KESÄTYÖT HÄMEENLINNA

Ai kesätöitä? No meillä niitä on!

Palkkaamme nyt innokkaita kesätyöntekijöitä – tule kesäksi töihin Suomen parhaaseen työyhteisöön!

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja kesälle 2023 haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta! Viimeisen kymmenen kesän aikana olemme menestyksekkäästi työllistäneet satoja työntekijöitä, joten tiedämme mitä kaupungin parhaimmalta kesätyöpaikalta vaaditaan!

Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös vakituisena työntekijänä, kuten joka kesä useampi työntekijä on jatkanutkin!

Loistavan kesätyöpaikan teesit

  • Sama palkka kuin vakituisilla työntekijöillä (Pohjapalkka + provisiot + bonukset.
  • Keskimäärin 2250 €/kk)
  • Sopivat kesäiset työajat 9-16.30 arkisin, viikonloput ja valoisat illat voit pyhittää kaikelle huville
  • Modernit ja ilmastoidut toimistot, joissa ei hiki valu helteelläkään
  • Kesän myyntikilpailu, jossa palkintona lahjakortteja, elektroniikkaa ja riihikuivaa
  • Buustia työpäivään yrityksen tarjoamalla aamupalalla joka aamu

Työnkuva

Meillä myyntiin ja asiakaspalveluun suhtaudutaan intohimoisesti ja timanttisia asiakaskokemuksia luodaan yhdessä . Hämeenlinnan KSS-tiimissä pääset työskentelemään asiakaspalvelutehtäviin sekä myyntitehtäviin nykyisten asiakkaiden kanssa. Autamme KSS:n asiakkaita heidän ongelmien, muutosten sekä kysymysten kanssa. 

Mitä meillä arvostetaan?

Arvostamme ihmisiä! Olemme kiinnostuneita Sinusta ja motivaatiostasi, mutta emme jää tuijottamaan koulutodistuksia, työtodistuksia tai työhistoriaa, vaan Primeläiseksi haluamme aitoja ihmisiä erilaisilla taustoilla. Primellä on työskennellyt ja työskentelee esimerkiksi kokkeja, muusikoita, ekonomeja, tangokuningatar, peruskouludropoutteja, myynnin ammattilaisia sekä eräopas. Ja paljon paljon muita mahtavia ihmisiä!

Tule juttelemaan kanssamme työmahdollisuuksista ja kuulemaan, miksi Prime on juuri Sinun kesätyöpaikkasi! Meillä on mahdollista aloittaa kesätyöt hyvissä ajoin ja jatkaa niitä myös pitkälle syksyyn. Ja onpa moni kesätyöntekijä saanut meiltä ihan vakituisenkin työpaikan!

Haluamme löytää hyvän ja aidon tyypin, joten jos koet olevasi hyvä tyyppi, niin lähetä hakemus näppärästi minuutissa tämän sivun lomakkeen kautta. Meidän tapamme on haastatella hakijoita jo hakuaikana ja sopia sitten uusille aloittajille yhteinen aloituspäivä, joten lähetä hakemus mieluiten jo ennen hakuajan päättymistä.

Haku tähän tehtävään päättyy 23.4.2023. Lähetä hakemus, sovitaan haastattelu ja tule kuulemaan lisää meistä ja tästä työstä. Heitä ennakkoluulosi pois ja anna itsellesi mahdollisuus tehdä (työ)elämäsi paras päätös!

Hae nyt kesätöihin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Kesätyöt voin aloittaa?

Prime Sales yrityksenä

Prime Sales Oy on moderni valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja työskentelemme modernissa työympäristössä! Fyysiset toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella sekä Hämeenlinnassa ja näiden lisäksi primeläisiä työskentelee ympäri Eurooppaa. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2021-2022 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

MEET OUR WONDERFUL TEAM!

Hämeenlinnassa tämän tiimin esihenkilönä toimii vahvan kokemuksen omaava TIINA SAARELA

Tiina työskentelee Hämeenlinnassa ja vastaa koko toimiston pyörittämisestä. Meidän ihana Tiina on hankkinut itse ensin kannuksensa myyntikentältä ja urapolkua pitkin edennyt päällikkötason tehtäviin!

''Kaikilla on oikeus viihtyä omassa työympäristössään ja tulla kohdelluksi tasa-arvoisesti. On ollut hienoa seurata, kuinka paljon työyhteisö viettää yhdessä myös vapaa-aikaansa.''

JERE JÄRVINEN, 36-V, SEINÄJOKI

Työntekijöidemme kokemuksia Prime Salesista

Millaista on oikeasti olla töissä Primellä? Lue mitä nykyiset työntekijämme ovat kertoneet itsestään, urastaan ja ajatuksistaan Primellä työskentelystä. Kenen työkaveri Sinä haluaisit olla?

Hae nyt kesätöihin!

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Kesätyöt voin aloittaa?

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?