MITÄ MEILLE KUULUU?

14.6.2021

Kevät on väistynyt ja kesä on saapunut meidänkin toimistoille, joten nyt on juuri oikea aika kertoa meidän kuulumisia tämän kevään osalta ja raottaa vähän verhoa kesään!

Kevät on ollut meille todella kiireistä aikaa, joka on tietenkin valtavan mukava asia. Saimme tilikauden päätökseen maaliskuussa ja teimme taas uuden ennätyksen liikevaihdon suhteen! Kauden 3/2020-3/2021 liikevaihto kipusi 5,7 miljoonaan euroon ja tästä iso kiitos kuuluu meihin luottaville asiakkaille ja osaaville primeläisille!

”Teimme tämän siitä syystä, että haluamme pitää ihmisistä huolta ja varmistaa, että työn lisäksi heillä on aikaa sekä voimavaroja vapaa-ajalle esim. perheelle ja harrastuksille. Ja jotta asia toimii myös yksilön kannalta taloudellisesti, säilytimme ihmisillä saman palkan, kuin mitä olemme kaikki vuodet maksaneet pidemmästä työajasta.”

Olemme tehneet paljon muutoksia myös arkiseen työskentelyyn, josta suurimpana työajan lyhentäminen kahdeksasta tunnista kuuteen ja puoleen tuntiin. Teimme tämän siitä syystä, että haluamme pitää ihmisistä huolta ja varmistaa, että työn lisäksi heillä on aikaa sekä voimavaroja vapaa-ajalle esim. perheelle ja harrastuksille. Ja jotta asia toimii myös yksilön kannalta taloudellisesti, säilytimme ihmisillä saman palkan, kuin mitä olemme kaikki vuodet maksaneet pidemmästä työajasta. Mittauksiemme mukaan työntekijöiden fiilis on parantunut yli 20 % tämän muutoksen myötä, joten voisi sanoa, että olemme onnistuneet vallan mainosti!

Organisaatio kasvaa ja kehittyy, joten olemme kevään aikana nähneet uusia nimityksiä ja hienoja uratarinoita talon sisällä. Tammikuun alussa saimme yhteensä 5 uutta myyntipäällikköä, kun hyvin toimineet tiiminvetäjät etenivät työtehtävissä eteenpäin. Pitkään talossa johdon assistenttina työskennelleen Emilia Räihän työtehtäviä ja titteliä tarkennettiin vastaamaan nykyaikaa ja nyt Emilia toimii hallintojohtajana Primellä vastaten siitä, että kaikki toimii. Aika iso tontti vai mitä? 😊

”Me olemme organisaatio, jolla on vähintään musta vyö ulkoistetusta telemyynnistä sekä buukkauksesta ja siksi toimme tähän perinteiseen asiakaspalvelun tuottamiseen oman myynnillisen näkökulmamme.”

Liiketoiminnan puolella olemme lähteneet tekemään uusia laajennuksia, unohtamatta tietenkään vanhoja asiakkaita ja liiketoiminta-alueita. Olemme kevään aikana aloittaneet ulkoistetun asiakaspalvelun tuottamisen. Me olemme organisaatio, jolla on vähintään musta vyö ulkoistetusta telemyynnistä sekä buukkauksesta ja siksi toimme tähän perinteiseen asiakaspalvelun tuottamiseen oman myynnillisen näkökulmamme. Me emme vain halua ratkaista asiakkaidemme asiakkaiden ongelmia, vaan tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa tuomalla aina hienostuneen myynnillisen toiminnan asiakaspalvelun oheen. Toisen vuosipuoliskon aikana voimme tuottaa asiakaspalvelua jo useamman kymmenen henkilön voimin. Jos organisaatiosi haluaa tehostaa nykyisistä asiakkaista huolehtimista, me voimme varmasti auttaa tuloksia tuoden!

Ja jotta blogi ei olisi koronavapaa, niin kerrotaan myös meidän koronakuulumiset. Pandemian alkamisesta meni yli vuosi ennen kuin me kohtasimme koronan toden teolla. Toki korona on näkynyt etäilynä ja nostettuna hygieniatasona, mutta Hämeenlinnan koko toimisto yhtä primeläistä lukuun ottamatta sairastivat koronan maaliskuussa ja huhtikuussa oli jämsäläisten vuoro. Mutta me selvisimme näistäkin ikävistä tapauksista hyvin ja mikä tärkeintä, kaikki ihmiset ovat päässeet palaamaan terveinä töihin. Korona yritti lyödä kapuloita rattaisiin, mutta me selvisimme voittajina.

”Me rakastamme tervettä kilpailua ja arvostamme kilpailijoitamme, mutta edellytämme kaikilta toimijoilta asiallista käytöstä”

Kasvu jatkuu tänä vuonna myös kovaa kyytiä ja tätä kasvua tukemaan avasimme uuden, kahdeksannen toimipisteen Mikkeliin huhtikuussa. Mikkelissä hommat pyörivät ja kesäkuun alussa saamme sinnekin ison porukan uusia primeläisiä, vaikka koimme kevään aikana ikävää häirintää kilpailijaltamme, joka omalta osaltaan vaikeutti alkuamme Mikkelissä. Me rakastamme tervettä kilpailua ja arvostamme kilpailijoitamme, mutta edellytämme kaikilta toimijoilta asiallista käytöstä ja sitä ei ollenkaan ole se, mitä koimme Mikkelissä. Parempia päiviä kaikille!

Suurin osa kesätyöntekijöistäkin on päässyt jo aloittamaan työnsä Primellä kaikissa kahdeksassa toimistokaupungissamme ja toivotankin nyt kaikille kesätyöntekijöille iloisia hetkiä kanssamme.  

Mukavaa kesää toivottaen

Joonas Puurunen

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?