URATARINAT

TIINAN URATARINA

"Halu olla osa Primeä"

TIINA SAARELA, MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, HÄMEENLINNA

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

”Alalla ei ole ikinä täysin valmis, vaan työ vaatii jatkuvaa itsensä kehittämistä ja ongelmanratkaisukykyä – toki hauskanpidon ohella. ”

Työura on edennyt myyjästä Hämeenlinnan toimiston myyntipäälliköksi, ja työnkuvaan kuuluvat nykyään myös tiimin tuloksellinen ohjaaminen, rekrytointi ja koulutus. Myyntipäällikkönä Tiina kokee, että matka on vasta alussa.

Parhaat Prime-muistot liittyvät isoihin yhteisiin onnistumisiin tiimin kanssa. Mukavan lisämausteensa työhön tuovat toki juhlat, reissut ja erilaiset aktiviteetit, joissa pääsee viettämään aikaa sekä oman toimiston väen että muiden toimistojen porukoiden kanssa.

Tiina kertoo olevansa avarakatseinen ja määrätietoinen persoona, mutta myös vannoutunut elämästä nautiskelija. Vapaa-aika kuluu shoppaillessa, sisustaessa, Salkkareita katsoessa ja joogassa.

Aiempaa työkokemusta Tiina ehti kerätä niin maalaus- ja huoltoasematöistä kuin lasten ja kehitysvammaistenkin parista. Myyntityö on kuitenkin saanut Tiinan sydämen aina sykkimään. Telemarkkinointityö sopiikin Tiinan mielestä positiiviselle ja sosiaaliselle tyypille, jolla on pilkettä silmäkulmassa sekä halua onnistua ja tienata. 

”Jo alusta alkaen koin tosi voimakkaan tunteen, että haluan olla osa Primeä – ja se tunne on vaan voimistunut matkan varrella!”

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Sähköposti"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Teleporttaus"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Tortillat"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"😘🤣😂"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Koti!"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?