TAUSTAA LEIVÄLLE JA SIRKUSHUVEILLE

12.9.2021

Mitä tämä työ oikeasti on?

Meillä on paljon erilaisia työtehtäviä avoinna kahdeksassa eri kaupungissa ja yhteen rekryilmoitukseen on aina tavattoman vaikeaa puristaa kaikki taustatieto, joten avataanpa tässä syksyn ensimmäisessä blogissa niitä taustoja tehtävien takaa!

Prime Sales on toiminut jo muutaman kuukauden päästä KYMMENEN VUOTTA ja sinä aikana olemme kasvaneet valtakunnalliseksi myyntiyritykseksi, jonka toimistot sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Kaikki meidän toimistot sijaitsevat kaupunkien keskustoissa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja toimistot ovat sisältä erittäin moderneja. Jokaisella myyjällä on oma henkilökohtainen työpiste, jossa taattu työrauha. Tauoilla voi rentoutua pingiksen, hierontatuolin tai kahvittelun parissa.

Meille mahtuu töihin aivan kokematon ihminen sekä myös myynnin rautainen ammattilainen ja huolimatta lähtötasosta, jokainen uusi primeläinen pääsee mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan, joka antaa parhaat valmiudet toimia myynnin tehtävissä nyt ja tulevaisuudessa. Valmennusohjelman lisäksi päivittäistä tukea antavat koulutetut esihenkilöt ja kiertävät myyntivalmentajat eli yksin ei tarvitse opetella työtä saatikka kehittyä siinä, vaan tukea on koko ajan saatavilla.

”Meillä ei peruutuksia vähennetä provisioista eli aina kuun teet kaupan, niin voit suoraan laskea, kuinka paljon olet tienannut. Keskipalkkamme on 2250 €/kk”

Meillä huolehditaan työntekijöistä, koska työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara. Työntekijät meillä ovat oikeita kokoaikaisia vakituisia työntekijöitä ja maksamme työntekijöille kiinteää palkkaa sekä provisioita. Meillä ei peruutuksia vähennetä provisioista eli aina kuun teet kaupan, niin voit suoraan laskea, kuinka paljon olet tienannut. Keskipalkkamme on 2250 €/kk, mutta kehittyneet myyjät pääsevät huippukuukausina jopa 5500 euron tileihin. Koko palkka on tilillä aina kuukauden 5. päivä mennessä, joten oma talouden hallintakin on helppoa! Ja perusjuttu; Se mitä luvataan, niin maksetaan. Meidän mielestä on koko alaa turmelevaa mainostaa palkkoja, joita ei makseta. Mitä luvataan, se maksetaan.

Ja ainiin, meillä työskennellään vain arkisin eli viikonloput ovat aina vapaat ja mikä parasta; työpäivät ovat klo 8-15 tai 9-15.30 eli myös arkisin jää aikaa esimerkiksi perheelle, harrastuksille tai Netflixille 😊

”Me huolehdimme työntekijästä täysin, emmekä ota työntekijämäisiä ihmisiä yrittäjinä tekemään työtä, jotta välttäisimme veroja ja työnantajamaksuja”

Primellä työntekijät ovat todellakin työntekijöitä, eikä kenenkään tarvitse alkaa kevytyrittäjäksi, kuten viime aikoina useassa myyntiyrityksessä on työntekijöiden ’’vaadittu’’ alkavan. Me huolehdimme työntekijästä täysin, emmekä ota työntekijämäisiä ihmisiä yrittäjinä tekemään työtä, jotta välttäisimme veroja ja työnantajamaksuja. Ihminen, joka tulee meille töihin, saa täyden turvan ja selkeän työpaikan, joka ihmiselle kuuluukin. Kevytyrittäjähommat sopivat sitten ihan muuhun, mutta ei tällaiseen selkeään vakituisen työn tekemiseen. Meillä työntekijä on työntekijä ja me pidämme hänestä huolen.

Sinäkin olet varmasti kuullut mainoksissamme sanan SIRKUSHUVIT, joten kerrotaanpa vähän niistä. Meillä aamut alkavat aina aamupalalla, joten työpäivä saa kivan startin. Työpäivän aikana on erilaisia myyntikisoja, jossa päivittäin on palkintona esim. naposteltavaa, lahjakortteja ja bonuksia. Isompia myyntikisoja on sitten muutaman kerran vuodessa ja niissä on palkintona ulkomaanmatkoja ja isompia tavarapalkintoja. Yhteisöllisyys on meille tärkeää ja siksi toimistot pitävät omia illanviettoja esim. keilauksen merkeissä kuukausittain ja sitten vuosittain on koko firman yhteiset pikkujoulut ja kesäjuhlat! Ja työntekijän ainoa tehtävä on nauttia juhlista, koska kaikki kulut majoituksista, matkoista, ruuista ja juomista menee sinne kuuluisaan FIRMAN PIIKKIIN!

Aina kysytään, että ’’No kenelle tämä työ sitten sopii? Pitää varmaan olla puhelias?’’ No itse asiassa ei tarvitse olla puhelias. Meillä on töissä todella paljon ihmisiä todella monenlaisella taustalla ja kokemuksella. Miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä paljon, ikähaarukka on 18-63 vuotta ja keski-ikä 33,4 vuotta, joten tähän porukkaan mahtuu mukaan helposti kuka vaan.

”Työhakemus ilmaisee halusi tulla tutustumaan ja kuulemaan lisää, joten OLE ROHKEA ja lähetä työhakemus jo tänään”

Me haluamme, että Sinä näet meidät livenä, näet toimiston esihenkilön, näet koko tiimin ja näet itse toimiston. Joten rohkeasti hakemus tulemaan, niin voidaan sitten aloittaa tutustuminen ja mahdollisesti yhteinen matka. Työhakemus ilmaisee halusi tulla tutustumaan ja kuulemaan lisää, joten OLE ROHKEA ja lähetä työhakemus jo tänään, niin voidaan sitten jutella lisää työpaikasta ja Sinun toiveistasi!

www.primesales.fi/rekry <- Täältä löytyy Sinun tai vaikkapa kaverisi tuleva työpaikka

Mukavaa alkanutta syksyä! 😊


Joonas Puurunen
Prime Salesin perustaja ja Sinun tuleva työkaverisi

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?