Rakkaudesta lajiin

07.12.2018

Intohimolla ja halulla pääsee pitkälle, vaikka moni asia tuntuu aloitusvaiheessa haastavalta ja jopa pelottavalta. Kun vain tekee eikä turhia mieti, niin jossain vaiheessa voi huomata, että siitä jutusta oikeasti pitää ja jossain vaiheessa siihen saattaa jopa rakastua. Palataan tähän vielä kirjoituksen lopussa.

Meillä Prime Salesilla on töissä ihmisiä 18 ja 63 ikävuoden väliltä. On ihmisiä peruskoulupohjalta ja niitä, jotka ovat ahertaneet itselleen tutkinnon yliopistosta. Onpa täällä töissä ollut toista vuotta myös kuninkaallinen, nimittäin tangokuningatar. On hirvittävän vaikea määritellä tähän lajiin sopivaa ihmistä ja joku taisi joskus sanoakin, että ei ne aiemmin opitut taidot tai elämässä kertynyt kokemus, vaan halu oppia uutta ja halu tehdä töitä ovat tärkeimpiä tässä.

Vuosi 2018 on jo loppusuoralla, mutta meillä täällä katse on kovasti jo ensi keväässä. On mukava tilanne sanoa, että meille mahtuu lisää porukkaa töihin jokaiselle toimistolle. Tarvitsemme uusia Primeläisiä sekä nykyisiin toimeksiantoihin sekä muutamaan uuteen projektiin. Heitä ennakkoluulosi pois ja tule käymään meillä toimistoillamme juttelemassa Primen työmahdollisuuksista. Olen kyllä varma, että Sinullekin löydetään sopivat työtehtävät!

Minä aloitin myyntiurani jo ala-asteella (kerrotaanpa tästä lisää toisessa blogissa), mutta varsinaisiin myyntitöihin menin kymmenisen vuotta sitten. En minä silloin ollut tähtimyyjä, vaan jouduin opettelemaan ensin perusasiat ja tekemään paljon töitä, mutta lopulta myyntityöstä tuli minulle luonnollinen asia. Ei minun enää tarvitse erikseen virittäytyä myyntifiilikseen (tätä piti tehdä uran alussa), vaan olen saanut luonteeseeni ja tekemiseen paljon myynnillisyyttä, joka auttaa valtavasti muuallakin kuin työelämässä. Intohimo myyntiä kohtaan kasvoi ja kasvoi ja myyntitietoutta tuli ahmittua useasta eri kanavasta todella paljon. Nykyään kaupantekeminen on aivan erilaista kuin ennen. Nyt näitä asioita saa tehdä rakkaudesta lajiin! Mutta se vaati päätöksen tehdä myyntityöstä itselleen ammatin ja monta kaatumista, joista on kuitenkin noustu ?

Jos lapsuuden ja nuoruuden luonteen ja käyttäytymisen perustella valittaisiin myyjäihmiset, niin minä olisin kaukana myyjistä. Se pikkukaveri, joka itki ujouttaan ala-asteelle tutustumisessa, on kuitenkin sen jälkeen myynyt tuhansille ja taas tuhansille ihmisille erilaisia palveluita, esiintynyt satojen ihmisten edessä sekä tarttunut härkää sarvista useammin kuin kerran.
Uusi vuosi on hyvä hetki aloittaa uusia juttuja ja siksi suosittelenkin, että tulet tutustumaan meidän toimintaan ja juttelemaan lisää meistä, työstä ja kertomaan samalla myös itsestäsi.

Mukavaa ja tuloksellista joulunodotusta!

Joonas

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?