Prime Sales jälleen korkeimpaan luottoluokkaan

6.5.2020

AAA-luottoluokitus kategorisoi yrityksen seitsemään eri luokkaan. Korkeimpien luottoluokkien vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Bisnoden kansainvälisesti tunnettu luottoluokitus eli Rating toimii ovenavaajana kaikissa niissä yli 200 maassa, jossa Bisnode tai sen sisaryhtiö Bisnode D&B Finland Oy (D&B) toimivat.

Prime Sales Oy on jo viidettä vuotta peräkkäin tässä korkeimmassa AAA-luottoluokassa, joka on osoitus asiakkaille, työntekijöille, kumppaneille ja muille sidosryhmille yrityksen toiminnan laadusta sekä kyvykkyydestä selviytyä taloudellisista velvoitteista.

”Tämä on Primelle hieno tunnustus pitkään jatkuneesta hyvästä työstä ja toki kannustaa samalla meitä jatkamaan eteenpäin tällä erinomaisella tiellä”, kertoo yrityksen talousjohtaja Markus Sihvonen.

Korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen yltää ainoastaan 2,6 % kaikista Suomen yrityksistä.

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Kesätöihin Poriin! Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös vakituisena työntekijänä!
Kesätöihin Tampereelle! Työt voi aloittaa joustavasti loppukeväästä tai sitten kesäkuun alussa ja töitä voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa. Toki, jos hommat sujuu mallikkaasti ja tämä työ tuntuu omalta, niin töitä saa jatkaa myös syksyllä!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?