Erotumme eduksemme – Rekrytoinnin tilanne

25.5.2020

Olet varmasti työpaikkailmoituksia selaillessasi törmännyt siihen, että tämän alan (telemarkkinointi) yritykset hakevat jatkuvasti uusia työntekijöitä samoihin paikkoihin. Meidänkin piti tätä vielä jossain vaiheessa tehdä, mutta ei enää. Olemme aidosti erilainen, myös tässä asiassa.

”Nyt teemme tarpeen mukaan täydennysrekrytointeja alueellisesti ja sitten isompia rekrytointeja, jos aloitamme uuden projektin.”

Meidän toimistomme ovat täynnä ja kaikkiin projekteihin on sopiva määrä tekijöitä. Mutta emme ole missään tapauksessa himmailleet ja hidastelleet kasvumme kanssa, vaan vuoden aikana stabiili henkilöstömäärämme on kasvanut yli 50 henkilöllä ja nämä kaikki ovat vakituisia kokoaikaisia työntekijöitä, eikä esim. osa-aikaisia tekijöitä. Nyt teemme tarpeen mukaan täydennysrekrytointeja alueellisesti ja sitten isompia rekrytointeja, jos aloitamme uuden projektin, mutta emme ole enää koko ajan hakemassa uusia ja uusia työntekijöitä nykyisiin projekteihin! Meidän ei nimittäin tarvitse ja ihmiset eivät ole meille kertakäyttökamaa.

”Työntekijän täytyy viihtyä meillä, saada hyvä palkkataso, kehittyä ammatillisesti sekä kokea kuuluvansa perheeseen.”

Primellä on aina panostettu 110 % työntekijöihin, mutta viime vuosina, yrityksen kasvaessa olemme lisänneet paljon panostusta sekä työntekijä-, että työnhakijakokemukseen. Näiden panostusten avulla olemme saaneet toimistot täyteen osaavia ja sitoutuneita tekijöitä, joten voimme keskittyä näiden ammattilaisten kehittämiseen, eikä meidän tarvitse tehdä valtavaa työtä rekrytoinnin puolella. Työntekijän täytyy viihtyä meillä, saada hyvä palkkataso, kehittyä ammatillisesti sekä kokea kuuluvansa perheeseen. Tässä muutama ydinkohta asioista, joita kohti isossa visiossamme olemme ajaneet sekä ajamme myös tulevaisuudessa.

”Kasvatimme liikevaihtoamme juuri päättyneellä tilikaudella yli 30 % ja nyt kyse on miljoonaluokan liikevaihdosta ja sen kasvusta”

Kasvatimme liikevaihtoamme juuri päättyneellä tilikaudella yli 30 % (ja nyt kyse on miljoonaluokan liikevaihdosta ja sen kasvusta) ja sen teimme panostamalla ensin oikeanlaiseen sekä oikeiden tyyppien rekrytointiin ja sitten näiden timanttien hiomiseen. Primelle ei ole mikään itsestäänselvyys päästä töihin, joten jokainen primeläinen saa olla ylpeä itsestään ja työpaikasta, jossa saa työskennellä päivittäin.

Uusia rekrytointeja teemme todennäköisesti syksyllä, mutta silloinkin vain pieniä täydennysrekryjä, mutta lupaan, että näet varmasti Primen eläinhahmot seikkailemassa ympäri Suomea 😉

Tuloksellista tekemistä ja pysytään edelleen terveinä!

Joonas Puurunen, toimitusjohtaja, Prime Sales Oy

Avoimet työpaikat ja vapaat tehtävät

Prime Sales on yli 10 vuotta toiminut myyntiorganisaatio, joka on ehdoton alansa edelläkävijä ja toiminnan kasvun tueksi haluamme nykyisten 150 Primeläisen joukkoon uutta verta Hämeenlinnaan!
Nuku aamulla hieman pidempään ja nauti aamukahvi kotona ennen työpäivän alkua, oma rauha tekemiselle, mutta silti apu on vain klikkauksen päässä.

Täytä hakemus

Miltä paikkakunnalta haet töitä?
Työtehtävä, jota haet?