Virkein Virma 2016

Prime Sales on valittu Vuoden 2016 Oulun Seudun Virkein Virma-kilpailun voittajaksi! Likkojen lenkki -tapahtuma ja Sanomalehti Kaleva järjestävät vuosittain Oulun seudun Virkein Virma -kilpailun, jossa haetaan työhyvinvointiin satsaavia yrityksiä. ”Mahtavaa saada tällainen tunnustus työstä, jota tehdään henkilöstön hyvinvoinnin eteen. Ja aika kovaan sakkiin päästiin, nimittäin aiemmin palkinnon on voittanut mm. Oulun Osuuspankki”, kertoo palkinnon noutanut toimitusjohtaja Joonas Puurunen.

Raadin perustelut:


Yrityksessä on hyvin huomioitu työhyvinvointi arjessa. Tarjolla on erilaisia työympäristöjä työskentelyä varten, taukojumppaa sekä aamiainen tarjolla päivittäin. Lisäksi viikoittain on tarjolla hedelmiä.
Liikuntaa harrastetaan työporukalla yhdessä viikottaisten liikuntavuorojen ja erilaisten turnausosallistumisien muodossa.
Työntekijöitä myös kannustetaan liikkumaan vapaa-ajalla ja heillä on mahdollisuus saada liikuntaseteleitä käyttöönsä. Aktiivisia liikkujia on myös palkittu liikuntaan liittyvillä palkinnoilla.
Suunnitelmissa on vielä lisätä erilaisia työtiloja toimistoille sekä kehittää työergonomiaa paremmaksi.

Raadin perustelut valintamme taustalla vahvistaa ajatustamme siitä, että henkilöstön hyvinvointiin panostaminen kannattaa! Jatkossa kehittelemme lisää asioita työssäjaksamiseen sekä aktivoidaan kaikkia liikkumaan!

Virkeinvirmalogo

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?