MIKSI KESÄTYÖPAIKAN VALINNASSA ONNISTUMINEN ON NIIN TÄRKEÄÄ?

12.2.2020

Kesätöitä siellä ja kesätöitä täällä! Nyt on taas se aika vuodesta, kun viimeistään pitää aloittaa kesätöiden etsiminen ja toki moni on jo napannut itselleen mieluisan kesätyön. Kesätyöpaikan valinta ei saisi olla vain satunnainen päätös, vaan siihen kannattaa uhrata ajatus jos toinenkin, koska valinnan vaikutukset ovat pitkäkestoisia.

YKSI! Valitse työpaikka, jossa on tekemisen meinikiä ja tiimi kunnossa. Mukavaa on työskennellä mukavien ihmisten kanssa, joista voi oikeasti tulla ystäviä. Huonossa kesätyöpaikassa joutuu pahimmassa tapauksessa maailmaan kyllästyneen Ranen (nimeä ei muutettu) töihin ja sieltä ei tartu muuta kuin huonoa kokemusta. Hyvässä porukassa oppii nopeammin ja työnteko sujuu mutkattomasti!

”Myyntityö kasvattaa ihmisenä ja opettaa arvokkaita taitoja”

KAKSI! Valitse työ, josta on sinulle hyötyä tulevaisuudessa, mihin tahansa menetkin! Myyntityötä arvostetaan aina, mihin tahansa jatkossa menetkin töihin tai opiskelemaan. Myyntityö kasvattaa ihmisenä ja opettaa arvokkaita taitoja, koska ei pelkästään työ vaan koko elämä on myymistä

KOLME! Älä mene lankaan ja harhaudu mersu-lupauksiin! Miksi joku antaisi kesätyöntekijälle mersun? No ei miksikään. Siksi tällaiset lupaukset ovat ikäviä ansoja, muuten iloisessa kesätyökentässä. Me olemme alusta asti toimineet siten, että sen mitä lupaamme, sen myös täytämme. Meidän lupauksiin kuuluu 1. Sama palkka kesäduunareille kuin vakkareille 2. Sopivat ja kiinteät työajat 3. Kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Nämä ovat sellaiset kestävät peruspilarit, joiden varaan LOISTAVA kesätyökokemus rakentuu.

” Harvat hyvät tarinat alkavat sillä, että pötköttelin kotona sohvalla ja..”

NELJÄ! Mene töihin ja hanki kokemusta. Harvat hyvät tarinat alkavat sillä, että pötköttelin kotona sohvalla ja.. Vaan ne alkavat, että tehtiin töissä helvetin kova tulos ja.. Kesätyöpaikasta saat arvokkaita oppeja ja kontakteja tulevaisuutta varten ja meillä Primelläkin on useita tekijöitä, jotka ovat aloittaneet kesätöissä ja lopulta muutaman vuoden päästä tehneet opinnäytetyön Primelle ja työllistyneet vakituiseen työsuhteeseen.

”Iltaisin ja viikonloppuna ehtii vaihtaa bisnesilveksen kuosin bileilveksen kuosiin!”

VIISI! Kun olet kesätöissä, niin tee töitä, älä vain ole. Jodelista on voinut lukea, kun ihmiset laskevat, kuinka paljon ovat saaneet palkkaa wc:ssä käymisestä. No vitsit sikseen. Kesällä on oikein hyvä mahdollisuus tehdä todellakin koko opiskeluvuoden tili kesän aikana, joten aika kannattaa käyttää hyödykseen! Tartu härkää sarvista ja käytä kesä hyödyksesi. Sitä paitsi työpäivät meillä on vain arkisin 9-17, joten iltaisin ja viikonloppuna ehtii vaihtaa bisnesilveksen kuosin bileilveksen kuosiin!

Minun oma kesätyöura ei ollut lähelläkään tätä nykyistä pestiä eikä edes samalla toimialalla. Rakennustyömaalla lautapoikana työskentely useana kesänä sekä kiinteistöhuollossa tehdyt nurmikon leikkuut ja remontit opettivat silti paljon. Sieltä sai hyvää oppia aikaisista aamuista, likaisista ulkotöistä sekä asenteesta. Nyt on kiva olla siisteissä sisätöissä, mutta asenne on edelleen todella kova! Jopa todella kova!

Kirjoittaja on Joonas Puurunen. Ammatiltaan myyjä ja titteliltään Prime Salesin toimitusjohtaja

PSSSTTT... Primen kesätyöpaikat löytyvät tutusta osoitteesta www.primesales.fi/kesa

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?