KESÄTYÖT TAMPERE

Ai kesätöitä? No meillä niitä on!

Palkkaamme nyt innokkaita kesätyöntekijöitä – tule kesäksi töihin Suomen parhaaseen työyhteisöön!

Prime Sales – Se myynnin ammattilaisten työyhteisö, jossa sekä työnteko että huvitukset otetaan vakavasti. ME olemme alan ehdoton edelläkävijä ja kesälle 2024 haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta – mahdollisesti juuri sinut! Viimeisen kymmenen kesän aikana olemme menestyksekkäästi työllistäneet satoja huipputekijöitä, joten tiedämme mitä kaupungin parhaimmalta kesätyöpaikalta vaaditaan!

Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä saa jatkaa pitkälle syksyyn. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin onpa moni kesätyöntekijä saanut meiltä ihan vakituisenkin työpaikan!

Loistavan kesätyöpaikan teesit

💰 Sama palkka kuin vakituisilla työntekijöillä (Pohjapalkka + provisiot + bonukset. Keskimäärin 2250 €/kk, mutta kovimmat myyjät vetää 4000-6000€/kk.)
⏰ Sopivat kesäiset työajat 9-16.30 arkisin, viikonloput ja valoisat illat voit pyhittää erilaisille huvituksille
🏢 Modernit ja ilmastoidut toimistot, joissa ei hiki valu helteelläkään
🔥 Kesän kovin myyntikilpailu, jossa palkintona lahjakortteja, elektroniikkaa ja riihikuivaa
🥪 Buustia työpäivään yrityksen tarjoamalla aamupalalla joka aamu

Työnkuva

Meillä myyntiin suhtaudutaan intohimoisesti ja timanttisia asiakaskokemuksia luodaan yhdessä . Myyntineuvottelijana tehtäväsi on markkinoida Fortumin energiaratkaisuja puhelimitse kuluttaja-asiakkaille – meillä on tästä parempi kokemus kuin kenelläkään Suomessa. Halutessaan meillä pääsee myös etenemään esimiestehtäviin ja meillä onkin paljon hienoja uratarinoita. Myynti tässä myyntiorganisaatiossa on todella paljon muuta kuin perinteinen tylsä myyntityö, joten ole ennakkoluuloton ja täytä hakemus, niin keskustellaan!

Mitä meillä arvostetaan?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, emmekä jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaasi, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Haluamme löytää hyvän ja aidon tyypin, joten jos koet sopivasi kuvaukseen, niin lähetä hakemus näppärästi minuutissa tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja sopia sitten uusille aloittajille yhteinen aloituspäivä, joten lähetä hakemus mieluiten jo ennen hakuajan päättymistä.

Haku tähän tehtävään päättyy 23.4.2024. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan, miksi Prime on juuri Sinun kesätyöpaikkasi. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Hae nyt kesätöihin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Kesätyöt voin aloittaa?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales on myynnin ammattilaisten työyhteisö, joka on toiminut vuodesta 2012 lähtien ja samalla muovautunut aidoksi myyntisirkukseksi, jossa sekä työnteko että huvitukset otetaan vakavasti. Mottomme ”leipää ja sirkushuveja” kuvaa hyvin Primen rennon letkeää, hulvatonta, mutta tuottoisaa meininkiä. Toimimme valtakunnallisesti tehden aitoa rehellistä myyntityötä, jota emme kainostele ja teemmekin työmme aina intohimolla ja ammattitaidolla. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan velvoitteemme moitteettomasti ja olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

MEET OUR WONDERFUL TEAM!

TAMPEREELLA tämän tiimin esimiehenä työskentelee Jani Laukko. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin. Janin tavoitat (0405488434), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

Jani luotsaa Porin sekä Tampereen toimistojen tiimejä kohti menestystä vahvalla ja pitkällä kokemuksella!

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 39-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSIA

Antti Veteläinen

Antti Veteläisen matka Primellä on alkanut monen muun tavoin myyntineuvottelijan pestistä. Antti aloitti työt ammattikorkeakoulun ohella helmikuussa 2014 silloisessa iltavuorossa. Myyntityö vei kuitenkin heti mennessään eikä koulun penkille tullut palattua enää kuin yhden matematiikan tentin ajaksi.

Lue lisää!

Jiri Mikkola, Oulu

Jiri Mikkola on pitkänlinjan Primeläinen ja on astunut taloon jo vuonna 2014. Silloin juuri nuoriso-ohjaajaksi valmistunut Jiri etsi töitä ja törmäsi Prime Salesin työpaikkailmoitukseen, joka veti miestä puoleensa.
Jiri aloitti työskentelyn myyntineuvottelijana sähkömyynnin parissa, jossa viihtyikin tovin aikaa. Välissä kokeiltiin yritysmyyntiä mutta pääsääntöisesti puheluita otettiin kuluttaja-asiakkaiden kanssa. Työkokemuksen karttuessa Jiri eteni ensin tiiminsä vastuumyyjäksi ja sitten tuli aika tarttua ensin tiiminvetäjän pestiin ja vuonna 2019 myyntipäälliköksi.

Lue lisää!

Erkki Manerus, ETÄ

Yksi Primen konkareista, niin iältään kuin kauppamäärältään, on mies joka tietää mitä tahtoo ja sen myös ottaa! Erkki teki pitkän uran Puolustusvoimien palveluksessa ja saavutti sieltä kunnioitettavasti eläkeiän, mutta vaikka kotona oli päiväseurana kaksi kissaa, veti miehen veri vielä työelämään!

’’Halusin tehdä vielä töitä, vaikka jo eläkkeelle pääsinkin ja tärkeää työpaikassa oli myös mahdollisuus ansaita hyvin. Huomasin Primen nettisivut ja aavistelin Primen olevan hyvä työpaikka!’’

Lue lisää!

Miidu Khalifa, Oulu

Tällä hetkellä Oulussa myyntipäällikkönä toimivan Miidu Khalifan ura Prime Salesilla on alkanut myyntineuvottelijana Seinäjoella vuonna 2018. Tämän jälkeen urakehitys on vienyt ensin tiiminvetäjäksi ja sen jälkeen myyntipäälliköksi. Myyntipäällikkönä Miidun päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat myynninohjaus, kehittäminen, raportointi sekä työhaastattelut, koulutukset ja palaverien pitämiset.

Lue lisää!

Jere Järvinen, Seinäjoki

Eteläpohjalainen Jere Järvinen törmäsi vuonna 2015 työpaikkailmoitukseen, joka herätti miehen kiinnostuksen. Seinäjoelle oltiin perustamassa uutta Prime Salesin toimistoa.

”Olin ollut yli 12 vuotta mukana kuluttajamyynnissä, door to door -myynnissä ja buukkauspalveluissa, mutta tiesin, että tässä hommassa pääsen haastamaan itseäni entistä enemmän, kun vastuullani on myös monen muun ihmisen leipä.”

Lue lisää!

Tiina Saarela, Hämeenlinna

Tiina Saarela on vuonna 2017 avatun Hämeenlinnan toimiston ensimmäisiä työntekijöitä. Tiinan mukaan Prime Sales tuntui heti omalta paikalta jo työhakemusta kirjoittaessa ja myöhemmin myös haastattelussa.

Puhelinmyynti oli Tiinalle täysin uusi juttu, mutta ennakkoluulottomana tyyppinä työ herätti hänessä pelkästään positiivisia fiiliksiä. Haasteita on toki mahtunut joukkoon, mutta sekin saa Tiinan mukaan mielenkiinnon pysymään yllä. 

Lue lisää!

Hae nyt kesätöihin! Selasit jo tänne asti, niin olisiko syytä jo täyttää tämä lomake?

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Kesätyöt voin aloittaa?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?