URATARINAT

JEREN URATARINA

"Tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän”

JERE JÄRVINEN, MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, SEINÄJOKI

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Työhakemus lähti matkaan, ja pian soi puhelin. ”Joonakselta saamani puhelu on yksi mukavimmista puheluista, mitä olen tähän päivään mennessä saanut. Pian Jere ryhtyikin johtamaan tammikuussa 2016 avautunutta Seinäjoen toimistoa.

Primellä työskentelyyn tarvitaan Jeren mukaan asennetta oppia, auttaa työkavereita hyviin tuloksiin sekä osata suhtautua niin onnistumisiin kuin epäonnistumiinkin oikealla tavalla. Primellä on Jeren mukaan myös loistava mahdollisuus edetä urallaan. 

Jeren päivittäisiin töihin kuuluvat muun muassa myynninohjauksen kehittäminen, palavereiden suunnittelu ja toteutus sekä raportointi. Yksi tärkeimmistä asioista työssä Jerelle on se, että jokainen päivä on erilainen. Yleensä juhlitaan hyvää tulosta, mutta jos tulee haasteita, ne selätetään yhdessä. Parhaat Prime-muistot liittyvätkin yhteisiin tekemisiin eli juhliin ja tiimiltä saatuihin muistamisiin. Vapaa-ajalla työsäläisen tiiminvetäjän kädessä pyörivät erilaiset työkalut. ”Tykkään sekä uuden rakentamisesta että vanhan kunnostustyöstä.”

Tärkeimmät asiat työssä onnistumiselle ovat Jeren mukaan Primen uskomaton työyhteisö ja työntekijöiden arvostaminen. ”Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.”

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Uutiset"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Parantamisen voima tai ajatustenluku"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Pizza"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"❤️👍🔥"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Vilkas"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?