Tilinpäätös

28.6.2018

Tilikausi 2017-2018 tuli päätökseen maaliskuussa ja nyt on aika laittaa tuo tilikausi näin bloginkin muodossa pakettiin.

Suurimpana yksittäisenä uutena asiana oli Hämeenlinnan toimipisteen avaaminen. Tyhjästä tilasta saatiin todella hieno ja toimiva toimisto. Jarmo Flander Seinäjoelta valittiin Hämeenlinnan myyntipäälliköksi ja itse toiminta startattiin syyskuun alussa. Muut toimipisteet (Oulu, Kuopio, Seinäjoki ja Tornio) jatkoivat vakaata toimintaansa.

Kauteen mahtui hienoja juhlallisuuksia ja juhlatilaisuuksia. Teemulla ja Antilla tuli molemmilla 5 vuotta Primen palveluksessa ja palkitsimme heitä molempia. Kesäjuhlat vietettiin perinteisesti kaikkien työntekijöiden voimin ja teemana oli AMERICAN PrImE! Joulukuussa nähtiin hienoa pukuloistoa Oscar-gaalan tunnelmissa järjestetyissä pikkujouluissa.

Saimme kehittää toimintaamme nykyisten asiakkaiden kanssa sekä saimme solmittua hyviä sopimuksia B2B-puolella uusien asiakkaiden kanssa. Valitsemamme strategia ja toimintamallit ovat osoittautuneet oikeiksi ja pääsemme näkemään tulevalla (2018-2019) kaudella hyvää kasvua tämän ansiosta. Juhani kovasti kasvavan tiiminsä kanssa valloittaa Suomea ja Pohjoismaita kovaa kyytiä.

Numeropuolella liikevaihtomme pysyi kutakuinkin samana kuin aiemmalla vertailukaudella. Tilikauden tulos heikkeni hieman mm. parannetun palkkausmallin, projektien aloituksien viivästymisen sekä kalustoinvestointien myötä. Uskomme, että nyt käynnissä olevalla kaudella pääsemme kasvun myötä takaisin yli 10 % liiketulokseen liikevaihdonkin kasvaessa suunnitellusti.

Bisnode rankkasi Prime Salesin tänäkin vuonna AAA-luottoluokkaan. Alle 3 % suomalaisista yrityksistä pääsee tähän ryhmään tänä vuonna. Positiivinen luottoluokitus on asiakkaille, kumppaneille ja muille sidosryhmille osoitus yrityksen toiminnan laadusta sekä kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.
Mutta katseet tulevaan. Nyt käynnissä oleva tilikauden startti on määrittänyt hyvän suunnan, jota nyt kuljemme. Uudet asiakkuudet sekä nykyisten asiakkuuksien laajentaminen uusille alueille tuo suunniteltua kasvua. Selkeät yhdessä laaditut tavoitteet luovat kaikille selkeän toimintamallin, jota on helppo seurata ja toteuttaa.

Kehitämme myyntihenkilöstöämme jatkuvasti, jotta he pystyvät parempien suoritusten kautta entistä parempaan ansiotasoon. Hyvien ydinosaajien ympärille on erittäin mieluisaa rakentaa tiimiä, koska mm. perehdyttäminen vertaistuen avulla tuo valtavan edun uudelle työntekijälle.

Voittajafiilis – Olemme enemmän kuin vain työpaikka.

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?