Sähkönmyynti Prime Sales

16.8.2019

Tervehdys kaikenkarvaiset lukijat ja hyvää alkanutta syksyä Prime Salesilta!

Ajattelin hieman kirjoittaa ja avata suurinta työmaatamme eli sähkönmyyntiä. Olemme Primellä myyneet sähköön liittyviä tuotteita jo yli kuuden vuoden ajan. Toimimme siis Fortumin ja Kotimaan Energian sähkötuotteiden parissa kuluttajamarkkinoilla.

”Toisin sanoen en tullut Primelle töihin myyntineuvottelijaksi pelkästään heidän hyvän arvomaailman tai muiden toimintamallien vuoksi.”

Sähkönmyynti oli itseasiassa omankin myyntiuran startin kannalta tärkeä elementti, sillä olisin voinut valita kilpailijoilta mm. lehtimyyntiä tai operaattoripuolen tuotteita. Päädyin lopulta sähköön hyvin helposti vaikken aiheesta sen enempää valmiiksi tiennytkään, muutaman kerran olin itse omat sähkösopimukseni kilpailuttanut ja se oli siinä. Toisin sanoen en tullut Primelle töihin myyntineuvottelijaksi pelkästään heidän hyvän arvomaailman tai muiden toimintamallien vuoksi. Isona syynä toimi heidän myytävät tuotteet. Sähkösopimusten kilpailutus ja siihen liittyvät muut aihealueet tarkoittivat minulle helppoa myyntityötä. Sen verran maailmasta tiesin, että sähköä tarvitaan nykyään käytännössä kaikkeen.

Se mihin pystymme, eli parantamaan asiakkaiden sähkösopimuksia niin hinnaltaan kuin esimerkiksi tuotantotavaltaan ovat erinomaisia argumentteja myyntipuheluihin. Näistä asioista on helppo saada keskustelua aikaiseksi, koska sähköä käyttävät kaikki ihmiset. Ei niitä kenenkään tarvitse päivittäin miettiä tai varsinkaan murehtia, mutta siitä on muodostunut niin arkipäivänen asia, että siihen on hyvä kiinnittää huomiota varsinkin, kun alan ammattilaisen kanssa pääsee siitä keskustelemaan.

”Me annamme myyntineuvottelijoille keinot ja vehkeet menestyä työssään.”

Sähköinsinöörin koulutusta meillä ei vaadita, enkä vielä tähänkään päivään mennessä ole pystynyt päättämään olisiko siitä enemmän hyötyä vai haittaa. Nimittäin harva asiakkaistakaan on insinöörejä ja valtaosa ei siis haluakkaan kuulla kaikkein tarkimpia detaljeja, miten sähköpörssi yms. toimivat. Eli meidän työmaalla pärjäävät ihmiset, jotka kykenevät keskustelemaan monipuolisesti monenlaisten ihmisten kanssa. Me annamme myyntineuvottelijoille keinot ja vehkeet menestyä työssään. Käytössämme on jo ihan ensimmäisestä päivästä lähtien starttaava 10-portainen PrimeSTEPS™ -koulutusohjelma sekä lisäksi päivittäinen myynninohjaus ja tiimin tuki.

Minulle on aivan varmasti muodostunut tietynlaiset silmät sähkönmyyntiä kohden. Voi olla, että ajattelen sitä liian ruusuisesti. Toisaalta kun olemme menestyneet siinä jo yli kuusi vuotta, niin on pirun hankala ajatella siitä mitään muuta.

Olemme myös olleet onnekkaita sen suhteen, kenen kanssa olemme päässeet työskentelemään tämän projektin tiimoilta. Voin siis helposti omalta osaltani kiittää niin meidän päämiehiä ja ennen kaikkea meidän mahtavia myyjiä. Iso syy meidän menestymiselle on hyvää tulosta tekevät myyjät, jotka viihtyvät Prime Salesilla töissä. Kiitos siis jokainen TIIMIMME ympäri Suomea.

Jos sinä nyt koet siellä ruudun toisella puolella hinkua kokeilla myyntihommia, voin lämpimästi suositella siihen sähkönmyyntiä sekä tietysti Prime Sales Oy:tä 😊

Meille on helppoa hakea suoraan kotisivuiltamme www.primesales.fi/rekry ja muutenkin tutustua vielä tarkemmin meihin!

Antti Veteläinen, myyntijohtaja

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?