MENEKINEDISTÄJÄ

IRENE PARTASEN MAANKUULUT KALAKUKOT

Etsimme tekijää ainutlaatuiseen työtehtävään, joka on ainoa laatuaan!

Etsimme tekijää ainutlaatuiseen työtehtävään, joka on ainoa laatuaan! Työtehtäväsi on kontaktoida kauppoja ja tarjota kalakukkoa päivittäistavarakauppojen hyllyille. Haemme innokasta henkilöä, joka haluaa olla osa maankuulun kalakukon menestystarinaa. Työtehtävänäsi on ylläpitää yhteyksiä päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomea ja varmistaa, että kalakukkomme on saatavilla asiakkaille.

Irene Partasen Kalakukko on jo tuttu tuote kauppiaille, joten sinun ei tarvitse selitellä sen myyntivaltteja tai suosiota. Me toivotamme tervetulleeksi innostuneen henkilön, joka haluaa varmistaa tuotteen jatkuvan saatavuuden ja menestyksen kaupoissa.

Työskentelypaikka voi olla missä tahansa, mutta asetamme etusijalle hakijat Oulusta, koska pääkonttorillamme Oulussa voimme tarjota Sinulle mahtavat työskentelytilat. Työaikasi sijoittuvat arkisin välille klo 8–17, ja tarjoamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Tarjoamme kiinteän tuntipalkan lisäksi bonukset, jotka perustuvat työsi tuloksellisuuteen. Lisäksi pääset työskentelemään upeassa toimistossa mukavien työkavereiden kanssa viihtyisässä työympäristössä.

Etsimme tekijää, joka on sitoutunut työhön ja valmis kasvamaan kanssamme. Tärkeintä on, että olet hyvä tiimipelaaja ja haluat olla osa menestyvää organisaatiota. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan, kun oikea henkilö löytyy.

Jos sinusta tuntuu, että tämä työtehtävä sopii sinulle, lähetä hakemuksesi jo tänään! Haku tähän tehtävään päättyy 15.9.2023!

Liity joukkoomme ja tule osaksi kalakukon menestystarinaa!

Hae nyt tätä tehtävää!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Prime Sales yrityksenä

Tervetuloa Prime Salesiin, moderniin ja dynaamiseen valtakunnalliseen myyntiorganisaatioon, joka tarjoaa asiakkailleen myös erinomaista ulkoistettua asiakaspalvelua sekä buukkauspalveluita. Olemme ylpeitä edistyksellisestä työympäristöstämme ja innovatiivisesta lähestymistavastamme myyntiin. Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Porissa sekä Tampereella ja tämän lisäksi meillä työskennellään etänä ympäri Eurooppaa. Kokonaisuutena olemme yli 150 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisten perhe – oikea myyntisirkus.

Kaudella 2022-2023 yrityksemme liikevaihto oli 6 miljoonaa euroa, ja olemme asettaneet vieläkin kunnianhimoisemman tavoitteen, 7 miljoonaa euroa kaudelle 2022-2023. Olemme ylpeitä siitä, että Bisnode on myöntänyt meille korkeimman AAA-luottoluokituksen, mikä osoittaa taloudellisen vakautemme ja luotettavuutemme. Lisäksi sitoudumme eettisiin liiketoimintakäytäntöihin ja olemme mukana ASML:n Reilun pelin -ohjelmassa.

Primellä uskomme ihmiskeskeiseen liiketoimintaan, minkä vuoksi investoimme vahvasti työntekijöihimme ja heidän ammatillisen kasvunsa tukemiseen. Lähde mukaan matkallemme kohti jatkuvaa kasvua ja menestystä myynnin jännittävässä maailmassa.

Hae nyt tätä tehtävää!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?

Näin työnhaku meille toimii

Täytä simppeli hakulomake ja klikkaa lähetä.

Me tsekkaamme hakemuksesi alle vuorokaudessa ja soitamme sulle, niin sovitaan työhaastattelu.

Tavataan työhaastattelun ja kahvittelun merkeissä. Löytyy myös limua!

Jutellaan haastattelussa niitä näitä ja kartoitetaan sinulle paras työtehtävä ja sovitaan jatkosta.

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?