FORTUM STÄNDIMYYNTI

Etsimme ympäri Suomen uusia primeläisiä kontaktoimaan ohikulkijoita, tekemään tulosta ja oppimaan kivenkoviksi myyjiksi!

TULE MYYJÄKSI FORTUMIN STÄNDITIIMIIN *UUSI TEHTÄVÄ!*

Etsimme Fortumin tiimiin ympäri Suomen ständimyyjiä kontaktoimaan ihmisiä ja ennen kaikkea tekemään tulosta!

Haemme nyt uuteen tiimiin kuutta energistä jäsentä tekemään kovalla asenteella kauppaa ja nauttimaan tiimihengestä! Pääset tekemään ständimyyntiä mm. erilaisiin tapahtumiin, kauppoihin ja kauppakeskuksiin. Pääset työskentelemään joustavasti 4-6 päivää viikossa omalla sovitulla alueellasi.

Työtehtäviisi kuuluu siis asiakkaiden kohtaaminen ständillä, aktiivinen myyntityö ja hyvän brändimielikuvan luominen. Tämä työ tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden jatkuvaan oppimiseen. Jokainen kohtaaminen avaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja omien taitojen jatkuvaan kehittämiseen. Kasvokkain tapahtuva myyntityö kehittää taitojasi todella nopeasti ja tarjoaa myös aidot mahdollisuudet menestyä myyntialalla. Menestyminen vaatii kykyä kuunnella asiakkaiden tarpeita ja asettua heidän saappaisiinsa. Tärkeintä on kuitenkin työstä nauttiminen ja kauppojen klousaaminen!

TARJOAMME SINULLE

🚀 Monipuolisen myyntityön huipputiimissä, huippufirmassa, huippubrändin kanssa

💪 Suomen tunnetuimman ja luotetuimman sähköyhtiön tuotteet myyntireppuusi            

🛒 Vaihtelevat työajat klo 9 ja 21 omien aikataulujen mukaan sovitettavasti

💰 Erinomaisen korvauksen työstä (luultavasti Suomen parhaat palkkiot): keskiarvopalkkioksi tavoitteemme on 3500-4750€/kk.  Ei palkkiokattoa, joten ansaintamahdollisuudet ovat todella kovat!

🎉 Huikeat bileet ja virkistysillat tiimin kanssa sekä isommalla porukalla

👨‍👩‍👧‍👦 Meillä saat päivittäistä sparrausta ja valmennusta sekä luotettavan kollegaverkoston, jossa kukaan ei jää yksin

Hae töihin helposti tämän sivun kautta. Hakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti, joten hae jo tänään! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile tämän kanssa! Hakuaika päättyy 30.11.2023!

Työt alkavat tammikuussa 2024 palkallisella koulutuksella, joten varmista työpaikka uudelle vuodelle jo nyt! 

Töihin Fortumin ständille N-Y-T!

Kaupunki josta haet?

Mikä ja miksi Prime Sales?

Prime Salesilla huolehdimme työntekijöistämme. Olemme erityisesti panostaneet työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin luomalla parhaat fasiliteetit oman työn suorittamiseen, jossa isossa osassa on tehokkaat kommunikointikanavat, yhteisöllisyys ja laadukkaat työvälineet. Kannustamme hyvän palkan lisäksi työntekijöitämme erilaisilla bonuksilla ja eduilla, kuten ulkomaanmatkoilla.

Palkkaamme tiimeihimme sekä kokeneita konkareita että tulevaisuuden lupauksia. Emme tuijota koulutusta, aiempaa kokemusta tai taustoja, vaan haluamme nähdä ihmisen, joka haluaa puhumalla tuloksiin! Paras tiimi on monipuolinen yhdistelmä erilaisia asioita. Meillä työt tehdään, niin kuin itselle tehtäisiin ja tämä on laadun tae. Kannustamme oppimaan, haastamaan ja ratkaisemaan.

Tarjoamme mahdollisuuden etenemiseen uralla ja kasvamiseen yrityksen mukana alan kovimmaksi tekijäksi. Työllistämme 140 myynnin ammattilaista ympäri Suomea sekä konttoreilla, ständeillä että hybridityössä, mutta olemme kaikki yhtä isoa tiimiä, josta löytyy nuoruuden intoa ja kokemuksen tuomaa varmuutta. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen. Olemme enemmän kuin työpaikka. Me olemme Prime Sales.

Myyntisirkus on varmasti paras sana kuvaamaan meitä, Prime Salesia. Valtakunnallinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työntekijöilleen sirkushuveja. Etkö usko? No käy katsomassa vaikka meidän TikTok -kanava ja vertaile sitä kilpailevien firmojen kanaviin!

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Töihin Fortumin ständille N-Y-T!

Kaupunki josta haet?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?