URATARINAT

ERKIN URATARINA

"Innostava ilmapiiri, tasapuolinen kohtelu ja tehokas johtaminen ovat minulle täällä tärkeitä”

ERKKI MANERUS, MYYNTINEUVOTTELIJA (ETÄ)

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Tammikuussa 2016 Erkki hyppäsi lyhyen eläkepätkän vietettyään ihan uudelle alueelle eli tekemään telemarkkinointia. Nyt lähes seitsemän vuotta myöhemmin ja lähes 8000 sähkösopimusta myyneenä Erkki on huomannut, että tämä homma sopii hänelle ja arkikin rytmittyy työn ympärille rattoisasti. 

Prime Sales on tarjonnut Erkille mahdollisuuden joustavaan työntekoon. Ensimmäisen vuoden aikana töitä tehtiin, kuten muutkin, mutta kun ’’myyntitatsi’’ löytyi, siirtyi Erkki lopulta kokonaan etätyöntekijäksi. Toki konkarimyyjä muistaa myös nauttia kesästä ja pitää kesäisin usein lomaa hieman enemmän, kuin on kertynyt.

Erkin saama ajatus, että Prime olisi hänelle hyvä työpaikka on saanut kuluneiden vuosien aikana vain vahvistusta. Mukavien työkavereiden lisäksi Erkki löytää Primestä monta piirrettä, joista rakentuu loistava kokonaisuus: ’’Innostava ilmapiiri, tasapuolinen kohtelu ja tehokas johtaminen ovat minulle täällä tärkeitä. Toki hyvät myyntikilpailut kannustavat aina parempiin tuloksiin ja olenkin useamman kerran päässyt ulkomaille palkintomatkoille ja voittanut ison kasan muita palkintoja!’’

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Uutiset"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Aikamatkustus"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Moussaka"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"👍❤️😊"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Myyntisirkus"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?