17.5.2022

Mitä on moderni buukkarin työ? Mitä on moderni uusasiakashankinta? Mitä Prime Salesin projektitiimi viime kädessä tekee? Nykyenglannista Suomeen rantautunut sana ”moderni” tulee ensin myöhäislatinan sanasta ”modernus” ja vielä kauempaa latinan kielen sanasta ”modo”, eli ”juuri nyt”. Mitä tapahtuu juuri nyt työpaikassa, jonka osaamiseen on pelkästään kevään 2022 aikana luottanut yli 50 erilaista suomalaista yritystä? Avataan tämä kahden eri tarinan kautta.

Ensimmäinen henkilö katsoo maanantaiaamuna kahvikuppinsa ääreltä viikon työsuunnitelmaa. Maanantaina ja tiistaina hän tulee tekemään uutta projektia, jossa hän sopii kolmelle myyjälle tapaamisia suomalaisille markkinointi- ja kehitysjohtajille. Keskiviikkona ja torstaina puolestaan hän kontaktoi vastuullisuuspäättäjiä agendanaan toimistolaitteiden hiilidioksidipäästöjen kompensointi. Perjantaille mahtuu vielä ohjelmistokehitystä tarjoava yritys, jolle hän niin ikään sopii tapaamisia ja hankkii tietoa puhumalla hyviä keskusteluja yrityspäättäjien kanssa. Hän aloittaa aamupäivällä työt sisällä, kun ulkona on vielä lähinnä muutama aste plussan puolella. Lounaan jälkeen aurinko on jo lämmittänyt tarpeeksi, jotta hän voi siirtyä pihalle ja tehdä loppupäivän kesäkeittiöstä. Työhönsä hän tarvitsee läppärin ja kuulokkeet.

Toinen henkilö saapuu hieman ennen kahdeksaa Oulun Sepänkadun konttorille, joka sijaitsee Oulun ydinkeskustassa Technopoliksen neljännessä kerroksessa. Henkilö liittyy koko tiimin yhteiseen Zoom-aamupalaveriin ja vilkaisee, mikä on viikon suunnitelma. Pitkäkestoinen kartoitusprojekti saa jatkoa tällä viikolla. Siinä henkilön tehtävä on kontaktoida päivittäin lukuisia yrittäjiä ja kartoittaa heidän näkemyksiään energia- ja lämmitysratkaisujen suhteen. Kiinnostuneimmista hän vinkkaa projektin päämiehelle aina erikseen. Myös loppuviikolla näyttäisi olevan uuden projektin aloituspalaveri. Tässä projektissa näyttää olevan kyse siivouspalveluiden uusasiakashankinnasta yrityssektorilla ja siihen on budjetoitu yhteensä 75 työtuntia seuraavalle kahdelle kuukaudelle.

Työviikkoon kuuluu leipää ja sirkushuveja. Tiistaisin arvotaan kaikkien kesken Wolt-lahjakortti. Hyvä tulos parantaa mahdollisuuksia sille, että arpaonnetar hymyilee tiistaisin. Keskiviikkoisin ja perjantaisin on mahdollisuus lopettaa työt ajoissa. Silloin on koko tiimin yhteinen kotiinlähtötavoite. Mikäli tavoite saavutetaan, voidaan työt lopettaa siltä päivältä. Lisäbonuksia voi tienata päivä-, viikko- ja kuukausitasolla.

Projektitiimin merkitys suomalaiselle yhteiskunnalle on merkittävä ja siksi verhon taakse on syytä kurkistaa. Me huolehdimme nimittäin siitä, että yhteiskunnan rattaat pyörivät – rasvattuina ja vinhasti. Rattaat lakkaavat pyörimästä ilman uusia tilauksia, uusia mahdollisuuksia ja uusia kohtaamisia. Me olemme se ensimmäinen kädenpuristus, jolla todistetusti on ollut satojentuhansien eurojen positiivisia seurauksia. Me teemme sitä ylpeästi, ennakkoluulottomasti ja pilke silmäkulmassa. Me tiedämme, että asiakkaamme arvostavat sitä. Me olemme tulosurheilun ja asiantuntijatyön todellinen kohtaamispiste. Kysyntä tällaiselle osaamiselle kasvaa kovaa vauhtia, joten jatkamme samoilla raiteilla!  

Kirjoittaja on Prime Salesin asiakkuusjohtaja Juhani Päivärinta.

Voit tutustua buukkauspalveluihimme sekä muihin myynnin tukipalveluihin osoitteessa https://www.primesales.fi/buukkauspalvelut/

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?