Miksi hakisin töihin puhelinmyyjäksi?

Miksi minä hakisin töihin puhelinmyyjäksi; mitä se antaa ja mitä se ottaa?

Suomi elää tällä hetkellä monellakin osa-alueella murrosvaiheessa. Ollaan oltu syvemmällä kuopassa ja nyt näkyy valoa tunnelin päässä, vai näkyykö? Työttömyyslukuja kun katsoo niin okei; ollaan tultu vuoden takaisesta tilanteesta parempaan suuntaan. Kun mennään 8 vuotta taaksepäin, niin siitä tilanteesta on menty huonompaan suuntaan. Talouden kallistuessa heikompaan suuntaan isot työllistäjät joutuvat leikkaamaan työntekijämääristään, niin toki se näkyy helposti Suomen kokoisessa valtiossa. Silti, aina googlatessa työpaikkoja niitä löytyy jokaisesta Suomen nurkasta. Mistä tämä johtuu, että tarjolla olevaan työhön ei sitten tartuta? Onko Suomesta tullut liian helppo paikka lorvailla menemään?

No, jorinat ja avautumiset sikseen. Prime Sales vaikuttaa tällä hetkellä jo kolmessa eri kaupungissa. Oulussa kohta 5 vuotta, Kuopiossakin jo 2,5 vuotta ja Seinäjoki uusimpana tulokkaana nakuttelee ensimmäistä vuotta vähitellen täyteen. Syyskuussa avataan toimisto Tornioon ja tällä hetkellä työllistämme n. 70 henkilöä kokoaikaisesti. Kaikkiaan pystymme silti palkkaamaan näihin neljään kaupunkiin vielä 40 uutta työntekijää. Miettikää! Voimme tarjota 40 ihmiselle vakituista työtä ja annamme tähän työhön kattavan koulutuksen, jolla jokainen menestyy.

Mitä me siis odotamme työltä? Totta kai meillä kaikilla on joku unelma-ammatti. Ollut ehkä jo nuoruudesta lähtien se yksi ja sama. Osalla taas toiveammatti muuttuu vuosien saatossa useamman kerran. Ala-asteella haaveilin rock-tähteydestä. Teinkö tämän eteen mitään? No en! Olen hirveä laulamaan ja tajuan musiikista korkeintaan 5% normaaliin ihmiseen verrattuna. Ajattelenko joskus asiaa? No kieltämättä viimeisin kerta oli Kuopio Rockissa, kun Antti ” Peto ” Tuisku läväytti semmoisen keikan, että huhheijjaa. Niin kyllä siinä pyörähti ajatus päässä, että olisihan tuo erittäin siistiä!

Mistä sitten löytää rohkeus lähteä maineeltaan arvaamattomaan puhelinmyyntiin? Ketään ei voi pakottaa töihin, emme me, eikä moni muukaan. Yrityksiin voi tutustua heidän omilla nettisivuillaan. Työhaastattelussa voi käydä ilman mitään velvoitteita. Jo rohkeus tutkia työpaikkoja riittää monesti siihen, että löydät itsellesi sopivan työpaikan. Meillä ihmiset ovat yksilöitä, niin töissä kuin luurien toisessa päässäkin asiakkaan osalta. Yksilöistä muodostuu tiimejä ja tiimeistä muodostuu toimiva organisaatio, jossa kaikilla on (melkein) aina hyvä olla. Mitään haittaahan siitä ei ole, että saat kiksejä asioista mitä teet.

Tulkoot kiksit töistä tai sitten työstä saadun palkan mahdollistamana vapaa-ajalla. Työ on meille suurimmalle osalle edellytys elää elämäämme, kuten itse haluamme. Pitäessäni työhaastatteluja on mahtava nähdä ihmisissä sitä aitoa yllätystä, kun he kuulevat nykyisten työntekijöiden tarinoita omasta työstään. Se valaa uskoa omaan tekemiseen ja mahdollisen uuden työuran starttiin. Monet ajattelevat, ettei puhelinmyynnissä voi tienata tarpeeksi. Höpöhöpö! Tiedän Kuopion toimistoltakin porukkaa, jotka ’’lesottelevat’’ ja huutelevat omilla tienesteillään kylillä, ihan vaan sen takia, koska pystyvät siihen! Se on sitä ylpeyttä ja kyllä ihminen saa olla ylpeä siitä, mitä tekee ja vielä menestyksekkäästi.

Tsemppiä lukijoille ja käykää rohkeasti tutustumassa meihin täällä nettisivuilla. Mikäli näkymä miellyttää ja olet vailla työtä, ota rohkeasti yhteyttä oman kaupunkisi myyntipäällikköön ja sovi työhaastattelu 🙂

Antti Veteläinen, Kuopio

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?