VOITTAJAFIILIS JA KESÄTYÖPAIKKA

Taas on se aika vuodesta, kun ihmiset käsi kipeänä rustailevat kesätyöhakemuksia. Tässä pientä pohdiskelua siitä, miksi me olemme hyvä kesätyöpaikka ja meille kannattaa hakea.

Työnhaun pitää olla helppoa

Kaikkihan lähtee liikkeelle jo siitä työnhakuvaiheesta ja me on haluttu tehdä hakeminen mahdollisimman helpoksi. Meidän nettisivuilta on vallattoman helppo hakea töihin ja lisäksi kaikki tarvittava tieto työpaikasta löytyy näppärästi. Vaikka meille tulee hakemuksia joka kesä lähes 1000 kappaletta, käsittelemme silti jokaisen hakemuksen henkilökohtaisesti!

Kesätyöntekijät osaksi tiimiä

Meidän kesähessut -ja lissut eivät ole mitään ’’kesätyöporukkaa’’, vaan integroimme heidät heti osaksi jo olemassa olevaa tiimiä ja tämä on kyllä aikaisempina vuosi kerännyt valtavasti kehuja. Tietenkin kun samassa tiimissä työskennellään, niin kesätyöntekijöiden palkkaus ja edut ovat samat kuin muillakin. On tärkeää, että ihminen tuntee kuuluvansa tiimiin ja tästähän syntyy voittajafiilis.

Myyntialan kokemusta arvostetaan

Ai myyntialalle kesätöihin? Eikös se ruohonleikkaaminen ole helpompaa? Voi olla, mutta kokemus myyntityöstä on asia, jota työnantajat alalla kuin alalla arvostavat. Myyntityössä oppii paljon arvokkaita taitoja, joista ehkä tärkein on vaikuttavan keskustelemisen taito. Keskustelemisen taidolla pääsee elämässä pitkälle, koska jokaisessa työssä tai elämäntilanteessa ollaan tekemisissä ihmisten kanssa ja jos oman viestinsä haluaa saada perille, on se osattava esittää oikein.

Vastuullista kesätyötä

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen Kesäduuni-kampanjassa, koska kyseisen kampanjan arvot ja kesätyöhön liittyvät toimintamallit edustavat myös omiamme. Haluamme luoda nuorille kokonaisvaltaisesti hyvän kesätyökokemuksen, johon liittyy mm. mielekkäät työtehtävät, koulutus tehtäviin, kirjallinen työsopimus, työtodistus sekä osaavien esimiesten tuki. Olemme monelle ensimmäinen työpaikka ja siksi koemme kantavamme suuren suurta vastuuta siitä millaisen kuvan nuori saa työelämästä.

Hakemusta tulemaan

Vaikka nyt pakkanen paukkuu ja lumikinoksia on joka puolella, niin uskokaa vain, kyllä se kesä on lähempänä kuin arvaattekaan! Joten nyt ei muuta kuin surffaa osoitteeseen www.primesales.fi/kesa ja tule hankkimaan voittajafiilis ja loistavat kesätyömuistot!

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Buukkarina sovit tapaamisia myyjille, jotka hoitavat myyntiprosessin loppuun. Toisin sanoen buukkari tarjoilee tapaamisia kuten Raimo Helminen lättysyöttöjä ja myyjä viimeistelee kaupat maaliin kuten Teemu Selänne. Eräänlainen tutkapari!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?