TYÖNTEKIJÄKOKEMUS

28.3.2018

Miksi me toteutamme henkilöstökyselyn säännöllisesti?
Jotta aidosti näemme, mitä meillä tehdään oikein ja missä on vielä parannettavaa. Haluamme olla henkilöstömme näköinen työpaikka, jossa kaikilla on hyvä olla töissä. Välittäminen ja huolehtiminen ovat asioita, joita viemme eteenpäin päivittäin.

Työntekijät ovat se joukko, jotka tekevät Primestä sen mikä Prime on. Sanat, lauseet ja lupaukset ovat vain irrallista sanahelinää ilman työntekijöiden aitoja mielipiteitä ja kokemuksia. Me kuuntelemme tarkasti ja sitten täällä taustalla teemme joka päivä parhaamme sen eteen, että työntekijät viihtyvät Primellä ja tuntevat olonsa arvostetuksi.

Tässä muutamia poimintoja viime viikolla toteutetusta henkilöstökyselystä:

Miten voisimme kehittää yhteishenkeä:
’’Ei mitenkään, meillä on paras työporukka<3’’

Palaute esimiehelle:
’’Esimiehellä on tosi paljon asiantuntemusta puhelinmyynnistä. Hän pystyy heti tarttumaan myynnin ongelmakohtiin ja antamaan hyviä neuvoja, joiden avulla ongelmat ratkeavat. Hän huolehtii tosi hyvin työntekijöiden hyvinvoinnista.’’
’’Kiitos siitä, että olet inhimillinen ja kanssasi on erittäin luontevaa työskennellä’’

Palaute yritykselle:
’’Ehdottomasti paras työpaikka tähän mennessä, joten ei löydy risuja tähän väliin.’’
’’Työntekijöitä todella arvostetaan oman yksikköni ja Primen yrityksen johdossa. Se näkyy pienissä ja isoissa asioissa.’’
’’Kiitos kun saan työskennellä näin loistavassa yrityksessä, haluan olla täällä vuosienkin päästä.’’

Ja tämän kyselyn myötä huomaamme, että olemme tehneet paljon asioita oikein työntekijäkokemuksen eteen. Kiitollisina ja nöyrinä jatkamme työtämme, jotta kaikki nykyiset ja myös tulevat työntekijät kokevat arvostusta ja pitävät Primeä enemmän kuin vain työpaikkana!

Hyvistä työntekijäkokemuksista syntyy Voittajafiilis!

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?