SIINÄ ON ISO ERO

6.8.2015

Vuosi Prime Salesilla

Ei ole tarkoitus kitistä tai purnata, kritisoida tai syyttää. Esitetään asiat vain niin, kuin ne ovat, koska on tässä viime viikkoina saatu lukea purnausta ihan riittävästi.

Meidän piti järjestää tällä viikolla Oulussa ja Kuopiossa samanlaiset työpaikkainfotilaisuudet TE-toimistoissa, mutta nyt järjestetään vain Kuopiossa, koska osallistujamäärä Oulussa ei antanut aihetta isoille järjestelyille. Ouluun ilmoittautui 3 ihmistä, aika surullista. Kerron kohta Kuopion tilanteesta, mutta täytyy sanoa, että lienee meillä Oulussa sitten on työllisyystilanne, niin hyvä, että työpaikat eivät kelpaa ihmisille. Olemme kiitollisia teille 3 ihmiselle, jotka jostain byrokratian viidakosta löysitte tämän infotilaisuuden. Olemme olleet teihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Ja Oulun TE-toimisto; Kuten olen jo muutaman kerran aiemminkin sanonut: annan edelleen mielelläni ihan ilmaisia vinkkejä toiminnan tehostamiseen 🙂

Mutta JIPPIIII!! Me järjestämme tällä viikolla Kuopiossa TE-Toimiston tiloissa infotilaisuuden innokkaille työnhakijoille. Kuopion TE-Toimiston väki on tehnyt aivan mahtavaa duunia ja saanut tilaisuuteen 56 työnhakijaa kuuntelemaan esittelyn meidän yrityksestä ja avoimista työpaikoista. Olemme molemmat, Prime sekä TE-Toimisto, markkinoineet tilaisuutta netissä ja SoMessa. Lisäksi TE-toimiston väki on soittanut työttömille työnhakijoille ja kertonut tästä tilaisuudesta. Aivan huippua, että Kuopiossa on jaksettu tehdä oikeasti töitä ihmisten työllistymisen eteen!

Minusta on äärettömän huikeaa, että ’’ Kuopion työkkärin tädit ja sedät’’ ottivat tämän tilaisuuden järjestämisen heti innolla vastaan. Meillä on hyvä kasvuvauhti päällä ja on tärkeää, että löydämme riittävästi osaavia tekijöitä projekteihin. Tavoitteena olisi, että vuoden päästä meitä olisi 70 henkilöä ja uusi toimistokin olisi avattuna. Ja tavoitteet on asetettu rajuiksi, mutta realistisiksi ja kaikki me teemme töitä näiden saavuttamisen eteen. Ja näköjään olen löytänyt uuden luotettavan tahon, Pohjois-Savon TE-toimiston, kumppaniksi meille tähän kasvuun ja kehittymiseen. Kuten tuttavani sanoi: ’’Lisää näitä, kiitos!’’

Keskiviikkona siis esitellään Kuopiossa avoimia työpaikkoja ja yritystämme lähes kuudellekymmenelle ihmiselle! Viikon kohokohta päästä kertomaan ihmisille meidän uusista tuulista, odotan kovasti!

Joonas

Ps. Ollaan töissä myös 18.9.2015, ei tehdä tukilakkoa eikä myöskään vastalakkoa. Ja kirjoittaja on töissä JVG:n sanoin kaks neljä seittemän kolme kuus viis 😉

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?