NIMITYSUUTINEN

13.6.2018

JUHANI PÄIVÄRINTA PRIME SALES OY:N ASIAKKUUSJOHTAJAKSI

Juhani Päivärinta (31) on nimitetty Prime Salesin asiakkuusjohtajaksi 13.6.2018. Juhani on aloittanut työt Prime Salesilla helmikuussa 17.2.2017 asiakkuuspäällikkönä.

Alle puolessatoista vuodessa B2B-tiimin liikevaihto on kolminkertaistunut, tiimin koko kasvanut ja toimintamallit uudistuneet voimakkaasti. Tiimin sisälle on syntynyt myös uusia vastuita, kun Teemu Mikkola otti vastuun tiiminvetäjänä ja Aleksi Hernesniemi tiimin kehittäjänä. Juhanin vastuu painottuu jatkossa etenkin olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen, B2B-liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen sekä uusasiakashankintaan.

’’Juhanin valtava halu kehittää liiketoimintaa ja työskennellä asiakkaiden kanssa ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Muuttuvassa ja nopeatempoisessa markkinassa tarvitaan rautaisia osaajia ja olen täysin vakuuttunut, että Juhani ja hänen tiiminsä pystyvät täyttämään tavoitteet’’, kertoo Prime Sales Oy:n toimitusjohtaja Joonas Puurunen

Prime Salesin PrimeTIME™-palveluvalikoimaan kuuluvat buukkauspalvelut, kartoituspalvelut sekä markkinatutkimukset. Tarjoamme asiakkaillemme uudella konseptilla myyntitapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Kun tavoitteissanne on kasvattaa liiketoimintaa ja investoida hyödyllisellä tavalla myyntiin, on PrimeTIME™-palvelut oikea valinta.

LISÄTIETOJA:
Toimitusjohtaja Joonas Puurunen, 0447798519
joonas.puurunen@primesales.fi

Asiakkuusjohtaja Juhani Päivärinta, 0503593322
juhani.paivarinta@primesales.fi

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Torniossa ja Hämeenlinnassa. Työllistämme n. 85 myynnin ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3,5 milj. €

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Buukkarina sovit tapaamisia myyjille, jotka hoitavat myyntiprosessin loppuun. Toisin sanoen buukkari tarjoilee tapaamisia kuten Raimo Helminen lättysyöttöjä ja myyjä viimeistelee kaupat maaliin kuten Teemu Selänne. Eräänlainen tutkapari!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?