Vuoden Blogi

Vuosi alkaa lähestyä loppuaan, joten on hyvä istua alas ja miettiä, mitä tänä vuonna oikein tapahtui.
Tämä vuosi oli Primelle kasvun vuosi, usealla saralla. Alkuvuodesta saimme tiimimme vahvistukseksi Juhani Päivärinnan asiakkuuspäällikön tehtäviin. Juhanin vastuualuetta on ollut siis uusasiakashankinta B2B-puolelle ja buukkaustiimin päivittäinen johtaminen. Hienoa saada rohkeita ihmisiä mukaan!

Oulussa pääkonttori muutti uusiin moderneihin toimitiloihin Isokadulle. Tiloissa toteutettiin mittava remontti, jotta ne vastaavat täysin tarpeitamme. Työtilat ovat modernit, avarat ja antavat rauhan työnteolle. Taukotiloissa pääsee rentoutumaan lukemalla, pleikkaria pelaamalla tai pingiksen ja pöytäfutiksen parissa. Hyvässä paikassa on hyvä tehdä töitä!

Syyskuussa avattiin Hämeenlinnan toimisto ja Jarmo Flander toteutti Primen urapolkua parhaalla mahdollisella tavalla. Jarmo nimittäin aloitti työnsä Primellä toukokuussa 2016 kesätöissä myyntineuvottelijana, mutta jo kesätyöurakan loppuessa syksyllä 2016 hän ilmaisi halunsa etenemiseen. Tilanne kehittyi keväällä 2017, kun Jarmon kanssa paiskattiin kättä ja sovittiin, että hän lähtee vetämään uutta syksyllä Hämeenlinnaan avattavaa toimipistettä! Ja Jarmon sanoin: ’’Tällä tiellä ollaan!’’

Vuoden ajalta kivoja kohokohtia ovat mm. päämiehen järjestämä kehityspäivä huippumyyjille, joka huipentui JVG:n keikkaan Vantaalla. Dublinissa käytiin tutustumassa irkkumeininkiin palkintokisan voittajien kanssa marraskuussa. Meille normaalia, mutta monelle utopiaa, ovat meidän mahtavat kesäjuhlat ja pikkujoulut, jolloin kaikkien toimipisteiden väki kokoontuu samaan paikkaan juhlimaan yhdessä. Kesäjuhlat vietettiin American Pie-teemalla ja vuoden huipennus nähtiin pikkujoulujen Oscar-gaalassa! Ruokaa, juomaa, taikureita, tanssijoita, DJ, palkintoja, olympialaisia, halauksia, kiitoksia, onnitteluja ja tunnelmaa. Näistä oli meidän tämän vuoden juhlat tehty! Juhlat vievät myös arkea eteenpäin!

Rattaat pyörivät jatkuvasti taustalla ja takaavat, että työntekijöillämme on parhaat edellytykset työskennellä. Kun fasiliteetit ovat kunnossa, voi ihminen antaa 110 % omalle työlleen, eikä tarvitse huolehtia turhia. Joskus on vain parempi, ettei tarvitse miettiä, mistä ne hedelmät joka aamu ilmestyvät kulhoon tai kuka laittaa aamupalan esille. Tärkeintä on, että saa suorittaa parhaassa paikassa!

2018 vuosi tuo toimintaamme uusia asioita, mutta paljon toimimme myös vanhalla ja tutulla alueella. Toivon, että voimme ensi vuonnakin tuottaa mutkattomia asiakaskokemuksia, laadukkaita tapaamisia sekä unohtumattomia työntekijäkokemuksia. Ja älkää pelätkö, raportoimme kyllä kaikesta kivasta teillekin!

Ollaan menty taas pitkä aika täyttä höyryä eteenpäin, mutta nyt hiljenemme hetkeksi joulun viettoon ja annamme ajatusten sisällämme tasaantua.

Kiitos kuluneesta vuodesta, toivottavasti olette nauttineet siitä, kuten mekin!
Hyvää Joulua ja tuloksellista vuotta 2018!

Ylpeänä koko organisaation puolesta
Joonas Puurunen, toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?