Katseita eteenpäin ja vähän taaksepäin

30.6.2020

Kulunut kevät oli sanalla sanoen erikoinen, koska maaliskuun puolivälissä siirsimme porrastetusti lähes 70 % henkilöstöstämme etätöihin vallinneen koronavirustilanteen vuoksi. Yhden yön aikana laitoimme koko IT-paletin valmiiksi ja kenenkään työnteko ei keskeytynyt. Kun tarvitsee toimia, niin silloin toimitaan eikä jäädä puristelemaan munia.

Kun tarvitsee toimia, niin silloin toimitaan eikä jäädä puristelemaan munia

Keväällä myynnit kulkivat sekä toimistoille jääneillä että kotiin siirtyneillä myyntineuvottelijoilla todella hyvin ja myyntiennätyksiä rikottiin useasti. Onnistumisen avaimia oli ehdottomasti yhteen hiileen puhaltaminen, fiiliksen säilyttäminen vaikka työskennellään eri paikoissa sekä hyvä tiedotus, jotta kaikki pysyvät mukana sijaintipaikasta huolimatta! Yksi hieno esimerkki tiimihengestä oli yhteisten etäpaitojen toimittaminen KAIKILLE etätyöntekijöille. Paidan rinnassa komeili teksti: ’’ Out of office and still selling!’’

Paidan rinnassa komeili teksti: ’’ Out of office and still selling!’’

Syksyn rekrytoinnit aukeavat porrastetusti heinäkuun loppupuolella ja elokuun alussa, joten uusia aloitusryhmiä on elo- ja syyskuussa. Emme tee valtavia rekrytointeja, lähinnä täydennämme nykyisiä tiimejä. Me tarjoamme edelleen palkallisen koulutuksen, aamupalan joka aamu, työajat arkisin, siisti sisätyö syksyn loskakelien saapuessa sekä tietenkin HUIKEAT pikkujoulut koko henkilöstölle joulukuussa!

Rekrytoinnit aukeavat nettisivuillemme ja someen viimeistään tuolloin elokuun alussa, mutta jos haluat aikaisemmin töihin, niin puhelin käteen ja soittoa suoraan sen kaupungin vetäjälle, jonne haluat töihin! Hyville tyypeille järjestyy aina töitä, yleensä jopa nopeallakin varoitusajalla!

”Jos haluat aikaisemmin töihin, niin puhelin käteen ja soittoa suoraan!”

Meillä myynti kulkee ja kehitämme jatkuvasti tapoja huolehtia henkilöstöstämme entistä paremmin. Tämä kevät opetti meille todella paljon uusia asioita huolenpidosta ja tuomme uudistuksia syksyllä, joten syksyllä nähdään entistä vahvempi Prime!

Joonas Puurunen, toimitusjohtaja

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Ensi vuonna mennään ja mennään lujaa, joten haluamme nyt yrityksemme B2B-puolelle lisävoimaa kahden account managerin muodossa. Ja jos et halua olla account manager kuten naapurisi, niin voit olla myös vaikkapa asiakkuuspäällikkö!

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?