Tositarina nimeltä Jämsä

20.1.2020

Sain puhelun 14.11.2019 Jämsästä Maija-nimiseltä henkilöltä, jolla oli minulle hyvin erikoinen asia. Heitä oli 13 hengen työporukka, joka työskenteli Jämsässä kilpailijallamme, mutta eivät olleet tyytyväisiä nykyiseen työpaikkaan ja siellä tapahtuneisiin muutoksiin! He kertoivat tutkineensa netistä ja kyselleensä tutuiltaan, että mikä on Suomen paras myyntiorganisaatio ja he olivat päätyneet siihen, että se on Prime Sales. He halusivat kaikki tulla Primelle töihin, mutta ainoa ongelma oli se, ettei Primellä ollut Jämsässä toimipistettä.

” Asiat etenivät mallikkaasti ja Jämsä toivotti meidät tervetulleiksi”

Meitä on sanottu ripeiksi useastikin, mutta tässä casessa ehkä jopa ylitimme itsemme. Viikko Maijan soitosta olimme jo Antin ja Emilian kanssa Jämsässä tapaamassa tätä tiimiä, esittelemässä itseämme heille ja kartoittamassa toimitilatarjontaa. Asiat etenivät mallikkaasti ja Jämsä toivotti meidät tervetulleiksi, kun joulukuun alussa teimme sijoittumispäätöksen ja allekirjoitimme vuokrasopimuksen toimitiloista keskeltä kaupunkia.

Mitä tämä kertoo Prime Salesista? Meidän ei tarvitse hakea ihmisiä ympäri Suomea töihin sadoilla ilmoituksilla ja katteettomilla lupauksilla, vaan meidät ja hyvät tapamme tunnetaan sielläkin, missä emme itse edes yritä vaikuttaa. Meille halutaan aidosti töihin ja meillä viihdytään töissä pitkään. Meille tärkein voimavara on henkilöstö eli IHMISET ja tähän sektoriin panostamme koko sydämellämme. Selkeät palkkamallit (kiinteä kk-palkka + tulospalkkiot), PrimeSTEPS™-koulutusohjelma koko henkilöstölle, viihtyisät toimitilat ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat niitä asioita, jotka meistä tekevät houkuttelevan työpaikan niin Jämsässä kuin muuallakin!

13.1.2020 koitti sitten se päivä, jolloin Jämsässä oli toimitilat remontoitu ja ensimmäinen ryhmä aloitti työnsä Jämsän Primellä. 11 henkilöä aloitti tuolloin ja nyt tämän viikon maanantaina tiimi täydentyi 7 lisäpelaajalla. Skumppalaseja on kilistelty, kakkua syöty, opittu uusia asioita ja mikä tärkeintä kauppakello on alkanut kilisemään myös Jämsän Keskuskadulla. Saimme Jämsästä todella hyvän vahvistuksen jo ennestään kovaan organisaatioon ja Jämsä on nyt uudella vuosikymmenellä mukana Prime Salesin upeassa kasvutarinassa.

” Meitä on lähes 150 primeläistä luomassa timanttisia asiakaskohtaamisia päivittäin”

Nyt meidät löytää tosiaan Oulusta, Kuopiosta, Seinäjoelta, Torniosta, Hämeenlinnasta, Turusta ja Jämsästä. Meitä on lähes 150 primeläistä luomassa timanttisia asiakaskohtaamisia päivittäin ja kaikesta hypestä huolimatta keskitymme edelleen joka päivä pieniin asioihin, jotka tekevät meistä entistä paremman työyhteisön <3

Joonas Puurunen

Toimitusjohtaja ja viisas talonmies

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?