Toimitusjohtajan kynästä: Kasvua hakemassa

Niin se taas yksi tilikausi pyörähti pakettiin, kyllä aika vaan kuluu nopeasti. Prime Sales (tai pelkkä Prime, kuten meillä sanotaan) on halunnut alusta lähtien kasvaa valtakunnallisesti ja työllistää mahdollisimman paljon vakituisia, kokoaikaisia työntekijöitä ja sillä polulla olemme mielestäni pysyneet.

Kauppalehti jo loppukeväästä listasi meidät Pohjois-Suomen 4. nopeimmaksi kasvuyritykseksi ja sen jälkeen pohdimme hetken omia tavoitteitamme ja sitä punaista lankaa toiminnassa. Prime, joka lähti liikkeelle kahden ihmisen ideasta, on nyt kasvanut jo lähes 70 henkilöä työllistäväksi myyntiorganisaatioksi. Matkan varrella mukaan on tarttunut mahtavia henkilöitä, joiden kanssa olemme saaneet luotua pienen alun historialle.

Liikevaihtomme viime tilikaudella ylitti 2,3 miljoonaa euroa ja kasvua edelliseen verraten tehtiin yli 1,4 miljoonaa euroa. Ei sattumaa, ei vahinko. Mitä sitten? Suurin kiitos yrityksen kasvusta kuuluu osaavalle henkilökunnalle. Moni sanoo, että yrittäjät ovat sankareita ja pelastavat Suomen. Itse yrittäjänä katson asiaa hieman eri kantilta. Törmäsin loman aikana artikkeliin, jossa Kirsi Piha sanoi erittäin hyvin: ’’ Yritys luo puitteet ja ehkä identiteetin, mutta ainakin meillä jokainen kantaa vastuun.’’ Kyllä minä olen samaa mieltä tuosta asiasta. Meidän tehtävä yrittäjinä esimiesten kanssa on luoda meidän työntekijöillemme parhaat mahdolliset puitteet tehdä työtä, ja vielä nauttia siitä! Tarvitaan paljon muutakin kuin ruoskaa. Edes leipä ja sirkushuvit eivät riitä osoittamaan kiitollisuutta koko henkilöstölle heidän työpanoksestaan.

Edelleenkään emme jää paikalleen makaamaan, emme tuijota kilpailijoita, emmekä edelleenkään tee muuta kuin oman juttumme. Jo vuosia sitten etusivullamme luki ’’ ME OLEMME PRIME SALES’’ ja ehkä silloin Prime Sales oli tuntematon yritys, mutta nyt aika on kulunut ja olemme saaneet hyvän jalansijan Suomessa. Jatkamme kasvun polulla ja siihen polkuun kuuluu kova kasvu uusien toimistojen myötä, voimakas rekrytointi sekä henkilöstön kouluttaminen.

Työntekijät ja yhteistyökumppanit; en voisi saada suurempaa kunniaa, kuin työskennellä kanssanne.

Tästä meillä on hyvä jatkaa!

Joonas

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?