KUINKA HELPPOA TÖIHIN HAKEMINEN VOI OLLA?

Ennen kuin hiljennymme joulun viettoon, niin kirjoitetaanpa muutamalla sanalla meitä pitkään vaivanneesta asiasta. Tuossa kun surffailee netissä ja klikkaa jonkin työpaikkailmoituksen auki, niin aika moneen paikkaan on yllättävän vaikea hakea töihin! Tarkoitan siis sitä, että on linkkiä ja linkin linkkiä, valintaa ja monivalintaa. Ja mahdollisesti 26 klikkauksen jälkeen olet hakulomakkeessa. Aika hassua!

Meille työntekijä on numero 1 ja siksi myös työnhakija eli TULEVA työntekijä on myös ykkönen. Tämän vuoksi emme halua pompotella hakijaa sivulta toiselle, vaan kaikki tarvittavat tiedot työtehtävästä sekä hakulomake löytyvät kätevästi samalta sivulta. Helppoa, eikö vaan? Ja meillä löytyy myös kaikille vastuuhenkilöille suora numero yhteystiedot-sivulta, joten jos on jotain kysyttävää työtehtävistä ennen hakemista, niin ei muuta kuin luuria kouraan ja soittamaan.

Itse hakuprosessi, miten se hoituu? Tehtiin selittäminen helpoksi ja piirrettiin teille lukijoille kuva. Näin meillä toimii työnhakuprosessi. Ja mikä parasta, meille kun haet töihin, niin et jää mihinkään käsittelylinjastolle odottamaan, vaan työhakemus välittyy saman tien hakemasi kaupungin esimiehelle. Hän on sinuun muutaman seuraavan päivän aikana yhteydessä, sovitte sopivan ajan ja tulet käymään työhaastattelussa. Kun kaikki sujuu hyvin, niin Sinut palkataan töihin joko heti haastattelussa tai valinnasta ilmoitetaan viimeistään muutaman päivän kuluttua haastattelusta. Olemme myös yhteydessä heihin, joita ei valita meille töihin.
Ja tästäpä sitten alkaakin työurasi Prime Salesilla 🙂

Ja tässä vielä se kuva:
hakuprosessiprime2017

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?