URATARINAT

HENRIN URATARINA

"Onnistumiset ruokkivat joka ikistä päivää”

HENRI LEPPÄNIEMI, TIIMINVETÄJÄ, SEINÄJOKI

”Tullaan töihin, syödään aamupala, lähdetään soittelemaan, tehdään kauppaa, saadaan onnistumisia ja sitten sekoillaan”. Näin kuvailee perinteistä työpäiväänsä kissoja rakastava, aito nurmolainen Henri Leppäniemi.

Henri työskentelee Seinäjoen toimistolla uusasiakashankinnassa, jonka tiiminvetäjäksi hänet nimitettiin marraskuussa 2023. Henri kuvailee itseään kilpailuhenkiseksi persoonaksi ja salaiseksi kyvykseen mainitsee voittamattomuuden. Kilpailuhenkisyydestä kertoo myös salibandyn toiseksi korkeimmalla divaritasolla pelaaminen.

”Onnistumiset ruokkivat joka ikistä päivää. Aina kun niitä tulee, saa tietynlaista energiaa ja itsevarmuutta. Tulee voittamaton olo!”

Ennen Primelle Salesille tuloa Henri teki pitkän uran Elisalla puhelin, -ständi ja -myymälätöissä. E-urheilua ja livestriimailua tuli myös kokeiltua enemmän ja vähemmän ammattimaisesti. Primelle Henri päätyi noin kaksi vuotta sitten pitkän työttömyysjakson jälkeen. Ura Primellä alkoi uusasiakashankinnassa, josta Henri siirtyi hetkeksi omien asiakkaiden kontaktointiin, kunnes noin vuosi sitten palasi takaisin uusasiakashankinnan pariin.

Parasta työssä Henrin mielestä ovat onnistumiset. Myös työkavereita ja työyhteisöä Henri kehuu huikeaksi. Huonona päivänä työkavereista saa imettyä hyvää fiilistä ja tukea, eikä loppupäivä mene aivan penkin alle. Henri kuvailee Primeä työpaikaksi, jossa tykätään kaikenlaisista ihmisistä ja jokainen otetaan hyvin vastaan riippumatta siitä, millainen on. 

”Ei ole väliä kuka olet, mistä tulet, mitä olet aiemmin tehnyt tai mitä et ole aiemmin tehnyt. Tosi arvostettava piirre työpaikassa on, että annetaan kaikille mahdollisuus.”

🔥 RAPID FIRE 🔥

Minkä puhelinsovelluksen avaat ensimmäisenä aamulla?
"Sähköposti"
Jos saisit valita yhden supervoiman, mikä se olisi?
"Voittamaton"
Jos voisit syödä yhtä ruokaa loppuelämäsi ajan, mikä se olisi?
"Mäkkärin Double Quarter Pounder -ateria"
Mitkä ovat kolme käytetyintä emojiasi?
"🥳😬🙈"
Kuvaile Prime Salesia yhdellä sanalla:
"Ultimaattinen"

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?