URATARINAT

MIIDUN URATARINA

"Klubikeikoilta myyntipäälliköksi"

MIIDU KHALIFA, MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, OULU

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Helsingistä kotoisin oleva Miidu on ehtinyt kerryttää aiempaa työkokemusta niin ravintola-alalta kuin musiikkibisneksestäkin. Mies on voittanut Suomen parhaan DJ:n tittelin kahteen kertaan ja kiertänyt vuosia klubeja ympäri Eurooppaa. Miidu kuvailee itseään sosiaaliseksi introvertiksi, jolla sanat kulkevat ennen ajatuksia. Kun DJ:n työ ei enää houkutellut, myyntityö kuulosti Miidun mukaan kokeilemisen arvoiselta. Miidu rakastuikin myymiseen totaalisesti ja halusi olla aina vaan parempi ja parempi.

Ikimuistoisimpana Prime-hetkenään Miidu pitää Vuoden Myyjä 2019 -palkinnon saamista sekä tuoreimpana onnistumisena myyntipäälliköksi nimittäminen. Myös jokainen tilanne, jossa Miidu on auttanut tiimiään, on jäänyt mieleen: 

”Olemme löytäneet yhdessä hyvän ja nopean ratkaisun, jonka jälkeen kyseinen myyjä on lähtenyt lentoon. Fiilis on ollut joka kerta yhtä hieno.”

Miidun mielestä Primellä pärjää kuka tahansa, jolla on halu oppia uutta, kehittyä ja tehdä kauppaa: ”Kova ja raaka työnteko voittavat aina taidon. Jos jotain asiaa tekee sydämellä ja tosissaan, niin saavuttaa parhaan lopputulokseen. Usko itseesi, aseta tavoite ja mene määrätietoisesti sitä kohti. Jos vaihdat polkua, niin sekin on ok, mutta älä vaihda määränpäätä, vaikket ensimmäisellä yrittämälläsi saavuttanut sitä. Kokeile rohkeasti uutta reittiä.”

Vapaa-aikanaan Miidu käy salilla ja tuottaa musiikkia. ”Karate-tatamille palasin 2020 vuoden lopussa kymmenen vuoden tauon jälkeen ja tavoitteenani on palata maajoukkueeseen. ”

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Herätyskellon"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Näkymättömyys"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Kana ja kasvikset"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"😂❤️🛎️"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Hulvaton"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?