Räkänokasta huippumyyjäksi

4.9.2019

4.9.2013 klo 16.40 eli 6 vuotta sitten 17-vuotias Tero Niemimuukko asteli Prime Salesin Oulun toimistolle aloittamaan myyntineuvottelijan työt iltavuorossa. Kuuden vuoden pituiselle matkalle on mahtunut paljon ja tuo vuonna 2013 Primelle tullut räkänokka on vuosien aikana kasvanut huippumyyjäksi!

”Tero oivalsi omat rajattomat mahdollisuutensa myyntialalla ja päätti, että hänestä tulee huippumyyjä!”

Tero aloitti työnsä Oulun toimistolla iltavuorossa sähkösopimusten myynnin parissa. Alkutaival ei ollut aivan kivuton, vaan myyntitekniikkaa ja työhön keskittymistä jouduttiin hiomaan ja kertaamaan useampaan otteeseen. Jossain vaiheessa kiekko.tk-nettipeli taisi kiinnostaa enemmän kuin työnteko, mutta sitten Tero oivalsi omat rajattomat mahdollisuutensa myyntialalla ja päätti, että hänestä tulee huippumyyjä!

Yksi isoja asioita urakehityksen oli siirtyminen iltavuorosta päivävuoroon 14.7.2014 eli vauhtia ja oppia oli haettu vuosi iltavuorossa työskennellessä. Tästä eteenpäin Tero alkoi kovasti kiinnostua erilaisista myyntikilpailuista ja itsensä likoon laittamisesta. Parhaita muistoja Tero kertoo jääneen erilaisista kilpailuista, joissa useampi myyjä on yhteisvoimin koittanut peitota Teroa. Yleensä näistä kisoista voittajana on selvinnyt Tero ja tämäkös vasta on lisännytkin itsevarmuutta ja kauppamääriä!

”Onkohan Terossa ja Vaahteramäen Eemelissä kenties jotain samaa?”

Elämä vie eteenpäin ja perheenlisäystä Niemimuukon perheeseen odotellessa ajankohtaiseksi tuli muutto kotiseudulle Kemijärvelle. Isona ikävänä kysymyksenä oli parhaan työpaikan jättäminen Oulussa.. Mutta siihenkin löytyi ratkaisu, kun sovittiin, että annetuilla näytöillä ja meriiteillä Tero varmasti saa tehtyä töitä myös etänä Kemijärveltä. 15.10.2017, kun asuntokaupat oli tehty ja muuttokuorma Kemijärvellä purettu, aloitti Tero työt Kemijärven ’’konttorilta.’’ Konttorin tilaa toimittaa Kemijärvellä Niemimuukkojen vajarakennus, jonne Tero on tehnyt itselleen työhuoneen ja aamulla hän lähteekin aina konkreettisesti töihin, kävellen pihan poikki vajaan. Onkohan Terossa ja Vaahteramäen Eemelissä kenties jotain samaa?

Kemijärvellä työskentelyrauha vajassa on taattu, mutta isoimpana miinuksena Tero kertoo työkavereiden puuttumisen. Mutta Tero pistäytyy aina silloin tällöin muilla toimistoilla näyttämässä mallia ja seuraavana suuntana onkin Turun toimiston avausviikko, jonne Tero lähtee opettamaan myyntitaitoja uusille Primeläisille. Lisäksi tärkeänä osana on Terolle ollut myyntijohtaja Antti Veteläisen tuki ja herrat lähes päivittäin (tai jopa joskus useita kertoja päivässä) sparraavat myyntiä!

Tero on kuuden aikana kehittynyt huippumyyjäksi ja suurin syy siihen on ollut hänen oma halunsa tulla parhaaksi! Haastajat vain jonoon, Kemijärven keisari on edelleen nälkäinen!

Kiitos Sinulle Tero, että olet aito Primeläinen ja onnea pitkästä kuuden vuoden työurasta!

Koko Prime Sales Oy:n puolesta

Joonas Puurunen, toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?