TÖIHIN SIITÄ!

21.2.2022

Nykyäänhän voi hakea töihin vaikka millä tavoin, esimerkiksi tekstiviestillä, DM:llä Instassa, sähköpostilla tai vaikka pullopostilla, mutta kanavasta huolimatta kannattaa ottaa muutama tärkeä seikka huomioon!

Me ei haluta kiusata työnhakijaa ja pyytää valtavaa kasaa liitteitä, videoita ja valokuvia, vaan halutaan, että meille voi hakea matalalla kynnyksellä töihin ja ikään kuin hakemuksen kautta osoittaa orastavaa kiinnostusta meitä kohtaan. Tärkeintä on, että me päästään kasvokkain (livenä tai zoomin välityksellä) juttelemaan ihmisen kanssa ja sitten molemmat osapuolet voivat tehdä päätöksen jatkosta.

Hyvässä työhakemuksessa, huolimatta saapumiskanavasta, pitäisi olla ainakin seuraavia elementtejä:

  • Puhelinnumero tai sähköpostiosoite, josta Sinut varmasti tavoittaa. Kun meille tulee hakemus, niin me halutaan jo vuorokauden sisään olla yhteydessä ja sopia haastatteluaika, joten oikeat yhteystiedot auttavat tässä valtavasti!
  • Pieni esittely itsestäsi ja nimenomaan esittely itsestäsi ei vain aiemmasta työkokemuksesta tai koulutuksesta. Me arvostamme ihmisiä ihmisinä, joten siksi haluamme, että kerrot vaikkapa lempiruokasi tai lapsuuden haaveammatin. Toki hyvä on myös kertoa, että miksi haluat töihin ja tähänkään ei tarvitse alkaa keksimään mitään kummempaa, koska meille riittää esimerkiksi: ’’Haluan töitä, koska tällä hetkellä minulla ei ole töitä!’’ tai ’’Harrastan ooppera-aarioiden laulamista ja siksi sopisin hyvin tähän työhön!’’

Ja kuten huomataan, niin meidän ’’vaatimukset’’ hakemukselle eivät ole kovin suuret, koska emme edelleenkään etsi parasta hakemuksen kirjoittajaa, vaan etsimme ihmisiä töihin ihmisten joukkoon. Meille työhakemukset ja työhaastattelut ovat mahtavia ja kivoja juttuja, joten me haluamme myös, että sinulla on näissä hetkissä kivaa!

Työhakemuksen Primelle täytät helpoiten www.primesales.fi/rekrytointi tai www.primesales.fi/rekry – sivuilla ja hakemuksen täyttämiseen menee 2-5 minuuttia. Sitten vain odottamaan, että Tiina, Katja, Jere, Juhani, Jonne, Jiri, Miidu tai Nemo soittaa sinulle ja voitte sopia työhaastattelun.

Jätä turha stressi pois työn hakemisesta ja myös työhaastattelusta, koska meille tärkeintä on, että sinä olet ihminen, joka haluaa tulla meidän työkaveriksi. Kaikki muu järjestyy lähes kuin itsestään!

Mukavaa alkavaa kevättä lukijoille!

Joonas

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?