Seinäjoki – Täältä sinne!

1.11.2015

Seinäjoki – Täältä sinne!

Nyt se sitten paljastettiin, Primen uuden toimiston sijainti. SEINÄJOKI täältä me tullaan! Tässä viime viikot ollaan SoMe:ssa ja viestinnässä ison maailman meininkiin arvoiteltu, että mihin me mennään. Tokihan sen olisi voinut vaikka heti paljastaa, mutta olihan se paljon mukavampi pitää teitä jännityksessä.

Miksi Seinäjoki? Tuota kysymystä, sitä on itse kysynyt monta kertaa ja samaan kysymykseen törmännyt esitellessä asiaa sidosryhmille ja tuttaville. Asiaa on tietenkin paljon mietitty ja tutkittu asiaa monelta kantilta. Tärkeimpänä syynä suunnata Seinäjoelle on tietenkin halu kasvattaa yritystä ja uskomme vakaasti löytävämme Seinäjoelta tehokkaan tiimin työskentelemään kanssamme kasvutavoitteiden eteen. Myös tällä viikolla Seinäjoella tapahtuneet kohtaamiset TE-Toimiston, paikallisten ihmisten sekä tulevien työntekijöiden kanssa ovat vahvistaneet mielikuvaamme siitä, että Seinäjoki on oikea paikka Primen uudelle toimistolle.

Tähän väliin olisi ehkä mukavaa kertoa, että olemme koettaneet opetella vähän paikallista murretta. Meidän töihin sopivaa olisi ehkä: ’’ Älä ny täräjä kloppi, kyllä ne asiakkaat vastoo vielä’’

Seinäjoen toimiston on tarkoitus aluksi työllistää noin 10 henkilöä ja haluamme tarjota myös Seinäjoella samanlaiset loistavat puitteet työskentelylle ja kehittymiselle kuin Oulussa ja Kuopiossa. Uskon vakaasti, että pystymme tuomaan Seinäjoen työmarkkinoille uuden raikkaan tuulahduksen omalla vahvalla yrityskulttuurillamme. Lisäksi haluamme, että Seinäjoen tekijät antavat meille uusia ideoita sekä tuovat organisaatiollemme lisää avaimia menestykseen.

Seinäjoella aloitetaan tutuilla ja turvallisilla myyntiartikkeleilla eli sähkösopimusten kilpailutuksella. Sähkösopimusten kilpailutuksella saadaan hyvä startti uudelle toimistolle, koska sopimusten kilpailuttaminen on erittäin helppoa sekä myyjälle että asiakkaalle, joten onnistumisia saadaan uusienkin myyjien kanssa heti koulutuspäivien jälkeen! Minun mielestäni on tärkeää, että puhelimitse myytävä tuote on tarpeeksi yksinkertainen, jotta myyjä ja ostaja molemmat nauttivat myyntihetkestä.

Seinäjoen rekrytoinnit ovat nyt käynnissä ja etsimme 10 myyntineuvottelijaa ja 1 myyntipäällikköä. Seinäjokelaiset olette tervetulleita Primen kelkkaan 🙂

Joonas

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?