PRIME SALES X MIKKELI

4.3.2021

Prime Sales Oy avaa uuden toimipisteen Mikkeliin

Prime Sales jatkaa vahvaa kasvutarinaansa ja laajenee keväällä 2021 Mikkeliin. ’’Uudet asiakkuudet ja niiden myötä lisääntynyt työvoiman tarve antaa meille mahdollisuuden avata uuden toimipisteen, josta haemme n. 20 henkilön lisävahvuutta’’, kertoo toimitusjohtaja Joonas Puurunen. Yritys aikoo myös rekrytoida lisää työvoimaa nykyiseen seitsemään toimipisteeseen ja vastata kysyntään myös tällä tavalla.

’’On erittäin hienoa, että pystymme kasvamaan ja rekrytoimaan uutta työvoimaa erikoisesta maailmantilanteesta huolimatta. Yritykset satsaavat nyt ulkoistettuun myynti- ja asiakaspalveluun, joten meidän palveluillemme on kysyntää’’, summaa myyntijohtaja Antti Veteläinen.

Mikkeli valikoitui uuden toimipisteen sijainniksi Mikkelin strategisen sijainnin sekä miellyttävän kaupunkikuvan vuoksi. Valmistelutyöt ovat kovassa käynnissä ja toimisto avaa ovensa 19.4.2021 Mikkelin keskustassa, ihan torin laidalla osoitteessa Raatihuoneenkatu 12.

Rekrytoinnit ovat käynnissä ja haussa on taas laajalla profiililla erilaisia persoonia työskentelemään toimialan huippuyritykseen. Prime Sales tulee näkymään Mikkelissä voimakkaasti kevään ja kesän aikana.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa, Hämeenlinnassa, Turussa, Jämsässä ja Mikkelissä. Liikevaihtomme kaudella 2020-2021 oli 6 milj. € ja kauden 2020-2021 liikevaihtotavoite on 7 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 150 myynnin ammattilaista. Meille on myönnetty Bisnoden korkein AAA-luottoluokitus-sertifikaatti jo useana vuonna peräkkäin, joka kertoo meidän hoitavan taloutemme ja velvoitteemme moitteettomasti. Olemme myös ASML:n Reilun pelin-jäsen.

Lisätietoja

Joonas Puurunen, toimitusjohtaja

joonas.puurunen@primesales.fi, 0447798519

Antti Veteläinen, myyntijohtaja

antti.vetelainen@primesales.fi, 0407013682

ASIA MEDIASSA:

https://lansi-savo.fi/uutiset/talous/568f65c4-97a4-4641-b939-dfd396526153

https://mikseimikkeli.fi/prime-sales-oy-avaa-uuden-toimipisteen-mikkeliin/

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?