BUUKKARI

MIKÄ H*LVETIN BUUKKARI?

MIKÄ H*LVETIN BUUKKARI? 🤓

Buukkari on ajanvaraaja eli myyjän paras kaveri. Buukkarina sovit tapaamisia myyjille, jotka hoitavat myyntiprosessin loppuun. Toisin sanoen buukkari tarjoilee tapaamisia kuten Raimo Helminen lättysyöttöjä ja myyjä viimeistelee kaupat maaliin kuten Teemu Selänne. Eräänlainen tutkapari!

📝 PROJEKTIT

Kartoitamme sinun vahvuutesi ja kohdistamme sinut toimimaan juuri sinulle sopivien projektien parissa. Tarjolla on mielenkiintoisia projekteja niin B2B (yritysmyynti) kuin myös B2C (kuluttajamyynti) -puolella.

Voit päästä työskentelemään esimerkiksi tilitoimistojen, markkinoinnin, ohjelmistokehityksen tai koulutusten parissa! Ja tarjoamme myös vaihtelua projektien välillä eli Sinun ei tarvitse tyytyä vain yhteen!

🚀 ÄLÄ JUNNAA PAIKALLASI

Useat työntekijämme ovat kokeneet työympäristön viihtyisänä ja mahdollisuutena edetä uralla. Me koulutamme ja haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Meillä maksetaan palkkaa myös harjoitteluajalta.

Voit lukea työntekijöidemme uratarinoita täältä: https://primesales.fi/huiput/

KAIT TÄSTÄ NYT JOTAIN MAKSETAANKIN? 💸

Tässä tehtävässä on se hyvä puoli, että saat kivan kuukausipalkan mutta myös bonukset. Meillä sinut ja työpanoksesi huomioidaan. Takaamme 1500-2000 € kiinteän pohjapalkan sekä kannustavan bonusmallin. Olet tärkeä osa tiimiä, mikä näkyy myös kuukausiansoissasi!

TIIMIPELIÄ 👯

Kysyvä ei tieltä eksy! Meillä ei ole tarkoitus hakata päätä seinään yksin, hakataan ennemmin yhdessä. Tiiminvetäjät ovat apunasi jokaisena työpäivänä ja voit aina kääntyä heidän puoleensa. Lisäksi tarjoamme Sinulle PrimeSTEPS™-valmennukset, johon kuuluu myös viikoittaiset valmennussessiot joka keskiviikko. Tämän lisäksi käytämme ulkopuolisia kouluttajia eri tiimeille useamman kerran vuodessa

🤝 PRIME SALES ON MUUTAKIN KUIN TYÖTÄ

Työntekijämme viettävät hämmästyttävän paljon aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Prime Sales järjestää tasaisin väliajoin erilaisia virkitysiltoja ja tapahtumia, joissa tarkoitus on saada ajatukset irti työstä ja ryhmäyttää porukkaa. Näin saamme porukan puhaltamaan yhteen hiileen!

TYÖTEHOA YLÖSPÄIN⏰

Aamupalaa, välipalaa, pingistä, videopelejä, lounasravintola alakerrassa. Siinä vain muutamia nostoja toimistomme varustelusta. Mielestämme työpaikan tulee tarjota työn vastapainoksi myös energiaa niin ruoan kuin myös virikkeiden muodossa.

MITEN TÄNNE PÄÄSEE TÖIHIN?

Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule käymään toimistolla kahvilla kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!
Hakuaika päättyy 30.10.2023. Haastattelemme tekijöitä myös kesken hakuajan, joten älä jää epäröimään, vaan hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Tämän tiimin esihenkilönä työskentelee upea Jonne Riikola. Hän vie tätä tiimiä eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidollaan ja auttaa myös Sinut huipputuloksiin.

Jonnen tavoitat (044 970 2931), joten jos haluat kysyä jotain tehtävästä ennen hakemista, niin pirauta rohkeasti, koska me olemme yritys, jolla on kasvot.

TSEKKAA alla olevasta napista pieni video Jonnesta ja huomaat, että kuinka mukava hän oikeasti on 🙂

Jonne Riikola

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen upeilla toimistoillamme, jossa tarjolla on aamupala ja mahdollisuus rentoutua myyntityön ohessa. Etänä työskenteleville olemme luoneet parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

’’Aloitin Primellä syyskuussa 2016 ja tätä ennen työkokemusta oli yrittäjänä toimimisen lisäksi kertynyt mm. pankkivirkailijan toimesta. Prime Sales vaikutti energiseltä ja henkilökunnasta huolehtivalta yritykseltä!’’

MARJA-RIITTA MARKUS, OULU

Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Kaupunki johon haet?

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?