sen, että ihmiset kehittyvät omassa roolissaan.

Jirin sanoin hän yrittää puuhailla kaikkien kanssa ja samalla kehittää koko talon tekemistä. Vastuun ja toimenkuvan laajetessa Jiri nimitettiinkin myyntijohtajaksi syyskuussa 2023.

Vapaa-ajalla aina sanavalmis Jiri viihtyy erilaisten lauta- sekä korttipelien parissa. Parhaimmiksi hetkiksi Primellä Jiri kiteyttää ne hetket, kun on porukassa saatu hyvä kuukausi kasaan, on hyvä fiilis ja spontaanisti viikon päätteeksi päätetäänkin laittaa hanskat tiskiin ja lähdetään yhdessä ulos viihtymään.

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"WhatsApp"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Näkymättömyys"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Pizza tai hyvä pasta"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
😂👍🏻❤️
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Rento"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?