KESÄ TULEE -TULE SINÄKIN!

NIIN, se kesä tulee taas. Yllättäen lumihankien keskeltä, mutta ehkäpä jo juhannuksena nurmikko näkyy joka pitäjässä. Tässä kirjoituksessa ajattelin hieman ruotia työntekoa muutamasta näkökulmasta.

Tämän vuoden kesätyökampanjamme teemana oli ’’Kesä tulee – Tule Sinäkin!’’ ja nyt on hyvä hetki pureutua kesätöihin hetkeksi. Ensimmäiset kesätyöntekijämme aloittivat tiistaina, joten heille ’’Tervetuloa taloon!’’ Kaiken kaikkiaan kampanjamme oli toimiva, saimme nimittäin lähemmäs 800 kesätyöhakemusta, MAHTAVAA! Olemme tuosta hakijamäärästä erittäin otettuja, koska se kertoo meidän kiinnostavuudesta ja siitä, että nuorten joukossa on paljon fiksuja, jotka arvostavat työntekoa!

Tästä isosta hakemusmäärästä ja fiksuista nuorista huolimatta tämä kevät on osoittanut uuden, huolestuttavan trendin. Aikuisuuden kynnyksellä olevat nuoret hakevat kesätöitä ainoastaan siksi, että vanhemmat PAKOTTAVAT! Syyttävän sormen pitää osoittaa tietenkin useaan suuntaan, mutta minne eniten? Onko maailma mennyt joidenkin nuorten osalta niin päälaelleen, että töitä ei haluta tehdä? Ovatko vanhempien kasvatusopit menneet pahasti pieleen? Millä nämä varhaisaikuiset pitävät hauskaa, jos työt ja sitä kautta ansaittu raha ei kiinnosta?

En ole yksin tämän huoleni kanssa. Vastikään luin kirjoituksen, jossa kerrottiin tästä nuorten sukupolvesta, joka ei ole koskaan nähnyt vanhempiensa lähtevän töihin. Ihmislapsi oppii ja tottuu helposti, joten tällaisesta havainnosta voi tulla vallitseva totuus hyvinkin helposti. Mitä isommat edellä, sitä pienet perässä. Liika hyväksyntä ja pään silittäminen eivät ole oikeaa välittämistä. Oikeaa välittämistä on kannustaminen ja elämän perusasioiden opettaminen. Tähän perusasiaan kuuluu voimakkaasti töiden tekeminen.

Ja te nuoret ja nuoret aikuiset. Kantakaa vastuu itsestänne ja yhteiskunnasta. Mitä siitä tulisi, jos tehtäisiin elämässä vain niitä kivoja asioita, jotka tuntuvat välittömästi hyvältä? Tikapuita ei voi kiivetä kädet taskuissa ja työ on asia, joka mahdollistaa paljon asioita. Työ on elämän rikaste, ei rasite.

Prime Sales työllistää tällä hetkellä vakituisesti 70 henkilöä ja kesän aikana yli 120 henkilöä. Kasvuyrityksenä meille tulee paljon uusia ihmisiä taloon, ja on erittäin mahtavaa seurata, kun uusi työntekijä tulee hieman ujostellen ensimmäisenä päivänä töihin, mutta jo viikon päästä on päässyt tiimiinsä sisään. Ja ennen kaikkea työt sujuvat ja tulosta tulee!

Joten, kiitos teille fiksut nuoret, jotka haastatte itsenne ja tulette haastavalle myyntialalle kehittymään työntekijöinä sekä ihmisinä.

Joonas, utelias toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?