KESÄTÖITÄ JO KYMMENEN VUOTTA

8.2.2021

Niin ne vuodet vaan vierii ja tänäkin kesänä ruoho vihertää. Ensimmäiset kesätyöntekijät palkattiin Primelle jo KYMMENEN vuotta sitten eli voisi sanoa, että tiedämme todellakin, millainen on loistava kesätyöpaikka. Olemme näiden kesien aikana työllistäneet lähes TUHAT ihmistä ja tänä kesänä saamme joukkoomme taas uusia primeläisiä!

Listasimme tähän alle 10 (maaginen kymppi) tärkeää juttua, jotka kannattaa huomioida, kun valitset kesätyöpaikkaa. Tietenkin tärkeää on kaikki työsopimukset ja työtodistukset, mutta ne ovat todella perusasioita, joten otimme listalle asioita vähän erilaisesta näkökulmasta. Ja luonnollisesti nämä 10 asiaa ovat normaaleja juttuja meille, mutta ei kaikille.

  1. Sinulle tehdään kirjallinen työsopimus heti ensimmäisenä työpäivänä ja tärkeintä; työsopimuksen asiat ovat samat mitä sinulle on työhaastatteluvaiheessa luvattu
  2. Työpaikka vaikuttaa Sinun mielestäsi viihtyisältä ja siellä on fasiliteetit kunnossa
  3. Saat samat työtehtävät ja palkan, kuin vakituiset työntekijät (aika monessa paikassa kesätyöntekijä joutuu tyytymään harjoittelijan palkkaan, mutta ei meillä!)
  4. Valitse kesätyöpaikka, josta ajattelet olevan hyötyä myös tulevaisuudessa, eikä se ole vain yhden kesän kiva juttu. Hox! Myyntialan työkokemusta arvostavat työnantajat yli toimialarajojen, joten kesätöistä kerrytetty myyntialan kokemus on valtava plussa tulevaisuuteen!
  5. Työpaikan sijainti on erittäin olennainen tekijä, koska töiden jälkeen on kiva lähteä kylille humputtelemaan tai rannalle lepäilemään. Primen kaikki toimistot sijaitsevat niin sanotusti pelipaikoilla kaupunkien keskustoissa, joten kesän rientoihin on helppo rynnätä vaikka suoraan töistä!
  6. Saat kunnollisen koulutuksen ja perehdytyksen työtehtäviisi, koska soitellen sotaan lähteminen ei palvele kenenkään etua. Kun työntekijä koulutetaan kunnolla tehtäviinsä, niin silloin työt tulee tehtyä toivotulla tavalla eikä työntekijällä mene sormi suuhun, ainakaan kovin usein. Primellä myös kesätyöntekijät pääsevät mukaan PrimeSTEPS™-valmennusohjelmaan.
  7. Työaika, joka jättää myös aikaa kesästä nauttimiselle. Kyllä kesä on ihmisen parasta aikaa, joten sitä ei kannata täyttää pelkällä työnteolla. Primellä työskennellään vain arkisin ja klo 9–15.30, joten kesän kokemuksille on hyvin tilaa!
  8. Valitse työnantaja, jolla on kokemusta ja joka toimii valtakunnallisesti.
  9. Työskentele kesä siten, että käytät sen aidosti hyödyksi eli jos esim. opiskelusi antavat myöten, niin aloita työt jo toukokuussa ja työskentele vaikka syyskuulle saakka.
  10. NAUTI KESÄSTÄ TÄYSILLÄ!

Samalla muuten käynnistyi Primen 10-vuotis juhlavuosi! Kymmenvuotistaipaleen kunniaksi tänä vuonna on paljon tähän KYMPPI-teemaan liittyviä juttuja, joten pysy kuulolla.

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?